DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912 dygnet runt

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare i Skåne län.

Assistancekåren bärgning & vägassistans. Vi positionerar dig under samtalet och du får ankomsttid direkt. Gäller alla försäkringsbolag.

Bärgare i Skåne län

Här listas alla bärgare anslutna till Assistancekåren i Skåne som dygnet runt är redo att rycka ut när du behöver bärgning.

Klicka på den ort där du behöver bärgning!

Hitta bärgare i Malmö, Helsingborg & Lund

Assistancekåren utför bilbärgning i hela Skåne vilket inkluderar Malmö, Helsingborg och Lund. Du ringer vår larmcentral som skickar ut en bärgare att hjälpa till. Bärgare i Malmö och övriga orter arbetar dygnet runt varje dag för att kunna rycka ut då du behöver det som mest.

Vi är snabbt på plats och har bärgningsbilar som kan hantera både personbilar och tunga fordon. Uppdragen som utförs är både förbokade och akuta där exempelvis biltransporter kan ske i hela landet.

Vi hjälper dig med bilbärgning i hela Skåne län

En stillastående bil eller motorcykel kan orsaka stora störningar i trafiken. Assistancekåren utför bilbärgning i hela Skåne och transporterar fordonet till exempelvis verkstad. Vi har stationer på många platser i Skåne för att hjälpa hjälpa till både centralt och långt ute i skogen.

Ett trångt garage i Kristianstad, en bil som inte startar på en parkering i Hässleholm eller en olycka i Ängelholm. Samverkan med räddningstjänst finns vid exempelvis en olycka och bärgning i Hässleholm krävs. 

Upptäck alla våra tjänster inom vägassistans

Vägassistans är så mycket mer än enbart hjälp vid en trafikolycka. Bränslebrist i Malmö, låsöppning i Ystad och starthjälp Landskrona är några exempel på vad som ingår i vägassistans. Tjänsten innebär att vi kommer ut och hjälper dig på plats med både små och stora saker.

Du kan vara trygg i vetskapen om att Assistancekåren endast är ett samtal bort. Alla bärgare i Skåne har en gedigen utbildning i att hantera ditt fordon på ett säkert sätt varje gång.

Frågor och svar om bärgning och vägassistans i Skåne län

Vilka tjänster erbjuder Assistancekåren i Skåne län?

Vi erbjuder bilbärgning, vägassistans (inklusive för husbil, lätt lastbil, personbil, och husvagn), laddassistans, fordonstransport, samt tjänster som tungbärgning, låsöppning, och starthjälp​​​​​​.

Hur kan jag kontakta Assistancekåren för bilbärgning i Skåne?

Du kan kontakta oss dygnet runt via larmnummer 020-912 912 för hjälp med bilbärgning i Skåne​​.

Vilka orter i Skåne län har Assistancekåren stationer på?

Assistancekåren har stationer i Landskrona, Helsingborg, Lund, Ystad, Ängelholm, Kristianstad, Hässleholm, Malmö, Trelleborg, Sjöbo, och Eslöv​​.

Finns det dygnet runt-service för bilbärgning i hela Skåne län?

Ja, Assistancekåren erbjuder dygnet runt-service för bilbärgning i hela Skåne län​​.

Vilka samarbetspartners har Assistancekåren för bärgningstjänster i Skåne?

Assistancekårens tjänster gäller oavsett vilket försäkringsbolag du har​​​​.

Hur hanterar Assistancekåren akuta uppdrag jämfört med förbokade?

Assistancekåren hanterar både akuta och förbokade uppdrag, och positionerar dig med närmsta lokala bärgare för snabb assistans​​​​.

Erbjuder Assistancekåren låsöppning och starthjälp i Skåne?

Ja, Assistancekåren erbjuder låsöppning och starthjälp som en del av våra vägassistans-tjänster i Skåne​​​​.

Vilka är de vanligaste orsakerna till utryckningar i Skåne län?

De vanligaste orsakerna till utryckningar inkluderar bränslebrist, låsöppning, och starthjälp, men även mer omfattande händelser som trafikolyckor och fordonsbärgning​.

Vad skiljer Assistancekåren från andra bärgningstjänster i Skåne?

Vi på Assistancekåren skiljer oss genom samverkan mellan stationer i Skåne Län, en omfattande vägassistansförsäkring, snabb ankomsttid, och tjänster för alla försäkringsbolag, med en hög kundnöjdhet på 99,2%​​​​.

Hur snabbt kan Assistancekåren vara på plats vid en utryckning i Skåne?

Assistancekåren positionerar dig direkt med den närmsta lokala bärgare för snabb assistans, men exakta ankomsttider kan variera beroende på plats och trafiksituation​​​​.