DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912 dygnet runt

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare.

Assistancekåren bärgning & vägassistans. Vi positionerar dig under samtalet och du får ankomsttid direkt. Gäller alla försäkringsbolag.

Assistancekåren Östhammar

S Holmgrens Bilassistans AB

Telefon: 0173-600 50
Sverige dygnet runt: 020-912 912
Adress: Norrskedika 90,742 93 Östhammar
Email: 03-07@assistancekaren.se
Bärgare station: 03-07 Assistancekåren bärgning & vägassistans i Östhammar
Hemsida: www.assistancekåren.se

Assistancekåren i Östhammar – Bärgning, vägassistans och fordonstransporter

Vår lokala station i Östhammar är en del av Assistancekårens nätverk med 150 stationer som samarbetar över hela Sverige. I Östhammar är vi det självklara valet när det kommer till vägassistans och bärgning i staden och dess omgivande områden. Med vår långa erfarenhet inom bärgning och vägassistans har vi rustat upp med en mångsidig fordonsflotta, inklusive tungbärgare och flakbärgare, för att effektivt bistå både privatpersoner och yrkesförare.

Vi förstår vikten av att vara väl förtrogna med de lokala vägarna, närliggande samhällen och kända platserna i Östhammar och dess omgivningar. Staden är känd för sina sevärda platser såsom Öregrunds slott och Skedevi kyrka, och vår service sträcker sig även till närliggande områden och platser som Öregrund, Gimo och Dannemora vid behov.

020-912 912 – Tillgängliga dygnet runt, året om

Oavsett tid på dygnet eller årstid kan du alltid lita på Assistancekåren i Östhammar för snabb och pålitlig vägassistans och bärgning. När du kontaktar oss kan du förvänta dig snabb hjälp. Vi håller dig informerad om när vår bärgare förväntas vara på plats, och du har direktkontakt med vår bärgare under hela processen. Detta säkerställer omedelbar assistans vid tekniska problem, punkteringar, låsöppningar, bränsleproblem eller när du behöver hjälp med att komma loss eller transportera ditt fordon.

Vägarna i Östhammar och dess omgivningar, inklusive E4:an, väg 76 och andra lokala vägar, är de livsnervar som knyter samman olika delar av staden och de många kända platserna. Vi är här för att säkerställa att du når din destination säkert och att du får den hjälp du behöver, precis när du behöver den som mest.

Assistancekåren samarbetar med alla försäkringsbolag

Oavsett vilket försäkringsbolag du har kan du alltid lita på Assistancekåren i Östhammar. Vårt dedikerade team står till ditt förfogande dygnet runt. Vi är redo att erbjuda bärgning och vägassistans närhelst behovet uppstår, oavsett om du är yrkesförare eller privatperson. Vi är din pålitliga partner på vägarna i Östhammar och dess omgivningar.

Vi tackar dig för att du väljer Assistancekåren i Östhammar för din vägassistans och bärgning. Vi finns här för dig när du behöver oss som mest.

Tung flakbärgare från Assistancekåren som visar både fjällmiljö i norr och Öresundsbron i söder

Tung flakbärgare från Assistancekåren som visar att vi är rikstäckande med fjällmiljö i norr och Öresundsbron i söder.

Assistancekårens tjänster som gäller i hela Sverige

Assistancekårens bärgare kör upp personbil på flakbärgare i Stockholm

Bilbärgning

Bilbärgning av alla fordonstyper som personbil, elbil och yrkesfordon. Beroende av fordonstyp utför vi bärgning med tungbärgare, flakbärgare eller garagebärgare.

Tungbärgare från Assistancekåren används för bärgning av lastbilar, bussar och tunga yrkesfordon.

Tungbärgning

Bärgning av större fordon för Sveriges yrkestrafik. I Uppsala län samordnas insatser av våra bärgare genom samverkan med närliggande stationer inom Assistancekåren.

Tungbärgning

Vägassistans

Du får snabbt hjälp på vägen dygnet runt i hela landet med bärgning, vid punktering, starthjälp, låsöppning, bränslebrist, nyckelöppning, feltankning och hjälp på plats.

Vägassistans av tung lastbil med Assistancekåren

Väghjälp Tung Lastbil

Vägassistansförsäkring tar bort självrisk för åkerier med fler än 5 fordon. Ingår gör motorstopp, elektriska fel, drivmedelsbrist, låsöppning feltankning, punktering eller fel i tryckluftssystem och hydraulik. Kontakta forsakring@assistancekaren.se

Flakbärgare från Assistancekåren. Det är den vanligaste typen av bärgarfordon och finns på de flesta orterna i Sverige och används både till bilbärgning, fordonstransport och vägassistans.

Fordonstransport

Förbokade och akuta fordonstransporter i hela landet. Vi transporterar personbilar, yrkesfordon i alla storlekar, specialfordon, MC och utför båttransporter.

Fordonstransport

UpTimes för bilverkstäder

Bilverkstäder får information i realtid från skadeplatsen och kan välja när bärgaren ska leverera skadade fordon direkt till verkstaden eller via lokala uppställningsplats och välja ny leveranstid.

