DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912 dygnet runt

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare.

Assistancekåren bärgning & vägassistans. Vi positionerar dig under samtalet och du får ankomsttid direkt. Gäller alla försäkringsbolag.

Assistancekåren Ängelholm

Bärgningstjänst i Ängelholm AB

Telefon: 0431-801 32
Sverige dygnet runt: 020-912 912
Adress: Starbyvägen 149,262 95 Ängelholm
Email: 11-04@assistancekaren.se
Bärgare station: 11-04 Assistancekåren bärgning & vägassistans i Ängelholm
Hemsida: www.assitancekaren.se

Assistancekåren i Ängelholm – Bärgning, vägassistans och fordonstransporter

Vår lokala station i Ängelholm är en del av Assistancekårens nätverk med 150 stationer som samarbetar över hela Sverige. I Ängelholm är vi det självklara valet när det kommer till vägassistans och bärgning i staden och dess omgivande områden. Med vår långa erfarenhet inom bärgning och vägassistans har vi rustat upp med en mångsidig fordonsflotta, inklusive tungbärgare och flakbärgare, för att effektivt bistå både privatpersoner och yrkesförare.

Vi förstår vikten av att vara väl förtrogna med de lokala vägarna, närliggande samhällen och kända platserna i Ängelholm och dess omgivningar. Staden är känd för sina sevärda platser såsom Ängelholms flygmuseum och Hembygdsparken, och vår service sträcker sig även till närliggande områden och platser som Båstad, Helsingborg och andra grannorter vid behov.

020-912 912 – Tillgängliga dygnet runt, året om

Oavsett tid på dygnet eller årstid kan du alltid lita på Assistancekåren i Ängelholm för snabb och pålitlig vägassistans och bärgning. När du kontaktar oss kan du förvänta dig snabb hjälp. Vi håller dig informerad om när vår bärgare förväntas vara på plats, och du har direktkontakt med vår bärgare under hela processen. Detta säkerställer omedelbar assistans vid tekniska problem, punkteringar, låsöppningar, bränsleproblem eller när du behöver hjälp med att komma loss eller transportera ditt fordon.

Vägarna i Ängelholm och dess omgivningar, inklusive E6:an, väg 13 och andra lokala vägar, är de livsnervar som knyter samman olika delar av staden och de många kända platserna. Vi är här för att säkerställa att du når din destination säkert och att du får den hjälp du behöver, precis när du behöver den som mest.

Assistancekåren hjälper dig oavsett vilket försäkringsbolag du har

Oavsett vilket försäkringsbolag du har kan du alltid lita på Assistancekåren i Ängelholm. Vårt dedikerade team står till ditt förfogande dygnet runt. Vi är redo att erbjuda bärgning och vägassistans närhelst behovet uppstår, oavsett om du är yrkesförare eller privatperson. Vi är din pålitliga partner på vägarna i Ängelholm och dess omgivningar.

Vi tackar dig för att du väljer Assistancekåren i Ängelholm för din vägassistans och bärgning. Vi finns här för dig när du behöver oss som mest.

Tung flakbärgare från Assistancekåren som visar både fjällmiljö i norr och Öresundsbron i söder

Tung flakbärgare från Assistancekåren som visar att vi är rikstäckande med fjällmiljö i norr och Öresundsbron i söder.

Assistancekårens tjänster som gäller i hela Sverige

Assistancekårens bärgare kör upp personbil på flakbärgare i Stockholm

Bilbärgning

Bilbärgning av alla fordonstyper som personbil, elbil och yrkesfordon. Beroende av fordonstyp utför vi bärgning med tungbärgare, flakbärgare eller garagebärgare.

Tungbärgare från Assistancekåren används för bärgning av lastbilar, bussar och tunga yrkesfordon.

Tungbärgning

Bärgning av större fordon för Sveriges yrkestrafik. I Skåne län samordnas insatser av våra bärgare genom samverkan med närliggande stationer inom Assistancekåren.

Tungbärgning

Vägassistans

Du får snabbt hjälp på vägen dygnet runt i hela landet med bärgning, vid punktering, starthjälp, låsöppning, bränslebrist, nyckelöppning, feltankning och hjälp på plats.

Vägassistans av tung lastbil med Assistancekåren

Väghjälp Tung Lastbil

Vägassistansförsäkring tar bort självrisk för åkerier med fler än 5 fordon. Ingår gör motorstopp, elektriska fel, drivmedelsbrist, låsöppning feltankning, punktering eller fel i tryckluftssystem och hydraulik. Kontakta forsakring@assistancekaren.se

Flakbärgare från Assistancekåren. Det är den vanligaste typen av bärgarfordon och finns på de flesta orterna i Sverige och används både till bilbärgning, fordonstransport och vägassistans.

Fordonstransport

Förbokade och akuta fordonstransporter i hela landet. Vi transporterar personbilar, yrkesfordon i alla storlekar, specialfordon, MC och utför båttransporter.

