DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare.

Assistancekåren – Bärgning & vägassistans dygnet runt, positionering och ankomsttid direkt, gäller alla försäkringsbolag.

Assistancekåren Lund

Motorbranschens Bärgningstjänst i Malmö AB

Telefon: 046-13 20 00
Sverige dygnet runt: 020-912 912
Adress: Ridspögatan 4,213 77 Malmö
Email: 12-03@assistancekaren.se
Bärgare station: 12-03 Assistancekåren bilbärgning i Lund

Välkommen till Assistancekåren Lund – Bärgning och vägassistans i universitetsstaden

Assistancekåren Lund representeras av bland annat av Motorbranschens Bärgningstjänst i Malmö AB. Vi finns alltid nära till hands när du behöver hjälp på vägarna i och runt Lund. Vi täcker alla områden, inklusive centrala Lund, Stångby, Dalby, Veberöd, Södra Sandby, Genarp, Lomma och många andra närliggande platser. Vi är redo att erbjuda våra tjänster när du behöver oss som mest.

Lund har ett omfattande vägnät, inklusive viktiga vägar som E22, E6 och länsväg 108, och vi är mycket bekanta med dessa vägar. Våra erfarna bärgare och välutrustade bärgningsbilar är rustade att hantera olika utmaningar på vägen.

Vi samarbetar med alla försäkringsbolag

Assistancekåren Lund samarbetar med alla försäkringsbolag och har lång erfarenhet av att bistå både yrkesförare och privatpersoner. Vårt dedikerade team är tillgängligt dygnet runt för att erbjuda bärgning och vägassistans vid tekniska problem, punkteringar, låsöppningar eller om du har tankat fel. Tungbärgning är en av våra specialiteter, och vi kan hjälpa dig om du har drabbats av en lastbilshaveri eller liknande situation.

Bärgning, vägassistans och fordonstransporter i hela regionen

Oavsett om du är i centrala Lund, Stångby, Dalby, eller någon annanstans i Lund och dess omgivningar, kan du ringa oss på 020-912 912. Vi positionerar dig under samtalet med vår kundservice och du får ankomsttid direkt. Assistancekåren Lund är din pålitliga partner när det gäller att få hjälp på vägen i Lund och dess omgivningar. Vi är här för att göra din resa tryggare och smidigare.

.

Här är en översikt över Assistancekårens tjänster:

Bärgning

Bilbärgning av alla fordonstyper med olika bärgningfordon, exempel är tungbärgare och flakbärgare.


Tungbärgning

Bärgning av större fordon för Sveriges yrkestrafik. I skåne län samordnar vi våra insatser genom samverkan med Assistancekårens alla stationer.


Vägassistans

Du får snabbt hjälp på vägen med bärgning, punktering, låsöppning, bränslebrist, nyckelöppning, feltankning och hjälp på plats.


Assistancekåren Väghjälp från 459 kr/år utan självrisk

Assistancekårens vägassistansförsäkring utan självrisk gäller oavsett vem som kör fordonet. Försäkra dig om snabb hjälp på vägen i hela landet. Gå till Teckna Väghjälp och skriv in ditt reg nummer så får du alla alternativ som gäller ditt fordon.


Laddassistans för elbil 259 kr/år utan självrisk

Vid akut elbrist tar vi din elbil till närmsta laddstolpe eller akutladdar på plats, dygnet runt från Ystad och Gotland till Kiruna, i tätort eller landsbygd.


Väghjälp Tung Lastbil

Vägassistansförsäkring tar bort självrisk för åkerier med fler än 5 fordon. Ingår gör motorstopp, elektriska fel, drivmedelsbrist, låsöppning feltankning, punktering eller fel i tryckluftssystem och hydraulik. Kontakta forsakring@assistancekaren.se


Fordonstransport

Förbokade och akuta fordonstransporter i hela landet. Vi transporterar personbilar, yrkesfordon i alla storlekar, specialfordon, MC och utför båttransporter.


 

Tungbärgare från Assistancekåren i Lund

Tungbärgare från Assistancekåren i Lund