Frågor och svar om bärgning och vägassistans i Östhammar

Vilka typer av vägassistans erbjuder Assistancekåren i Östhammar?

Vi på Assistancekåren är stolta över att erbjuda ett brett utbud av vägassistans- och bärgningstjänster, designade för att möta behoven hos en mångfald av fordon och deras ägare. Vår expertis sträcker sig från att erbjuda omfattande stöd för personbilar, tunga lastbilar, husbilar, lätta lastbilar, till husvagnar, och vi har nyligen utvidgat vår serviceportfölj för att inkludera laddassistans för elbilar. Denna tjänst är ett svar på det växande antalet eldrivna fordon på våra vägar och vår önskan att stödja en grönare framtid.

Vilka är öppettiderna för Assistancekåren i Östhammar?

Vårt team i Östhammar är tillgängligt dygnet runt, året runt, för att säkerställa att du alltid har tillgång till den hjälp du behöver när du behöver den. Oavsett om du behöver assistans mitt i natten eller under en helgdag, kan du lita på att vårt dedikerade team är redo att svara på ditt samtal via vår centralväxel. För internationella kunder erbjuder vi även möjligheten att kontakta oss på +46 8 627 57 57, vilket säkerställer att även de som besöker från andra länder kan få den hjälp de behöver.

Hur kan jag kontakta Assistancekåren i Östhammar vid en nödsituation?

Vårt team i Östhammar är tillgängligt dygnet runt, året runt, för att säkerställa att du alltid har tillgång till den hjälp du behöver när du behöver den. Oavsett om du behöver assistans mitt i natten eller under en helgdag, kan du lita på att vårt dedikerade team är redo att svara på ditt samtal via vår centralväxel. För internationella kunder erbjuder vi även möjligheten att kontakta oss på +46 8 627 57 57, vilket säkerställer att även de som besöker från andra länder kan få den hjälp de behöver.

Erbjuder Assistancekåren tjänster för både privatpersoner och företag?

Hos Assistancekåren är vi medvetna om att våra kunders behov varierar stort, vilket är varför vi erbjuder skräddarsydda tjänster för både privatpersoner och företag. Vårt utbud av tjänster inkluderar inte bara vägassistans och bärgning, utan även fordonstransporter och skräddarsydda partnerlösningar. Denna flexibilitet gör det möjligt för oss att tillgodose unika krav och förväntningar, oavsett om det gäller en enskild bilägare eller ett stort företag.

Vilka typer av fordon kan Assistancekåren i Östhammar assistera med?

Hos Assistancekåren är vi medvetna om att våra kunders behov varierar stort, vilket är varför vi erbjuder skräddarsydda tjänster för både privatpersoner och företag. Vårt utbud av tjänster inkluderar inte bara vägassistans och bärgning, utan även fordonstransporter och skräddarsydda partnerlösningar. Denna flexibilitet gör det möjligt för oss att tillgodose unika krav och förväntningar, oavsett om det gäller en enskild aktörer eller ett stort företag.

Kan Assistancekåren i Östhammar hjälpa till med fordonstransporter?

Ja, Assistancekåren erbjuder fordonstransporter lokalt i Östhammar och i hela landet. Med flakbärgare, tungbärgare och vår kompetens kan vi hjälpa dig med privata fordon, specialfordon och arbetsfordon.

Vilka övriga tjänster, utöver bärgning och vägassistans, erbjuder Assistancekåren?

Utöver våra standardtjänster tar vi också stolthet i att erbjuda laddassistans och en webbshop där kunder kan hitta relaterade produkter och tjänster som ytterligare förbättrar deras säkerhet och bekvämlighet på vägen. Detta är ett led i vårt åtagande att ständigt utveckla och anpassa våra erbjudanden för att möta de förändrande behoven hos våra kunder.

Hur kan företag bli partner med Assistancekåren i Östhammar?

För företag som är intresserade av att utforska partnerskap och samarbetsmöjligheter med oss, välkomnar vi direktkontakt för att diskutera hur vi kan arbeta tillsammans för att skapa skräddarsydda lösningar som passar just era behov. Vårt mål är att bygga starka och varaktiga relationer med våra partners, baserade på ömsesidig fördel och framgång.

Hur håller sig Assistancekåren uppdaterade med de senaste teknikerna inom bärgning och vägassistans?

Assistancekåren ligger i framkant både när det gäller fordon, utrustning och digitalisering. För dig som kund innebär det snabb hjälp i hela landet med modern och högkvalitativ service.

Erbjuder Assistancekåren några digitala lösningar eller appar för snabbare service?

På Assistancekåren får du alltid prata med någon. Vi vet att det är viktigt. Ring 020-912 912 så positionerar vi dig direkt med närmsta lokala bärgare. Vi använder digitala plattformar för att effektivisera kommunikation och servicehantering, vilket säkerställer att våra kunder får en sömlös och problemfri upplevelse när de vänder sig till oss för hjälp.

Assistancekåren på Instagram