DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare i Värmlands län.

Assistancekåren – Bärgning & vägassistans dygnet runt, positionering och ankomsttid direkt, gäller alla försäkringsbolag.

Bärgare i Värmlands län

Här listas alla bärgare anslutna till Assistancekåren i Värmland som dygnet runt är redo att rycka ut när du behöver bärgning. Klicka på den ort där du behöver bärgning​.

Värmländska skogarna är stora och det finns oändligt många vägar i länet. Längs dessa vägar finns Assistancekåren som vägens riddare, redo att hjälpa dig med vad du än kan ha råkat ut för med din bil, buss, lastbil eller motorcykel.

Assistancekåren har stationer strategiskt placerade i länet som gör att du aldrig har långt till närmaste bärgningsbil eller tungbärgare.

Hitta bärgare i Karlstad och hela Värmlands län

När bilen plötsligt stannar är Assistancekåren snabbt på plats. Vi är din bärgare i Karlstad, Arvika, Filipstad och resten av Värmlands län. Vi hjälper till vid både akuta händelser och genomför planerade fordonstransporter.

Du får alltid en uppskattad ankomsttid och kan komma i direktkontakt med den bärgare som är utsedd till att hjälpa. Bred kunskap och stort säkerhetsfokus gör att vi är behjälplig i alla situationer. När det oförutsedda händer är vi där dygnet runt alla dagar på året.

Bilbärgning i Karlskoga, Kristinehamn och Åmål

På Assistancekåren är vi stolta över att ha Sveriges största utbud av bärgningsbilar. Vi kan utföra bilbärgning i Karlskoga av en vanlig personbil lika väl som en stor buss i Kristinehamn. Alla olika modeller av bärgningsbilar gör att ingen uppgift är för svår.

Med hjälp av vinsch på flera fordon kan vi få upp en bil från diket i Åmål. Bärgare kan även hjälpa till vid olika typer av planerade transporter exempelvis för att flytta en båt eller en liten bod.

Vägassistans som hjälper dig på orter som Karlstad, Arvika och många fler

Ibland blir det inte som du har tänkt. En feltankning med diesel i bensinbil, punktering i Torsby eller nycklar som blir inlåst i bilen i Hagfors. Det är något som Assistancekåren alltid kan hjälpa till med i tjänsten vägassistans.

Vägassistans i Karlstad och alla övriga orter i Sverige skapar en extra trygghet för dig. En trygghetsförsäkring som kommer att underlätta om något händer. Försäkringen gäller i hela Sverige samt de EU-länder (gröna-kort länder förutom Ryssland).