DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912 dygnet runt

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare.

Assistancekåren bärgning & vägassistans. Vi positionerar dig under samtalet och du får ankomsttid direkt. Gäller alla försäkringsbolag.

Assistancekåren Uppsala

AN Bärgning i Uppsala AB

Telefon: 018-12 55 01
Sverige dygnet runt: 020-912 912
Adress: Libro Ringväg 12,752 28 Uppsala
Email: 03-05@assistancekaren.se
Bärgare station: 03-05 Assistancekåren Bärgning & Vägassistans Uppsala
Hemsida: https://www.anbargning.se

Assistancekåren i Uppsala – Snabb hjälp med vägassistans & bärgning i Uppsala

Vi på AN Bärgning som driver Assistancekåren i Uppsala har en stark historia inom branschen och en omfattande fordonsflotta som inkluderar garagebärgare, flakbärgare och tungbärgare, tillsammans med specialiserad utrustning som krävs för att lösa alla slags vägrelaterade problem för både privatpersoner och yrkestrafik. Som drivande kraft bakom Assistancekåren i Uppsala har vi byggt upp ett brett samarbetsnätverk med andra bärgningsföretag inom Uppsala län. Detta säkerställer att du alltid får snabb och effektiv hjälp, oavsett om du behöver en enkel vägassistans eller en mer komplex bärgning.

020-912 912 – Du blir direkt positionerad med närmsta lokala bärgare

Assistancekårens Kundcenter är tillgängligt dygnet runt på nummer 020–912 912. När du ringer till oss positionerar vi dig direkt med bärgaren som är närmast dig just då. Du få en snabb hjälp, information om när vår bärgare är plats och direktkontakt med bärgaren som är på väg. Vår kontinuerliga tillgänglighet, lokalkännedom och verkstadsregister garanterar omedelbar assistans med bärgning och vägassistans, något som är av yttersta vikt för alla trafikanter i Borlänge.

Vårt upptagningsområde i Uppsala

Uppsala och dess omgivningar är en livlig region med många boende, turister och besökare året om. Assistancekåren i Uppsala har utvecklat en effektiv samverkan som täcker hela området för att kunna erbjuda snabb hjälp när behovet uppstår. Vi erbjuder våra tjänster i platser som Uppsala, Enköping, Knivsta, Tierp, och Älvkarleby. Den här regionen har vackra vägar och ett rikt kulturarv som drar trafik genom området. Vi är väl medvetna om de utmaningar som vinterväglaget kan medföra och våra tjänster är särskilt värdefulla när det gäller att hantera dessa förhållanden. Vägar som E4, E18 och länsvägar som väg 55 och väg 72 är vältrafikerade och har en avgörande roll för att sammanbinda området.

Bärgning och vägassistans för alla försäkringsbolag

Assistancekåren i Uppsala har en bred erfarenhet när det gäller att bistå både yrkesförare och privatpersoner, och vi samarbetar med alla försäkringsbolag. Vårt dedikerade team från Uppsala, Östhammar och Enköping är redo dygnet runt för att erbjuda bärgning och vägassistans vid tekniska problem, punktering, låsöppning, bränsleproblem eller när du behöver hjälp att komma loss eller transportera ditt fordon. Med vår uppskattade vägassistansförsäkring Assistancekåren Väghjälp fr 459 kr per år så slipper du all självrisk när du behöver hjälp på vägen. Framförallt vet du att du får snabb hjälp oavsett var du befinner dig i Sverige.

Assistancekårens tjänster som gäller i hela Sverige

Assistancekårens bärgare kör upp personbil på flakbärgare i Stockholm

Bilbärgning

Bilbärgning av alla fordonstyper som personbil, elbil och yrkesfordon. Beroende av fordonstyp utför vi bärgning med tungbärgare, flakbärgare eller garagebärgare.

Tungbärgare från Assistancekåren används för bärgning av lastbilar, bussar och tunga yrkesfordon.

Tungbärgning

Bärgning av större fordon för Sveriges yrkestrafik. I Uppsala län samordnas insatser av våra bärgare genom samverkan med närliggande stationer inom Assistancekåren.

Tungbärgning

Vägassistans

Du får snabbt hjälp på vägen dygnet runt i hela landet med bärgning, vid punktering, starthjälp, låsöppning, bränslebrist, nyckelöppning, feltankning och hjälp på plats.

Vägassistans av tung lastbil med Assistancekåren

Väghjälp Tung Lastbil

Vägassistansförsäkring tar bort självrisk för åkerier med fler än 5 fordon. Ingår gör motorstopp, elektriska fel, drivmedelsbrist, låsöppning feltankning, punktering eller fel i tryckluftssystem och hydraulik. Kontakta forsakring@assistancekaren.se

Flakbärgare från Assistancekåren. Det är den vanligaste typen av bärgarfordon och finns på de flesta orterna i Sverige och används både till bilbärgning, fordonstransport och vägassistans.

