DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912 dygnet runt

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare i Kronobergs län.

Assistancekåren bärgning & vägassistans. Vi positionerar dig under samtalet och du får ankomsttid direkt. Gäller alla försäkringsbolag.

Bärgare i Kronobergs län

Här listas samtliga bärgare anslutna till Assistancekåren i Kronoberg som året runt och dygnet runt är redo att hjälpa dig när du behöver bärgning, oavsett vart i länet du befinner dig. Klicka på den ort där du behöver assistans/bilbärgning!​

Hitta bärgare i Växjö och Kronobergs län

Assistancekåren är snabbt på plats för att hjälpa dig i Växjö, Markaryd och alla andra orter i Kronobergs län. Dygnets alla timmar är vi redo att komma för och hjälpa dig, vi är endast ett samtal bort.

Efter samtal om bärgare i Kronoberg får du en uppskattad ankomsttid och sätts i direktkontakt med den bärgare som kommer för att hjälpa. Inget uppdrag är det andra likt vilket är anledningen till att vi alltid har fokus på säkerhet i varje moment.

Bilbärgning i Ljungby och Markaryd

Fordon av alla storlekar kan vara i behov av någon som kommer till undsättning. Assistancekåren har därför en bred flotta av bärgningsbilar. Bilbärgning i Ljungby och Markaryd kan utföras med allt från vår minsta bil med en kapacitet på 2,5 ton till tungbärgare som klarar av imponerande 60 ton.

Flera av våra bilar har vinsch som underlättar arbetet på platser där det är svårt att komma åt. Vi utför både akuta och förbokade uppdrag.

Vi hjälper dig med vägassistans i Växjö

Var redo om något plötsligt inträffar med vägassistans i Ljungby. En bred tjänst där vi hjälper till vid bränslebrist, feltankning, bärgning, punktering och mycket mer.

Det spelar ingen roll om något inträffar i centrala Växjö eller på en avlägsen plats ute i skogen. Assistanskåren kommer dit du befinner dig och vi gör allt för att hjälpa till. Skulle vi inte lyckas få fart på bilen transporterar vi den till en verkstad. Vi är din trygghet efter vägen.