DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912 dygnet runt

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare.

Assistancekåren bärgning & vägassistans. Vi positionerar dig under samtalet och du får ankomsttid direkt. Gäller alla försäkringsbolag.

Assistancekåren Helsingborg

Levins Bärgning & Maskin AB

Telefon: 042-29 00 00
Sverige dygnet runt: 020-912 912
Adress: Grönstensgatan 6 ,254 68 Helsingborg
Email: 12-15@assistancekaren.se
Bärgare station: 12-15 Assistancekåren Bärgning & Vägassistans Helsingborg
Hemsida: www.assistancekaren.se

Assistancekåren i Helsingborg – Vägassistans och Bärgning vid Skånes Västkust

Assistancekåren i Helsingborg är det självklara valet för vägassistans och bärgning i Helsingborg och dess omkringliggande samhällen såsom Adolfsberg, Drottninghög, Eskilsminne, Gustavslund, Högaborg, Råå, Sofieberg och övriga stadsdelar. Med vår omfattande erfarenhet inom bärgning och vägassistans har vi sammansatt en fordonsflotta som inkluderar tungbärgare och flakbärgare för att snabbt och effektivt hjälpa både privatpersoner och yrkesförare.

Vi förstår vikten av att vara väl förtrogna med de lokala vägarna, kända platserna och trafikförhållandena i Helsingborg och dess omgivningar. Helsingborg är känt för sina populära destinationer såsom Helsingborgs slott, Sofiero slott och park, och vårt omfattande serviceområde sträcker sig även till närliggande samhällen och platser som Ramlösa, Pålsjö och Maria Park vid behov.

020-912 912 – Tillgängliga dygnet runt, året om

Oavsett tid på dygnet eller årstid kan du alltid lita på Assistancekåren i Helsingborg för snabb och pålitlig vägassistans och bärgning. När du kontaktar oss kan du förvänta dig snabb hjälp. Vi håller dig informerad om när vår bärgare förväntas vara på plats, och du har direktkontakt med vår bärgare under hela processen. Detta säkerställer omedelbar assistans vid tekniska problem, punktering, låsöppning, bränsleproblem eller när du behöver hjälp med att komma loss eller transportera ditt fordon.

Vägarna i Helsingborg och dess omgivningar, inklusive E6:an, väg 112 och länsvägar som länsväg 111 och länsväg 109, utgör de vitala förbindelserna som knyter samman olika delar av staden och de många kända platserna som Helsingborgs hamn, Dunkers Kulturhus och det pittoreska Råå fiskeläge. Vi är här för att säkerställa att du når din destination säkert och att du får den hjälp du behöver, precis när du behöver den som mest.

Assistancekåren tjänster gäller oavsett vilket försäkringsbolag du har

Oavsett vilket försäkringsbolag du har kan du alltid få hjälp av Assistancekåren i Helsingborg. Vårt dedikerade team står till ditt förfogande dygnet runt. Vi är redo att erbjuda bärgning och vägassistans närhelst behovet uppstår, oavsett om du är yrkesförare eller privatperson. Vi är din pålitliga partner på vägarna i Helsingborg och dess omgivningar.

Vi tackar dig för att du väljer Assistancekåren i Helsingborg för din vägassistans och bärgning. Vi finns här för dig när du behöver oss som mest.

Assistancekårens tjänster som gäller i hela Sverige

Assistancekårens bärgare kör upp personbil på flakbärgare i Stockholm

Bilbärgning

Bilbärgning av alla fordonstyper som personbil, elbil och yrkesfordon. Beroende av fordonstyp utför vi bärgning med tungbärgare, flakbärgare eller garagebärgare.

Tungbärgare från Assistancekåren används för bärgning av lastbilar, bussar och tunga yrkesfordon.

Tungbärgning

Bärgning av större fordon för Sveriges yrkestrafik. I Skåne län samordnas insatser av våra bärgare genom samverkan med närliggande stationer inom Assistancekåren.

Tungbärgning

Vägassistans

Du får snabbt hjälp på vägen dygnet runt i hela landet med bärgning, vid punktering, starthjälp, låsöppning, bränslebrist, nyckelöppning, feltankning och hjälp på plats.

