DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912 dygnet runt

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare i Ludvika.

Assistancekåren bärgning & vägassistans. Vi positionerar dig under samtalet och du får ankomsttid direkt. Gäller alla försäkringsbolag.

Bärgare i Ludvika

Bärgning och Fordonsassistans i Ludvika

I Ludvika och dess omgivningar finner du Assistancekåren, din pålitliga partner när det gäller bärgning och fordonsassistans. Vi är en del av Sveriges stora bärgarorganisation och våra erfarna bärgare är redo att rycka ut dygnet runt för att erbjuda hjälp på vägarna i detta område.

Ludvikas Vägnät och Trafik

Ludvika är känt för sin vackra natur och charmiga miljö, och staden trafikeras av flera viktiga vägar som Riksväg 66 och Riksväg 50. Dessa vägar utgör en central del av transport och kommunikation i regionen. Ludvika är också omgivet av skogar, sjöar och små samhällen som skapar en unik atmosfär.

Vår lokala bärgare med snabb service

Vi arbetar aktivt med vägassistans och bärgning i Ludvika och dess omgivningar. Våra erfarna bärgare är väl förtrogna med de lokala vägar och trafikförhållandena, vilket gör att vi kan erbjuda snabb och effektiv assistans oavsett var du befinner dig längs vägarna som leder till och från Ludvika.

För att snabbt få den assistans du behöver, är det enkelt att välja din nuvarande plats i Ludvika eller någon av de närliggande områdena och begära bärgning. Alternativt kan du alltid nå oss på vårt rikstäckande larmnummer: 020-912 912.

Vi strävar alltid efter att vara din pålitliga partner när det kommer till bärgning och fordonsassistans i Ludvika och hela Dalarna. Oavsett om du är lokalinvånare eller besökare kan du lita på Assistancekåren för snabb och pålitlig hjälp när du behöver det som mest.