DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912 dygnet runt

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare i Östhammar.

Assistancekåren bärgning & vägassistans. Vi positionerar dig under samtalet och du får ankomsttid direkt. Gäller alla försäkringsbolag.

Bärgare i Östhammar

Välkommen till Assistancekåren i Östhammar – Din partner för vägassistans och bärgning

Vi är din pålitliga partner när det gäller vägassistans, bärgning och fordonstransporter dygnet runt i Östhammar och dess omgivningar. Läs vidare för att upptäcka mer om vårt arbete, de viktiga vägarna i området och hur vi alltid är redo att hjälpa dig.

Utforska Östhammars natursköna landskap och kända platser

Östhammar är känt för sina vackra naturskönheter och pittoreska omgivningar. Utforska de omgivande skogarna, sjöarna och öarna som gör detta område till en idealisk destination för naturälskare. Besök historiska platser som Östhammars kyrka och Öregrunds fästning för en dos av kultur och historia.

Din bärgare dygnet runt

Vi på Assistancekåren i Östhammar är stolta över att kunna erbjuda dig bärgning, vägassistans och fordonstransporter dygnet runt. Oavsett om du behöver hjälp med en bil, lastbil eller något annat fordon, finns vi här för att säkerställa din trygghet på vägarna.

För att få den assistans du behöver när du behöver den som mest, ring vårt kundcenter på det nationella numret 020-912 912. Vi använder modern teknik för att snabbt lokalisera den bärgare som är närmast dig och se till att de når din plats i tid. Vi förstår att olyckor och problem på vägen kan inträffa oväntat, så din säkerhet är vår högsta prioritet.

Assistancekåren i Östhammar har omfattande erfarenhet av att hjälpa fordonsekipage av alla slag, och våra professionella bärgare är välutrustade för att hantera olika situationer. Så när du behöver pålitlig vägassistans, bärgning eller fordonstransporter i Östhammar och dess omgivningar, tveka inte att kontakta oss. Vi är din partner på vägen och finns här för att säkerställa din trygghet och hjälpa dig komma vidare.