Vägassistans av tung lastbil med Assistancekåren

Väghjälp Tung Lastbil

Vägassistansförsäkring tar bort självrisk för åkerier med fler än 5 fordon. Ingår gör motorstopp, elektriska fel, drivmedelsbrist, låsöppning feltankning, punktering eller fel i tryckluftssystem och hydraulik. Kontakta forsakring@assistancekaren.se

Flakbärgare från Assistancekåren. Det är den vanligaste typen av bärgarfordon och finns på de flesta orterna i Sverige och används både till bilbärgning, fordonstransport och vägassistans.

Fordonstransport

Förbokade och akuta fordonstransporter i hela landet. Vi transporterar personbilar, yrkesfordon i alla storlekar, specialfordon, MC och utför båttransporter.

Fordonstransport

UpTimes för bilverkstäder

Bilverkstäder får information i realtid från skadeplatsen och kan välja när bärgaren ska leverera skadade fordon direkt till verkstaden eller via lokala uppställningsplats och välja ny leveranstid.

Frågor och svar om bärgning och vägassistans i Helsingborg

På vilket sätt engagerar sig Assistancekåren i Helsingborgs community genom sociala initiativ eller sponsring?

Vi på Assistancekåren i Helsingborg är engagerade i vår lokala community genom olika sociala initiativ och sponsringsaktiviteter. Detta inkluderar att stödja lokala idrottsevenemang och välgörenhetsorganisationer, vilket bidrar till en starkare och mer sammanhållen lokal gemenskap.

Kan Assistancekåren i Helsingborg assistera med transporter till verkstäder eller andra destinationer efter en bärgning?

Ja, efter en bärgning erbjuder vi transport av ditt fordon till önskad verkstad eller annan destination. Vårt mål är att göra hela processen så smidig och bekymmersfri för dig som möjligt, från bärgning till slutdestination.

Vilka är de största utmaningarna för Assistancekåren när det gäller att erbjuda dygnet-runt-service i Skåne län?

Att erbjuda dygnet-runt-service i Skåne län innebär utmaningar som att säkerställa snabb respons över ett stort geografiskt område och hantera varierande trafikförhållanden. Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra våra logistiska processer och resursallokering för att möta dessa utmaningar.

Hur påverkar närheten till Öresundsbron Assistancekårens arbete i Helsingborg, särskilt med tanke på trafikflödet från och till Danmark?

Närheten till Öresundsbron innebär en unik utmaning och möjlighet för oss, med ökat trafikflöde och behov av gränsöverskridande assistans. Vi har anpassat vår verksamhet för att effektivt hantera dessa situationer, vilket inkluderar att ha beredskap för snabba insatser och samarbeta med danska aktörer.

Vilka särskilda utmaningar medför det skiftande klimatet i Öresundsregionen för Assistancekårens verksamhet?

Det skiftande klimatet i Öresundsregionen ställer höga krav på vår flexibilitet och beredskap. Extrema väderförhållanden, som snöstormar och kraftiga regn, kräver att vi kontinuerligt anpassar vår utrustning och planering för att kunna erbjuda pålitlig service under alla förhållanden.

Vilken roll spelar Assistancekåren i att stödja turister och resenärer som rör sig mellan Helsingborg och Danmark?

Vi spelar en kritisk roll i att stödja turister och resenärer, genom att erbjuda vägassistans och information som underlättar deras resa mellan Helsingborg och Danmark. Vår service bidrar till en säkrare och mer angenäm resupplevelse över Öresund.

På vilket sätt bidrar Assistancekåren till att minska trafikstörningar på de viktiga förbindelserna över Öresund, särskilt under högtrafikperioder och vid olyckor?

Genom vår snabba och effektiva insats vid olyckor och fordonsproblem på Öresundsbron och dess anslutningsvägar, bidrar vi aktivt till att minska trafikstörningar. Vårt arbete säkerställer en smidigare trafikflöde, vilket är avgörande under högtrafikperioder.

Hur hanterar Assistancekåren de logistiska utmaningarna med att erbjuda tjänster i ett område som är en viktig transitväg mellan Sverige och Danmark?

Vi hanterar de logistiska utmaningarna genom att noggrant planera våra resurser och ha en beredskap som möter de unika behoven hos ett område med hög transittrafik. Detta inkluderar att strategiskt placera våra fordon och samarbeta nära med trafikledningscentraler för att snabbt kunna reagera på händelser.

Assistancekåren på Instagram