DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare i Skåne län.

Assistancekåren – Bärgning & vägassistans dygnet runt, positionering och ankomsttid direkt, gäller alla försäkringsbolag.

Bärgare i Skåne län

Här listas alla bärgare anslutna till Assistancekåren i Skåne som dygnet runt är redo att rycka ut när du behöver bärgning.

Klicka på den ort där du behöver bärgning!

Hitta bärgare i Malmö, Helsingborg & Lund

Assistancekåren utför bilbärgning i hela Skåne vilket inkluderar Malmö, Helsingborg och Lund. Du ringer vår larmcentral som skickar ut en bärgare att hjälpa till. Bärgare i Malmö och övriga orter arbetar dygnet runt varje dag för att kunna rycka ut då du behöver det som mest.

Vi är snabbt på plats och har bärgningsbilar som kan hantera både personbilar och tunga fordon. Uppdragen som utförs är både förbokade och akuta där exempelvis biltransporter kan ske i hela landet.

Vi hjälper dig med bilbärgning i hela Skåne län

En stillastående bil eller motorcykel kan orsaka stora störningar i trafiken. Assistancekåren utför bilbärgning i hela Skåne och transporterar fordonet till exempelvis verkstad. Vi har stationer på många platser i Skåne för att hjälpa hjälpa till både centralt och långt ute i skogen.

Ett trångt garage i Kristianstad, en bil som inte startar på en parkering i Hässleholm eller en olycka i Ängelholm. Samverkan med räddningstjänst finns vid exempelvis en olycka och bärgning i Hässleholm krävs. 

Upptäck alla våra tjänster inom vägassistans

Vägassistans är så mycket mer än enbart hjälp vid en trafikolycka. Bränslebrist i Malmö, låsöppning i Ystad och starthjälp Landskrona är några exempel på vad som ingår i vägassistans. Tjänsten innebär att vi kommer ut och hjälper dig på plats med både små och stora saker.

Du kan vara trygg i vetskapen om att Assistancekåren endast är ett samtal bort. Alla bärgare i Skåne har en gedigen utbildning i att hantera ditt fordon på ett säkert sätt varje gång.