DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912 dygnet runt

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare.

Assistancekåren – Bärgning & vägassistans dygnet runt, positionering och ankomsttid direkt, gäller alla försäkringsbolag.

Assistancekåren Deje

Per o Christina Gren AB

Telefon: 0552-411 55
Sverige dygnet runt: 020-912 912
Adress: Industrivägen 20,669 31 Deje
Email: 17-14@assistancekaren.se
Bärgare station: 17-14 Assistancekåren bärgning & vägassistans i Deje

Assistancekåren i Deje – Bärgning, vägassistans och fordonstransporter

Assistancekåren i Deje är det självklara valet när det gäller vägassistans och bärgning i Deje och dess omkringliggande områden. Med gedigen erfarenhet inom bärgning och vägassistans har vi skapat en fordonsflotta som inkluderar tungbärgare och flakbärgare för att snabbt och effektivt hjälpa både privatpersoner och yrkesförare.

Vi förstår vikten av att vara väl förtrogna med de lokala vägarna, kända platserna och trafikförhållandena i Deje och dess omgivningar. Deje är känt för sina välbesökta platser som Deje kyrka och Kila Gammelgård, och vår service sträcker sig även till närliggande områden som Sunne, Hagfors och andra grannorter vid behov.

020-912 912 – Tillgängliga dygnet runt, året om

Oavsett tid på dygnet eller årstid kan du alltid lita på Assistancekåren i Deje för snabb och pålitlig vägassistans och bärgning. När du kontaktar oss kan du förvänta dig snabb hjälp. Vi håller dig informerad om när vår bärgare förväntas vara på plats, och du har direktkontakt med vår bärgare under hela processen. Detta säkerställer omedelbar assistans vid tekniska problem, punktering, låsöppning, bränsleproblem eller när du behöver hjälp med att komma loss eller transportera ditt fordon.

Vägarna i Deje och dess omgivningar, inklusive väg 62, väg 63 och länsvägar som länsväg 244 och länsväg 246, utgör de vitala förbindelserna som knyter samman olika delar av staden och de många kända platserna som Rotälven, Fryksås Herrgård och den vackra Rottnen. Vi är här för att säkerställa att du når din destination säkert och att du får den hjälp du behöver, precis när du behöver den som mest.

Assistancekårens tjänster gäller oavsett ditt försäkringsbolag

Oavsett vilket försäkringsbolag du har kan du alltid lita på Assistancekåren i Deje. Vårt dedikerade team står till ditt förfogande dygnet runt. Vi är redo att erbjuda bärgning och vägassistans närhelst behovet uppstår, oavsett om du är yrkesförare eller privatperson. Vi är din pålitliga partner på vägarna i Deje och dess omgivningar.

Vi tackar dig för att du väljer Assistancekåren i Deje för din vägassistans och bärgning. Vi finns här för dig när du behöver oss som mest.


Assistancekåren består av 150 lokala stationer som samverkar i hela landet. Varje bärgare som Assistancekåren Stockholm Norrort är uppkopplad och geopositionerad via vårt ärendehanteringsystem Assist och Assist Hero, där varje uppdrag fotas och dokumenteras. Vårt nationella Serviccenter 020-912 912 samordnar alla uppdrag med rätt bärgarfordon i hela landet. Det gör att du som kund får snabb hjälp dygnet runt oavsett var du befinner dig, i Stockholm Norrort, i södra eller norra Sverige.

 

Assistancekårens tjänster som gäller i hela Sverige

Assistancekårens bärgare kör upp personbil på flakbärgare i Stockholm

Bilbärgning

Bilbärgning av alla fordonstyper som personbil, elbil och yrkesfordon. Beroende av fordonstyp utför vi bärgning med tungbärgare, flakbärgare eller garagebärgare.

Tungbärgare från Assistancekåren används för bärgning av lastbilar, bussar och tunga yrkesfordon.

Tungbärgning

Bärgning av större fordon för Sveriges yrkestrafik. I Värmlands län samordnas insatser av våra bärgare genom samverkan med närliggande stationer inom Assistancekåren.

Tungbärgning

Vägassistans

Du får snabbt hjälp på vägen dygnet runt i hela landet med bärgning, vid punktering, starthjälp, låsöppning, bränslebrist, nyckelöppning, feltankning och hjälp på plats.

Vägassistans av tung lastbil med Assistancekåren

Väghjälp Tung Lastbil

Vägassistansförsäkring tar bort självrisk för åkerier med fler än 5 fordon. Ingår gör motorstopp, elektriska fel, drivmedelsbrist, låsöppning feltankning, punktering eller fel i tryckluftssystem och hydraulik. Kontakta forsakring@assistancekaren.se

Flakbärgare från Assistancekåren. Det är den vanligaste typen av bärgarfordon och finns på de flesta orterna i Sverige och används både till bilbärgning, fordonstransport och vägassistans.

Fordonstransport

Förbokade och akuta fordonstransporter i hela landet. Vi transporterar personbilar, yrkesfordon i alla storlekar, specialfordon, MC och utför båttransporter.

Fordonstransport

UpTimes för bilverkstäder

Bilverkstäder får information i realtid från skadeplatsen och kan välja när bärgaren ska leverera skadade fordon direkt till verkstaden eller via lokala uppställningsplats och välja ny leveranstid.

Assistancekåren på Instagram