DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare.

Assistancekåren – Bärgning & vägassistans dygnet runt, positionering och ankomsttid direkt, gäller alla försäkringsbolag.

Assistancekåren Malmö

Motorbranschens Bärgningstjänst i Malmö AB

Telefon: 040-22 85 80
Sverige dygnet runt: 020-912 912
Adress: Ridspögatan 4,213 77 Malmö
Email: 12-01@assistancekaren.se
Bärgare station: 12-01 Assistancekåren Bärgning & Vägassistans i Malmö
Hemsida: https://www.bargningstjanst.com

Välkommen till Assistancekåren Malmö – Bärgning och vägassistans i en av Sveriges mest trafikerade städer

Assistancekåren Malmö finns alltid i närheten när du behöver hjälp på vägarna i och runt Malmö. Vi täcker alla områden, inklusive Limhamn, Västra Hamnen, Rosengård, Hyllie, Oxie, Husie, Fosie, Sege Park, Bunkeflostrand och många andra. Vi är redo att erbjuda våra tjänster när du behöver oss som mest.

Malmö har ett vägnät som inkluderar viktiga motorvägar som E6 och E22, liksom regionala vägar som länsväg 104 och länsväg 108. Vi är väl förtrogna med dessa vägar och kan hjälpa dig oavsett var du står i Malmöregionen. Våra erfarna bärgare och välutrustade bärgningsbilar är redo att ta itu med olika utmaningar på vägen.

Vi samverkar med alla försäkringsbolag

Vi samarbetar med alla försäkringsbolag och har lång erfarenhet av att bistå både yrkesförare och privatpersoner. Vårt dedikerade team är tillgängligt dygnet runt för att erbjuda bärgning och vägassistans vid tekniska problem, exempel är punktering, låsöppning, låsöppning eller om du har tankat fel. Tungbärgning är en av våra specialiteter, och vi kan hjälpa dig om du har drabbats av en lastbilshaveri eller ett liknande problem.

Bärgning, vägassistans och fordonstransporter i hela regionen

Oavsett om du är nära Västra Hamnen, Rosengård, Hyllie, eller någon annanstans i Malmö, ringer du 020-912 912. du positioneras undersamtalet och får ankomsttid direkt. Assistancekåren Malmö är din pålitliga partner när det gäller att få hjälp på vägen i Malmöregionen. Vi är här för att göra din resa tryggare och smidigare.

.

Här är en översikt över Assistancekårens tjänster:

Bärgning

Bilbärgning av alla fordonstyper med olika bärgningfordon, exempel är tungbärgare och flakbärgare.


Tungbärgning

Bärgning av större fordon för Sveriges yrkestrafik. I skåne län samordnar vi våra insatser genom samverkan mellan alla Assistancekårens stationer.


Vägassistans

Du får snabbt hjälp på vägen med bärgning, punktering, låsöppning, bränslebrist, nyckelöppning, feltankning och hjälp på plats.


Assistancekåren Väghjälp från 459 kr/år utan självrisk

Assistancekårens vägassistansförsäkring utan självrisk gäller oavsett vem som kör fordonet. Försäkra dig om snabb hjälp på vägen i hela landet. Gå till Teckna Väghjälp och skriv in ditt reg nummer så får du alla alternativ som gäller ditt fordon.


Laddassistans för elbil 259 kr/år utan självrisk

Vid akut elbrist tar vi din elbil till närmsta laddstolpe eller akutladdar på plats, dygnet runt från Ystad och Malmö till Kiruna, i tätort eller landsbygd.


Väghjälp Tung Lastbil

Vägassistansförsäkring tar bort självrisk för åkerier med fler än 5 fordon. Ingår gör motorstopp, elektriska fel, drivmedelsbrist, låsöppning feltankning, punktering eller fel i tryckluftssystem och hydraulik. Kontakta forsakring@assistancekaren.se


Fordonstransport

Förbokade och akuta fordonstransporter i hela landet. Vi transporterar personbilar, yrkesfordon i alla storlekar, specialfordon, MC och utför båttransporter.