DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912 dygnet runt

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare i Ängelholm.

Assistancekåren bärgning & vägassistans. Vi positionerar dig under samtalet och du får ankomsttid direkt. Gäller alla försäkringsbolag.

Bärgare i Ängelholm

Välkommen till Assistancekåren i Ängelholm

Din pålitliga partner när det gäller vägassistans, bärgning och fordonstransporter dygnet runt i Ängelholm och dess omgivningar. Vi är här för att säkerställa din trygghet på vägarna i denna vackra del av Skåne. Läs vidare för att få veta mer om vårt arbete och Ängelholms unika kännetecken.

Ängelholm är en charmig stad vid havet och är belägen längs väg E6, en viktig förbindelse mellan Malmö och Göteborg. Staden har också en närhet till andra skånska pärlor som Helsingborg och Båstad. Vägen till och från Ängelholm bjuder på fantastiska landskap och möjligheter till avkoppling längs kusten.

När du besöker Ängelholm kommer du att upptäcka många kända platser och sevärdheter. Ängelholms strand, med sin vita sand och pittoreska bryggor, är en populär destination för avkoppling och bad. Ängelholms flygmuseum är ett måste-besök för flygentusiaster, och om du älskar konst och kultur, kommer du att uppskatta Ängelholms konsthall.

När det kommer till vägassistans och bärgning är Assistancekåren i Ängelholm alltid redo att hjälpa dig dygnet runt. Vi är lokalt förankrade här och har en stark förståelse för de specifika utmaningar som kan uppstå på vägarna i Ängelholm och dess omgivningar. Våra erfarna bärgare är här för att assistera dig vid punkteringar, motorproblem eller olyckor.

För att snabbt få den assistans du behöver, ring vårt kundcenter på det nationella numret 020-912 912. Vi använder avancerad teknik för att lokalisera den bärgare som är närmast dig och ser till att de snabbt kommer till din plats. Dessutom skickar vi alltid ett sms med den beräknade ankomsttiden så att du kan vara förberedd.

Assistancekåren i Ängelholm har också erfarenhet av fordonstransporter och kan hjälpa dig med att flytta fordon av olika storlekar. Oavsett om det är en personbil, lastbil eller ett specialfordon, kan du lita på oss för säker och pålitlig transport.

Så när du behöver vägassistans, bärgning eller fordonstransporter i Ängelholm, tveka inte att kontakta Assistancekåren. Vi är här för att hjälpa dig när som helst, var som helst. Din säkerhet och trygghet är vår högsta prioritet.