DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare i Uppsala län.

Assistancekåren – Bärgning & vägassistans dygnet runt, positionering direkt med ankomsttid, gäller alla försäkringsbolag.

Bärgare i Uppsala län

Här listas alla bärgare anslutna till Assistancekåren i Uppsala som dygnet runt är redo att rycka ut när du behöver bärgning.

Klicka på den ort där du behöver bärgning!

Hitta bärgare i Uppsala län

Assistancekåren kan hjälpa till med både förbokade och akuta uppdrag. Vi har bärgare i hela Uppsala  som arbetar dygnet runt med alla typer av fordon. Efter bokning av bärgare i Enköping får du ett SMS med beräknad ankomsttid samt möjlighet till direktkontakt.

Genom att ha stationer på många orter som: Uppsala, Enköping och Östhammar finns stor lokalkännedom om området. En annan tjänst är fordonstransport som sker i hela landet, vi kan också frakta exempelvis båtar och mindre bodar.

Snabb bilbärgning i Uppsala, Enköping & Östhammar

Det spelar inte någon roll om det är en liten personbil eller en tung lastbil som behöver hjälp – vi har bärgningsbilar för varje tillfälle. Assistancekåren utför bilbärgning i centrala Uppsala, hjälp till vid en trafikolycka i Enköping eller utför en fordonstransport i Östhammar.

Vårt mål är att snabbt vara på plats och alltid utföra den bästa servicen vid varje tillfälle. Det kan vi vara genom strategiskt placerade stationer och en trafikledning som endast är ett telefonsamtal bort året runt.

Brett utbud av vägassistans

Vägassistans är en trygghet för varje förare. Assistancekåren utför en rad tjänster som byta däck i Uppsala vid punktering, låser upp bilen i Enköping om du råkat låsa in nyckeln och fyller upp bränsle i Östhammar om du har glömt tanka.

Kör du fast med bilen eller det finns behov av att få fordonet till verkstad har bärgare i Enköping och övriga orter flertalet bärgningsbilar för uppgiften. Vi gör dock alltid vad vi kan på plats i första hand för att fordonet ska fungera fullt ut.