Fordonstransport

Förbokade och akuta fordonstransporter i hela landet. Vi transporterar personbilar, yrkesfordon i alla storlekar, specialfordon, MC och utför båttransporter.

Fordonstransport

UpTimes för bilverkstäder

Bilverkstäder får information i realtid från skadeplatsen och kan välja när bärgaren ska leverera skadade fordon direkt till verkstaden eller via lokala uppställningsplats och välja ny leveranstid.

Frågor & svar om bärgning och vägassistans i Uppsala

Vilken bärgare ska jag välja i Uppsala?

I Uppsala finns flera bärgningsföretag. Assistancekåren kan direkt positionera dig med deras bärgare som är närmast din plats när du behöver hjälp.

Vem ringer jag för att få hjälp med vägassistans i Uppsala?

Om din bil har stannat, du har kört fast, fått punktering, tankat fel, vid borttappad nyckel eller vill ha laddassistans. Assistancekåren arbetar med alla försäkringsbolag.

Vad kostar det att bärga i Uppsala?

Har du en vägassistansförsäkring så slipper du din självrisk. Exempel är Assistancekåren Väghjälp från 459 kr/ år. Saknar du det får du betala din självrisk på 1200-1600 kr till ditt försäkringsbolag.

Hur kan jag kontakta Assistancekåren i Uppsala för akut bärgning?

Om du någonsin befinner dig i en situation där du behöver akut bärgning, är vi bara ett samtal bort. Ring oss på 020-912 912 så kopplas du direkt till vår närmsta lokala bärgningsenhet. Vi finns här för dig dygnet runt, redo att snabbt svara på ditt anrop och ge dig den assistans du behöver.

Vilka tjänster ingår i vägassistans erbjudet av Assistancekåren i Uppsala?

Vår vägassistans är omfattande och inkluderar en rad tjänster designade för att ge dig hjälp på plats. Detta inkluderar inte bara bärgning, utan även assistans vid punkteringar, låsöppning, hantering av bränsleproblem, feltankning, och direkt hjälp vid andra mindre mekaniska problem. Vårt mål är att få dig tillbaka på vägen så snabbt och säkert som möjligt.

Kan Assistancekåren i Uppsala hantera bärgning av tunga fordon som lastbilar?

Absolut, vi är utrustade och kvalificerade för att hantera tungbärgning, inklusive större fordon som lastbilar. Vårt team av erfarna tekniker använder sig av den senaste tekniken och utrustningen för att säkerställa en effektiv och säker bärgningsprocess för alla typer av tunga fordon.

Erbjuder Assistancekåren i Uppsala hjälp med punkteringar?

Ja, vi erbjuder hjälp med punkteringar som en del av vår omfattande vägassistans. Oavsett om du behöver ett enkelt däckbyte eller annan hjälp relaterad till däck och hjul, är vårt team redo att assistera dig på plats, för att minimera din väntetid och besvär.

Vilka områden täcker Assistancekåren i Uppsala med sina tjänster?

Våra tjänster sträcker sig väl utöver Uppsala stad och omfattar omgivande områden inklusive Enköping, Knivsta, Tierp, och Älvkarleby. Vi är stolta över vår förmåga att erbjuda snabb och effektiv assistans över hela Uppsala län, oavsett var du befinner dig.

Hur hanterar ni akuta situationer under helger och högtider?

Vi förstår att olyckor och akuta situationer inte tar ledigt under helger och högtider, och det gör inte vi heller. Vår service är tillgänglig 24/7, året om, för att du alltid ska kunna räkna med oss när du behöver hjälp mest, oavsett tidpunkt eller dag.

Finns det någon försäkring som täcker tjänsterna utan självrisk?

För att ge dig ytterligare sinnesro erbjuder vi vägassistansförsäkringen Assistancekåren Väghjälp från bara 459 kr per år, helt utan självrisk. Detta ger dig tillgång till våra vägassistans tjänster utan extra kostnad vid användning.

Kan jag få hjälp oavsett var i Uppsala län jag befinner mig?

Oavsett var i Uppsala län du behöver assistans, står vi redo att hjälpa dig. Vi använder ett system för att snabbt positionera och dirigera den närmaste bärgningsenheten till din plats, vilket garanterar att hjälpen alltid är nära.

Kan Assistancekåren i Uppsala assistera med bränsleproblem?

Ja, bränsleproblem är en av många situationer vi kan hjälpa till med under våra vägassistans tjänster. Oavsett om du har slut på bränsle eller råkat feltanka, kan vårt team komma till din räddning och se till att du är tillbaka på vägen igen.

Hur uppdateras jag om ankomsttiden för bärgaren?

När du har kontaktat oss och hjälp är på väg, kommer du att få ett SMS med den beräknade ankomsttiden för bärgaren. Dessutom får du direktkontakt med bärgaren, vilket gör det enkelt för dig att hålla dig uppdaterad och vid behov justera detaljer kring mötesplatsen eller tjänsten.

Assistancekåren på Instagram