DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912 dygnet runt

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare.

Assistancekåren bärgning & vägassistans. Vi positionerar dig under samtalet och du får ankomsttid direkt. Gäller alla försäkringsbolag.

Assistancekåren Markaryd

P-A´s Bärgning AB

Telefon: 0433-12100
Sverige dygnet runt: 020-912 912
Adress: Svetsarevägen 1,285 40 Markaryd
Email: 07-06@assistancekaren.se
Bärgare station: 07-06 Assistancekåren Bärgning & Vägassistans i Markaryd
Hemsida: www.pabargning.se

Assistancekåren i Markaryd – Bärgning, Vägassistans och Fordonstransporter

Assistancekåren i Markaryd är en av Assistancekårens 150 samverkande och digitalt sammanlänkade stationer runt om i Sverige. Ägt och drivet av P-A’s Bärgning AB, startade verksamheten redan 1998 som ett enmansföretag. Idag har företaget växt till att omfatta en imponerande fordonsflotta bestående av 2 kranbilar, 7 bärgningsbilar, 2 TMA-bilar och 7 hyrbilar, vilket gör oss väl rustade för att snabbt och effektivt hjälpa både privatpersoner och yrkesförare i Markaryd och dess omgivningar.

Med gedigen erfarenhet inom bärgning och vägassistans förstår vi vikten av att vara väl förtrogna med de lokala vägarna, kända platserna och trafikförhållandena i Markaryd och dess omgivningar. Utöver att vara känt för platser som Markaryds kyrka och Finjasjön sträcker vår service sig även till närliggande samhällen som Strömsnäsbruk, Traryd och Hinneryd.

Ring oss på 020-912 912 – vi är tillgängliga dygnet runt, året om

När du kontaktar oss kan du förvänta dig snabb hjälp, vi positionerar dig under samtalet och du har kontakt med vår bärgare under hela processen. Vi säkerställer omedelbar assistans vid tekniska problem, bärgning, punktering, låsöppning, starthjälp, bränsleproblem eller när du behöver hjälp med att komma loss eller transportera ditt fordon.

Vägarna i Markaryd och dess omgivningar, inklusive väg 117, väg 120 och länsvägar som länsväg 116 och länsväg 117, är avgörande för att knyta samman olika delar av staden och de omgivande områdena. Vi finns här för att säkerställa att du når din destination säkert och att du får den hjälp du behöver, precis när du behöver den som mest.

Assistancekåren i Markaryd hjälper dig oavsett vilket försäkringsbolag du har

Vårt dedikerade team är redo att erbjuda bärgning och vägassistans närhelst behovet uppstår, oavsett om du är yrkesförare eller privatperson. Vi är din pålitliga partner på vägarna i Markaryd och dess omgivningar.

Vi tackar dig för att du väljer Assistancekåren i Markaryd för din vägassistans och bärgning. Vi finns här för dig när du behöver oss som mest.

På bilden ser du bärgare från Assistancekårens station i Markaryd

På bilden ser du bärgare från Assistancekårens station i Markaryd

Assistancekårens tjänster som gäller i hela Sverige

Assistancekårens bärgare kör upp personbil på flakbärgare i Stockholm

Bilbärgning

Bilbärgning av alla fordonstyper som personbil, elbil och yrkesfordon. Beroende av fordonstyp utför vi bärgning med tungbärgare, flakbärgare eller garagebärgare.

Tungbärgare från Assistancekåren används för bärgning av lastbilar, bussar och tunga yrkesfordon.

Tungbärgning

Bärgning av större fordon för Sveriges yrkestrafik. I Kronobergs län samordnas insatser av våra bärgare genom samverkan med närliggande stationer inom Assistancekåren.

Tungbärgning

Vägassistans

Du får snabbt hjälp på vägen dygnet runt i hela landet med bärgning, vid punktering, starthjälp, låsöppning, bränslebrist, nyckelöppning, feltankning och hjälp på plats.

Vägassistans av tung lastbil med Assistancekåren

Väghjälp Tung Lastbil

Vägassistansförsäkring tar bort självrisk för åkerier med fler än 5 fordon. Ingår gör motorstopp, elektriska fel, drivmedelsbrist, låsöppning feltankning, punktering eller fel i tryckluftssystem och hydraulik. Kontakta forsakring@assistancekaren.se

Flakbärgare från Assistancekåren. Det är den vanligaste typen av bärgarfordon och finns på de flesta orterna i Sverige och används både till bilbärgning, fordonstransport och vägassistans.

Fordonstransport

Förbokade och akuta fordonstransporter i hela landet. Vi transporterar personbilar, yrkesfordon i alla storlekar, specialfordon, MC och utför båttransporter.

Fordonstransport

UpTimes för bilverkstäder

Bilverkstäder får information i realtid från skadeplatsen och kan välja när bärgaren ska leverera skadade fordon direkt till verkstaden eller via lokala uppställningsplats och välja ny leveranstid.

Assistancekåren på Instagram