DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912 dygnet runt

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare i Malmö.

Assistancekåren bärgning & vägassistans. Vi positionerar dig under samtalet och du får ankomsttid direkt. Gäller alla försäkringsbolag.

Bärgare i Malmö

Bärgning och vägassistans med Assistancekåren i Malmö

Assistancekåren har byggt upp ett välrenommerat rykte som en av de mest pålitliga och framstående aktörerna inom bärgning och vägassistans i Malmö. Dessutom har de etablerat sig starkt inom Skåne län med ett imponerande nätverk med lokala stationer från Assistancekåren. Dessutom kan var och en av dessa stationer stoltsera med omfattande erfarenhet och en djup förståelse för de särskilda vägarna, trafikförhållandena och verkstäderna i sina respektive områden. Detta gör att de kan erbjuda skräddarsydd hjälp och service på hög nivå.

Vår trafikledning positionerar dig med bärgare i Malmö

Varje bärgarstation har ett tydligt ansvarsområde, och dessutom samarbetar de nära med sina närliggande stationer för att säkerställa snabb och effektiv assistans. Detta samarbete är avgörande för att hantera olika trafiksituationer smidigt. Dessa stationer är ständigt i kontakt med vår centrala trafikledning och är alltid redo att svara på nödsamtal dygnet runt, alla dagar om året. Detta garanterar en omedelbar hjälp och assistans i varje situation. För ytterligare bekvämlighet och kundservice finns vårt dedikerade Kundcenter tillgängligt dygnet runt på nummer 020–912 912. Detta säkerställer att våra kunder alltid får den bästa möjliga servicen när de behöver det som mest.

Vårt upptagningsområde för i Malmö

Malmö är en av landets mest trafikerade storstadsregioner med en intensivt resande ström över Öresundsbron. Assistancekåren i Malmö har ett omfattande verksamhetsområde som sträcker sig över staden och dess omgivande områden. Exempel på platser där vi erbjuder bärgning och vägassistans inkluderar Västra Hamnen, Limhamn, Rosengård, Oxie, Bunkeflostrand, Svedala, Käglinge, Tygelsjö, Hököpinge, Hyllie, Svågertorp och Kirseberg. Malmö är känt för sitt omfattande vägnät och den stora mängden trafik som korsar Öresundsbron. Motorvägar som E6, E22 och länsvägar som väg 11 och väg 108 är vältrafikerade och viktiga för regionens sammanbindning.

Assistancekårens tjänster gäller för alla försäkringsbolag

Assistancekåren i Malmö har lång erfarenhet av att hjälpa yrkestrafik och personbilar för alla försäkringsbolag. Vår engagerade team är redo dygnet runt för att assistera dig med olika bärgnings- och vägassistanstjänster när du står inför tekniska problem, punktering, bränsleproblem eller när du har fastnat och behöver hjälp att komma loss.

.

Här är en översikt över Assistancekårens tjänster:

Bärgning

Bilbärgning av alla fordonstyper med olika bärgningfordon, exempel är tungbärgare och flakbärgare.


Tungbärgning för yrkestrafik

Bärgning av större fordon för Sveriges yrkestrafik. I Malmö samordnar vi våra större insatser genom samverkan med Assistancekårens stationer i Skåne län.


Vägassistans 

Du får snabbt hjälp på vägen med bärgning, punktering, låsöppning, bränslebrist, nyckelöppning, feltankning och hjälp på plats.


Assistancekåren Väghjälp från 459 kr/år utan självrisk

Assistancekårens vägassistansförsäkring utan självrisk för personbil, elbil, lätt lastbil, husvagn och husbil. Försäkra dig om snabb hjälp på vägen i hela landet och som gäller oavsett vem som kör fordonet. Gå till Teckna Väghjälp och skriv in ditt reg nummer så får du alla alternativ som gäller ditt fordon.


Laddassistans för elbil 259 kr/år utan självrisk

Vid akut elbrist tar vi din elbil till närmsta laddstolpe eller akutladdar på plats, dygnet runt från Ystad och Malmö till Kiruna, i tätort eller landsbygd.


Väghjälp Tung Lastbil

Vägassistansförsäkring tar bort självrisk för åkerier med fler än 5 fordon. Ingår gör motorstopp, elektriska fel, drivmedelsbrist, låsöppning feltankning, punktering eller fel i tryckluftssystem och hydraulik. Kontakta forsakring@assistancekaren.se


Fordonstransport

Förbokade och akuta fordonstransporter i hela landet. Vi transporterar personbilar, yrkesfordon i alla storlekar, specialfordon, MC och utför båttransporter.


Frågor och svar om bärgning och vägassistans i Malmö

Hur samarbetar Assistancekåren i Malmö med andra lokala stationer för att erbjuda snabb assistans?

Assistancekåren i Malmö samarbetar nära med närliggande stationer och har en central trafikledning som säkerställer snabb och effektiv assistans dygnet runt, året om.

Vilka områden täcker Assistancekåren i Malmö för vägassistans och bärgning?

Vi täcker hela Malmö och omgivande områden som Västra Hamnen, Limhamn, Rosengård, Oxie, Bunkeflostrand, Svedala, och flera andra.

På vilket sätt säkerställer Assistancekåren i Malmö snabb ankomsttid för bärgning?

Genom att positionera dig med den närmsta lokala bärgaren och tack vare ett omfattande nätverk av stationer som är redo att rycka ut dygnet runt.

Vilka särskilda tjänster erbjuder Assistancekåren för elbilar i Malmö?

Vi erbjuder laddassistans som innefattar starthjälp eller tar din elbil till närmsta laddstolpe eller akutladdar på plats.

Kan jag teckna väghjälp direkt på Assistancekårens webbplats för min bil i Malmö?

Ja, det går att teckna väghjälp direkt på vår webbplats för olika fordon inklusive personbil, elbil, lätt lastbil, husvagn och husbils.

Hur hanterar Assistancekåren tunga fordon och yrkestrafik i Malmö?

Vi på Assistancekåren erbjuder tungbärgning och har särskilda tjänster för yrkestrafik, inklusive väghjälp för tunga lastbilar.

Vilka försäkringsbolag samarbetar Assistancekåren i Malmö med?

Vi samarbetar med alla försäkringsbolag och har erfarenhet av att assistera både yrkesförare och privatpersoner.

Vilka fördelar finns med att teckna en vägassistansförsäkring hos Assistancekåren?

Försäkringen erbjuder snabb hjälp på vägen utan självrisk och gäller oavsett vem som kör fordonet.

Hur omfattande är Assistancekårens nätverk i Skåne län och hur gynnar det mig som kund i Malmö?

Assistancekåren har ett brett nätverk i Skåne, vilket garanterar snabb assistans över hela regionen.

Vad gör jag om jag behöver bärgning utanför Malmös stadskärna?

Du kan fortfarande kontakta oss på Assistancekåren. Vi täcker hela Skåne län och kan snabbt positionera dig med den närmsta bärgaren.

Kan Assistancekåren i Malmö assistera med båttransporter och specialfordon?

Ja, vi erbjuder fordonstransporter för personbilar, yrkesfordon i alla storlekar, specialfordon, MC, och båttransporter.