Fordonstransport

UpTimes för bilverkstäder

Bilverkstäder får information i realtid från skadeplatsen och kan välja när bärgaren ska leverera skadade fordon direkt till verkstaden eller via lokala uppställningsplats och välja ny leveranstid.

Frågor och svar om bärgning och vägassistans i Ängelholm

Hur påverkar närheten till E6 typen av tjänster som oftast efterfrågas av bilister i Ängelholm?

Närheten till E6 innebär att vi ofta hanterar assistans för fordonshaverier och olyckor relaterade till höghastighetstrafik. Detta inkluderar allt från punkteringar och motorfel till mer komplexa bärgningsinsatser efter kollisioner. Vi är utrustade och redo att snabbt svara på dessa situationer för att minimera trafikstörningar och säkerställa bilisternas säkerhet.

På vilket sätt samarbetar Assistancekåren i Ängelholm med lokala verkstäder för att erbjuda en sömlös serviceupplevelse?

Vi samverkar med och har kännedom om lokala verkstäder för att kunna erbjuda våra kunder en sömlös serviceupplevelse. Detta innebär att vi inte bara tar hand om bärgningen av ditt fordon, utan också assisterar med att arrangera reparationer och underhåll genom våra pålitliga verkstadspartners, vilket säkerställer att ditt fordon är i trygga händer från start till mål.

Hur bidrar Assistancekåren i Ängelholm till ökad trafiksäkerhet i Skåne län?

Genom att vara snabbt på plats vid olyckor och fordonshaverier bidrar vi aktivt till att öka trafiksäkerheten i Skåne län. Vårt arbete innefattar att säkra olycksplatser, bistå med teknisk assistans och informera trafikanter om potentiella faror, vilket bidrar till en säkrare vägmiljö för alla.

Kan Assistancekåren i Ängelholm hjälpa till med speciella fordon som motorcyklar eller husbilar?

Absolut, vår personal är utbildad och vår utrustning är anpassad för att hantera en mängd olika fordonstyper, inklusive motorcyklar och husbilar. Oavsett ditt fordonstyp kan du lita på att vi har kunskapen och verktygen för att erbjuda den hjälp du behöver.

Hur anpassar sig Assistancekåren i Ängelholm för att hantera ovanliga eller oväntade situationer på vägarna?

Vi är ständigt beredda att hantera ovanliga eller oväntade situationer på vägarna genom kontinuerlig utbildning av vår personal och att ha tillgång till specialutrustning. Vårt team är tränat att tänka kreativt och lösningsorienterat för att effektivt hantera allt från ovanliga fordon till särskilda väderrelaterade utmaningar.

Hur påverkar sommarturismen i Ängelholm efterfrågan på vägassistans och bilbärgningstjänster?

Sommarturismen i Ängelholm leder till en ökad efterfrågan på våra vägassistans- och bilbärgningstjänster. Vi förbereder oss för denna ökning genom att utöka vår personalstyrka och säkerställa att våra team är redo att hantera allt från enklare assistans till mer komplexa bärgningsoperationer, allt för att hålla vägarna säkra för både lokalbefolkningen och besökare.

På vilket sätt bidrar Assistancekårens närvaro i Ängelholm till en snabbare och säkrare väg för alla trafikanter?

Vår närvaro i Ängelholm bidrar till en snabbare och säkrare väg för alla trafikanter genom att erbjuda omedelbar assistans vid olyckor och fordonshaverier. Genom att snabbt kunna säkra olycksplatser och assistera med bärgning minskar vi trafikstockningar och potentiella faror på vägarna, vilket leder till en säkrare och mer flytande trafikmiljö.

Hur följer Assistancekåren i Ängelholm med i utvecklingen av nya bilteknologier och deras påverkan på bärgningstjänster?

Vi håller oss kontinuerligt uppdaterade med den senaste utvecklingen inom bilteknologier och anpassar våra metoder och utrustning därefter. Detta innebär regelbunden utbildning för vår personal och investeringar i ny teknik som möjliggör säkra och effektiva bärgningstjänster för alla typer av moderna fordon, vilket säkerställer att vi alltid kan erbjuda den bästa möjliga servicen.

På vilka sätt kan bilister i Ängelholm förbereda sig för att minimera risken för bilproblem?

Bilister i Ängelholm kan vidta flera åtgärder för att minimera risken för bilproblem och därmed öka sin trygghet på vägarna. För det första är regelbunden service och underhåll av fordonet avgörande. Detta innebär att kontrollera och byta olja, bromsvätska, kylarvätska och andra vätskor vid behov, samt att inspektera bromsar, däck och batteri för att säkerställa att de är i gott skick. Speciellt däckens skick är viktigt att hålla ett öga på, både när det gäller mönsterdjup och lufttryck, eftersom korrekt däcktryck och bra däck kan minska risken för punkteringar och förbättra fordonets hantering.

Assistancekåren på Instagram