DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare.

Assistancekåren – Bärgning & vägassistans dygnet runt, positionering och ankomsttid direkt, gäller alla försäkringsbolag.

Assistancekåren Uppsala

AN Bärgning i Uppsala AB

Telefon: 018-12 55 01
Sverige dygnet runt: 020-912 912
Adress: Libro Ringväg 12,752 28 Uppsala
Email: 03-05@assistancekaren.se
Bärgare station: 03-05 Assistancekåren Bärgning & Vägassistans Uppsala
Hemsida: https://www.anbargning.se

Assistancekåren i Uppsala – Snabb hjälp med vägassistans & bärgning i Uppsala

Vi på AN Bärgning som driver Assistancekåren i Uppsala har en stark historia inom branschen och en omfattande fordonsflotta som inkluderar garagebärgare, flakbärgare och tungbärgare, tillsammans med specialiserad utrustning som krävs för att lösa alla slags vägrelaterade problem för både privatpersoner och yrkestrafik. Som drivande kraft bakom Assistancekåren i Uppsala har vi byggt upp ett brett samarbetsnätverk med andra bärgningsföretag inom Uppsala län. Detta säkerställer att du alltid får snabb och effektiv hjälp, oavsett om du behöver en enkel vägassistans eller en mer komplex bärgning.

020-912 912 – Du blir direkt positionerad med närmsta lokala bärgare

Assistancekårens Kundcenter är tillgängligt dygnet runt på nummer 020–912 912. När du ringer till oss positionerar vi dig direkt med bärgaren som är närmast dig just då. Du få en snabb hjälp, information om när vår bärgare är plats och direktkontakt med bärgaren som är på väg. Vår kontinuerliga tillgänglighet, lokalkännedom och verkstadsregister garanterar omedelbar assistans med bärgning och vägassistans, något som är av yttersta vikt för alla trafikanter i Borlänge.

Vårt upptagningsområde i Uppsala

Uppsala och dess omgivningar är en livlig region med många boende, turister och besökare året om. Assistancekåren i Uppsala har utvecklat en effektiv samverkan som täcker hela området för att kunna erbjuda snabb hjälp när behovet uppstår. Vi erbjuder våra tjänster i platser som Uppsala, Enköping, Knivsta, Tierp, och Älvkarleby. Den här regionen har vackra vägar och ett rikt kulturarv som drar trafik genom området. Vi är väl medvetna om de utmaningar som vinterväglaget kan medföra och våra tjänster är särskilt värdefulla när det gäller att hantera dessa förhållanden. Vägar som E4, E18 och länsvägar som väg 55 och väg 72 är vältrafikerade och har en avgörande roll för att sammanbinda området.

Bärgning och vägassistans för alla försäkringsbolag

Assistancekåren i Uppsala har en bred erfarenhet när det gäller att bistå både yrkesförare och privatpersoner, och vi samarbetar med alla försäkringsbolag. Vårt dedikerade team från Uppsala, Östhammar och Enköping är redo dygnet runt för att erbjuda bärgning och vägassistans vid tekniska problem, punktering, låsöppning, bränsleproblem eller när du behöver hjälp att komma loss eller transportera ditt fordon. Med vår uppskattade vägassistansförsäkring Assistancekåren Väghjälp fr 459 kr per år så slipper du all självrisk när du behöver hjälp på vägen. Framförallt vet du att du får snabb hjälp oavsett var du befinner dig i Sverige.

.

Här är en översikt över Assistancekårens tjänster:

Bärgning

Bilbärgning av alla fordonstyper med olika bärgningfordon, exempel är tungbärgare och flakbärgare.


Tungbärgning

Bärgning av större fordon för Sveriges yrkestrafik. I Uppsala samordnar vi våra insatser genom samverkan med alla stationer i Uppsala län.


Vägassistans

Du får snabbt hjälp på vägen med bärgning, punktering, låsöppning, bränslebrist, nyckelöppning, feltankning och hjälp på plats.


Assistancekåren Väghjälp från 459 kr/år utan självrisk

Assistancekårens vägassistansförsäkring utan självrisk gäller oavsett vem som kör fordonet. Försäkra dig om snabb hjälp på vägen i hela landet. Gå till Teckna Väghjälp och skriv in ditt reg nummer så får du alla alternativ som gäller ditt fordon.


Laddassistans för elbil 259 kr/år utan självrisk

Vid akut elbrist tar vi din elbil till närmsta laddstolpe eller akutladdar på plats, dygnet runt från Ystad och Uppsala till Kiruna, i tätort eller landsbygd.


Väghjälp Tung Lastbil

Vägassistansförsäkring tar bort självrisk för åkerier med fler än 5 fordon. Ingår gör motorstopp, elektriska fel, drivmedelsbrist, låsöppning feltankning, punktering eller fel i tryckluftssystem och hydraulik. Kontakta forsakring@assistancekaren.se


Fordonstransport

Förbokade och akuta fordonstransporter i hela landet. Vi transporterar personbilar, yrkesfordon i alla storlekar, specialfordon, MC och utför båttransporter.

Frågor & svar om bärgning och vägassistans i Uppsala

Vilken bärgare ska jag välja i Uppsala?

I Uppsala finns flera bärgningsföretag. Assistancekåren kan direkt positionera dig med deras bärgare som är närmast din plats när du behöver hjälp.

Vem ringer jag för att få hjälp med vägassistans i Uppsala?

Om din bil har stannat, du har kört fast, fått punktering, tankat fel, vid borttappad nyckel eller vill ha laddassistans. Assistancekåren arbetar med alla försäkringsbolag.

Vad kostar det att bärga i Uppsala?

Har du en vägassistansförsäkring så slipper du din självrisk. Exempel är Assistancekåren Väghjälp från 459 kr/ år. Saknar du det får du betala din självrisk på 1200-1600 kr till ditt försäkringsbolag.