DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912 dygnet runt

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare i Deje.

Assistancekåren bärgning & vägassistans. Vi positionerar dig under samtalet och du får ankomsttid direkt. Gäller alla försäkringsbolag.

Bärgare i Deje

Välkommen till Assistancekåren i Deje – Din lokala hjälp på vägen

Vi är stolta över att vara ditt lokala stöd för vägassistans, bärgning och fordonstransporter dygnet runt här i Deje och dess omgivningar. Läs vidare för att få reda på mer om vårt arbete och hur vi alltid är redo att hjälpa dig på vägarna i vår vackra bygd.

Upptäck Dejes vägar

Deje är känt för sina vackra landskap och idylliska platser. Våra vägar binder samman detta gemenskapliga hjärta med närliggande pärlor som Karlstad och Kristinehamn. När du reser till eller från Deje kommer du att uppskatta de många natursköna områdena längs vägen.

Lokalt förankrad hjälp dygnet runt

Assistancekåren i Deje är en del av vårt lokalsamhälle, och vi är här för att stödja dig med bärgning, vägassistans och fordonstransporter oavsett tid på dygnet. Vi har en djup förståelse för de utmaningar som våra lokala vägar och omgivningar kan innebära och finns här för att hjälpa dig när det behövs som mest.

För att snabbt få den assistans du behöver, ring vårt kundcenter på det nationella numret 020-912 912. Vi känner till Dejes vägar väl och kan snabbt dirigera den närmaste bärgaren till din plats. Din säkerhet och trygghet är vårt främsta mål, och vi strävar alltid efter att vara där för dig i tid.

Assistancekåren i Deje har omfattande erfarenhet av att hantera olika situationer som kan uppstå på vägen. Våra lokala bärgare är välutrustade för att assistera vid allt från punkteringar till motorproblem och olyckor. Så när du behöver pålitlig hjälp med vägassistans, bärgning eller fordonstransporter i Deje och dess omgivningar, tveka inte att kontakta oss. Vi är din lokala partner på vägen och finns här för att säkerställa din trygghet och hjälpa dig att komma vidare.