DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912 dygnet runt

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare.

Assistancekåren bärgning & vägassistans. Vi positionerar dig under samtalet och du får ankomsttid direkt. Gäller alla försäkringsbolag.

Assistancekåren Lund

Motorbranschens Bärgningstjänst i Malmö AB

Telefon: 046-13 20 00
Sverige dygnet runt: 020-912 912
Adress: Ridspögatan 4,213 77 Malmö
Email: 12-03@assistancekaren.se
Bärgare station: 12-03 Assistancekåren bilbärgning i Lund
Hemsida: www.assistancekaren.se

Välkommen till Assistancekåren Lund – Bärgning och vägassistans i universitetsstaden

Assistancekåren Lund representeras av bland annat av Motorbranschens Bärgningstjänst i Malmö AB. Vi finns alltid nära till hands när du behöver hjälp på vägarna i och runt Lund. Vi täcker alla områden, inklusive centrala Lund, Stångby, Dalby, Veberöd, Södra Sandby, Genarp, Lomma och många andra närliggande platser. Vi är redo att erbjuda våra tjänster när du behöver oss som mest.

Lund har ett omfattande vägnät, inklusive viktiga vägar som E22, E6 och länsväg 108, och vi är mycket bekanta med dessa vägar. Våra erfarna bärgare och välutrustade bärgningsbilar är rustade att hantera olika utmaningar på vägen.

Assistancekåren tjänster gäller oavsett vilket försäkringsbolag du har

Assistancekåren Lund samarbetar med alla försäkringsbolag och har lång erfarenhet av att bistå både yrkesförare och privatpersoner. Vårt dedikerade team är tillgängligt dygnet runt för att erbjuda bärgning och vägassistans vid tekniska problem, punkteringar, låsöppningar eller om du har tankat fel. Tungbärgning är en av våra specialiteter, och vi kan hjälpa dig om du har drabbats av en lastbilshaveri eller liknande situation.

Bärgning, vägassistans och fordonstransporter i hela regionen

Oavsett om du är i centrala Lund, Stångby, Dalby, eller någon annanstans i Lund och dess omgivningar, kan du ringa oss på 020-912 912. Vi positionerar dig under samtalet med vår kundservice och du får ankomsttid direkt. Assistancekåren Lund är din pålitliga partner när det gäller att få hjälp på vägen i Lund och dess omgivningar. Vi är här för att göra din resa tryggare och smidigare.

Tungbärgare från Assistancekåren i Lund

Tungbärgare från Assistancekåren i Lund

Assistancekårens tjänster som gäller i hela Sverige

Assistancekårens bärgare kör upp personbil på flakbärgare i Stockholm

Bilbärgning

Bilbärgning av alla fordonstyper som personbil, elbil och yrkesfordon. Beroende av fordonstyp utför vi bärgning med tungbärgare, flakbärgare eller garagebärgare.

Tungbärgare från Assistancekåren används för bärgning av lastbilar, bussar och tunga yrkesfordon.

Tungbärgning

Bärgning av större fordon för Sveriges yrkestrafik. I Skåne län samordnas insatser av våra bärgare genom samverkan med närliggande stationer inom Assistancekåren.

Tungbärgning

Vägassistans

Du får snabbt hjälp på vägen dygnet runt i hela landet med bärgning, vid punktering, starthjälp, låsöppning, bränslebrist, nyckelöppning, feltankning och hjälp på plats.

Vägassistans av tung lastbil med Assistancekåren

Väghjälp Tung Lastbil

Vägassistansförsäkring tar bort självrisk för åkerier med fler än 5 fordon. Ingår gör motorstopp, elektriska fel, drivmedelsbrist, låsöppning feltankning, punktering eller fel i tryckluftssystem och hydraulik. Kontakta forsakring@assistancekaren.se

Flakbärgare från Assistancekåren. Det är den vanligaste typen av bärgarfordon och finns på de flesta orterna i Sverige och används både till bilbärgning, fordonstransport och vägassistans.

Fordonstransport

Förbokade och akuta fordonstransporter i hela landet. Vi transporterar personbilar, yrkesfordon i alla storlekar, specialfordon, MC och utför båttransporter.

Fordonstransport

UpTimes för bilverkstäder

Bilverkstäder får information i realtid från skadeplatsen och kan välja när bärgaren ska leverera skadade fordon direkt till verkstaden eller via lokala uppställningsplats och välja ny leveranstid.

Assistancekåren på Instagram