DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912 dygnet runt

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare i Helsingborg.

Assistancekåren – Bärgning & vägassistans dygnet runt, positionering och ankomsttid direkt, gäller alla försäkringsbolag.

Bärgare i Helsingborg

Assistancekåren i Helsingborg, en del av Sveriges stora bärgningsorganisation

I Helsingborg finns Assistancekåren, din pålitliga partner för bärgning och fordonsassistans i denna vackra kuststad vid Öresund och dess omgivningar. Vi är en del av Sveriges stora bärgarorganisation och våra erfarna bärgare är redo att rycka ut dygnet runt för att erbjuda hjälp på vägarna.

Helsingborg, som är beläget vid en av de viktigaste passagepunkterna mellan Sverige och Danmark, har ett omfattande vägnät som sträcker sig genom regionen. Vårt uppdrag är att säkerställa att du får den assistans du behöver, oavsett var du befinner dig längs de vältrafikerade vägarna som leder till Helsingborg.

För att snabbt få den assistans du behöver, är det enkelt att välja din nuvarande plats i Helsingborg eller något av de närliggande områdena och begära bärgning. Alternativt kan du alltid nå oss på vårt rikstäckande larmnummer: 020-912 912.

Erfarna bärgare hjälper dig med vägassistans och bilbärgning dygnet runt

Vår erfarna bärgarorganisation i Helsingborg är medveten om vikten av att kunna erbjuda snabb och pålitlig hjälp, oavsett om du har problem med en personbil, lastbil eller något annat fordon. Assistancekåren är här för dig dygnet runt, året om, och vår högsta prioritet är att säkerställa att du får den assistans du behöver när du som mest behöver den.

Helsingborg är också känt för sin vackra hamn, pittoreska stränder och en mångfald av kulturella evenemang. Det är en stad som lockar besökare från när och fjärran. Vi är stolta över att vara en del av denna dynamiska stad och står redo att erbjuda våra bärgningstjänster till både lokalbefolkningen och besökare.

Så nästa gång du befinner dig på vägarna som leder till Helsingborg, oavsett om du är invånare eller besökare, tveka inte att kontakta våra erfarna bärgare på Assistancekåren i Helsingborg. Vi är en del av Sveriges stora bärgarorganisation och är här för att bistå dig och se till att du snabbt och säkert kommer tillbaka på vägen igen. Din trygghet är vår högsta prioritet.