DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912 dygnet runt

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare i Lund.

Assistancekåren bärgning & vägassistans. Vi positionerar dig under samtalet och du får ankomsttid direkt. Gäller alla försäkringsbolag.

Bärgare i Lund

Vägassistans och bärgning i Lund och dess omnejd

Assistancekåren i Lund är din dedikerade partner när det gäller vägassistans och bärgning i Lund och dess omgivningar. Vi är här för att säkerställa din trygghet på vägarna och erbjuder en bred uppsättning tjänster, från vägassistans till komplexa bärgningar. Låt oss utforska de vägar och orter som omger Lund och hur vi kan bistå dig med olika typer av bärgningsfordon.

Utforska Lund, vägar och omgivande orter

Lund, beläget i Skåne, är en stad rik på historia och kultur. Staden är strategiskt belägen med goda vägförbindelser. E6:an och E22:an passerar i närheten och förbinder Lund med andra städer som Malmö och Ystad. Väg 11 tar dig in i det vackra lantliga landskapet runt Lund och förbinder staden med orter som Lomma och Södra Sandby.

I omgivningen finns det charmiga ortssamhällen och natursköna platser att utforska, inklusive Höje å och Ringsjön. Det finns något för alla, från historiska sevärdheter till natursköna vägar.

Mångsidiga bärgningsfordon för alla behov

Vårt team är utrustat med mångsidiga bärgningsfordon för att möta olika behov. Från lättare bärgningsfordon för personbilar till tungbärgare för lastbilar och specialfordon, har vi rätt utrustning för varje situation. Oavsett om du behöver hjälp med en enkel bärgning eller en mer komplex operation, är vårt team väl förberett.

Tillgänglig dygnet runt – Assistancekåren i Lund

Assistancekåren i Lund är alltid tillgänglig för att erbjuda vägassistans och bärgning i Lund och dess omgivningar. Vår prioritet är din säkerhet på vägen, och vi är redo att hjälpa dig dygnet runt, året om. Oavsett om du är en privatperson som behöver vägassistans eller en yrkesförare som kräver bärgningstjänster, är vi här för att göra din resa i Lund så trygg och problemfri som möjligt. Lita på oss som din lokala partner för vägassistans och bärgning i Lund.