DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912 dygnet runt

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare.

Assistancekåren bärgning & vägassistans. Vi positionerar dig under samtalet och du får ankomsttid direkt. Gäller alla försäkringsbolag.

Assistancekåren Karlstad

Bärgningstjänst i Värmland AB

Telefon: 054-21 27 41
Sverige dygnet runt: 020-912 912
Adress: Östanvindsgatan 7,652 21 Karlstad
Email: 17-20@assistancekaren.se
Bärgare station: 17-20 Assistancekåren Bärgning & Vägassistans i Karlstad
Hemsida: https://www.bargningstjanst.net

Assistancekåren Bärgning, Vägassistans och Fordonstransporter i Karlstad

Assistancekåren i Karlstad är en av Assistancekårens 150 samverkande och digitalt sammanlänkade stationer runt om i Sverige. Med stark lokal förankring är vi det självklara valet när det gäller vägassistans och bärgning i Karlstad och dess omkringliggande områden, inklusive samhällen som Hammarö, Skåre, Sundsta, Viken, Tingvallastaden, Våxnäs, Sommarro, Sandbäcken, Rud, och Orrholmen. Med vår gedigna erfarenhet inom bärgning och vägassistans har vi skapat en fordonsflotta som inkluderar tungbärgare och flakbärgare för att snabbt och effektivt hjälpa både privatpersoner och yrkesförare.

Vi förstår vikten av att vara väl förtrogna med de lokala vägarna, kända platserna och trafikförhållandena i Karlstad och dess omgivningar. Karlstad är känt för sina välbesökta platser som Karlstads domkyrka, Mariebergsskogen och Värmlands Museum, och vår service sträcker sig även till närliggande områden som Hammarö och andra grannorter vid behov.

Ring oss på 020-912 912 – Vi är tillgängliga dygnet runt, året om

Oavsett tid på dygnet eller årstid kan du alltid lita på Assistancekåren i Karlstad för snabb och pålitlig vägassistans och bärgning. När du kontaktar oss kan du förvänta dig snabb hjälp. Vi ser till att du får ankomsttid direkt och har kontakt med vår bärgare under hela processen. Detta säkerställer omedelbar assistans vid tekniska problem, bärgning, punktering, låsöppning, starthjälp, bränsleproblem eller när du behöver hjälp med att komma loss eller transportera ditt fordon.

Vägarna i Karlstad och dess omgivningar, inklusive E18, väg 63 och länsvägar som länsväg 236 och länsväg 240, utgör de vitala förbindelserna som knyter samman olika delar av staden och dess många kända platser. Vi är här för att säkerställa att du når din destination säkert och att du får den hjälp du behöver, precis när du behöver den som mest.

Assistancekåren tjänster gäller oavsett vilket försäkringsbolag du har

Oavsett vilket försäkringsbolag du har kan du alltid lita på Assistancekåren i Karlstad. Vårt dedikerade team står till ditt förfogande dygnet runt. Vi är redo att erbjuda bärgning och vägassistans närhelst behovet uppstår, oavsett om du är yrkesförare eller privatperson. Vi är din pålitliga partner på vägarna i Karlstad och dess omgivningar.

Vi tackar dig för att du väljer Assistancekåren i Karlstad för din vägassistans och bärgning. Vi finns här för dig när du behöver oss som mest.

Tung flakbärgare från Assistancekåren som visar både fjällmiljö i norr och Öresundsbron i söder

Tung flakbärgare från Assistancekåren som visar att vi är rikstäckande med fjällmiljö i norr och Öresundsbron i söder.

Assistancekårens tjänster som gäller i hela Sverige

Assistancekårens bärgare kör upp personbil på flakbärgare i Stockholm

Bilbärgning

Bilbärgning av alla fordonstyper som personbil, elbil och yrkesfordon. Beroende av fordonstyp utför vi bärgning med tungbärgare, flakbärgare eller garagebärgare.

Tungbärgare från Assistancekåren används för bärgning av lastbilar, bussar och tunga yrkesfordon.

Tungbärgning

Bärgning av större fordon för Sveriges yrkestrafik. I Värmlands län samordnas insatser av våra bärgare genom samverkan med närliggande stationer inom Assistancekåren.

Tungbärgning

Vägassistans

Du får snabbt hjälp på vägen dygnet runt i hela landet med bärgning, vid punktering, starthjälp, låsöppning, bränslebrist, nyckelöppning, feltankning och hjälp på plats.

Vägassistans av tung lastbil med Assistancekåren

Väghjälp Tung Lastbil

Vägassistansförsäkring tar bort självrisk för åkerier med fler än 5 fordon. Ingår gör motorstopp, elektriska fel, drivmedelsbrist, låsöppning feltankning, punktering eller fel i tryckluftssystem och hydraulik. Kontakta forsakring@assistancekaren.se

Flakbärgare från Assistancekåren. Det är den vanligaste typen av bärgarfordon och finns på de flesta orterna i Sverige och används både till bilbärgning, fordonstransport och vägassistans.

Fordonstransport

Förbokade och akuta fordonstransporter i hela landet. Vi transporterar personbilar, yrkesfordon i alla storlekar, specialfordon, MC och utför båttransporter.

Fordonstransport

UpTimes för bilverkstäder

Bilverkstäder får information i realtid från skadeplatsen och kan välja när bärgaren ska leverera skadade fordon direkt till verkstaden eller via lokala uppställningsplats och välja ny leveranstid.

Frågor och svar om bärgning och vägassistans i Karlshamn

Vilka typer av fordon kan Assistancekåren i Karlstad erbjuda hjälp för?

Vi på Assistancekåren i Karlstad står redo att erbjuda assistans för en mångfald av fordon. Vår tjänsteportfölj inkluderar hjälp för lastbilar, bussar, personbilar, husbilar, motorcyklar och även mopeder. Oavsett fordonstyp, så kan våra kunder lita på att vi har den erfarenhet och utrustning som krävs för att tillhandahålla snabb och effektiv hjälp​​.

Är Assistancekåren i Karlstad tillgänglig för akuta tjänster dygnet runt?

Ja, vi är stolt tillgängliga dygnet runt, året om, för att erbjuda akuta tjänster inom bärgning och vägassistans. Oavsett tid på dygnet, så kan våra kunder ringa oss för snabb hjälp. Detta säkerställer att du aldrig är ensam om du stöter på problem på vägen, oavsett om det är mitt i natten eller tidigt på morgonen​.

Vilka specifika områden runt Karlstad täcker Assistancekåren med sina tjänster?

Vårt tjänsteområde sträcker sig väl bortom Karlstads stadskärna och omfattar även närliggande områden såsom Hammarö, Skåre, Sundsta, Viken, Tingvallastaden, Våxnäs, Sommarro, Sandbäcken, Rud och Orrholmen. Detta brett täckande nätverk garanterar att vi kan erbjuda våra tjänster till en stor del av regionen, alltid med målet att vara snabbt på plats för att bistå våra kunder​​.

Vilken är den genomsnittliga kundnöjdheten för Assistancekåren i Karlstad?

På Assistancekåren i Karlstad är vi oerhört stolta över vår höga kundnöjdhet, som för närvarande ligger på 99,2%. Detta speglar vårt engagemang för kvalitet och vår strävan att alltid möta och överträffa våra kunders förväntningar. Vår kundnöjdhet är en direkt återspegling av vår tillförlitlighet, snabbhet och professionalism i alla våra tjänster​

Kan Assistancekåren i Karlstad utföra bärgning för tunga lastbilar?

Absolut, vi erbjuder specialiserad väghjälp för tunga lastbilar. Vår utrustning och vår personal är väl förberedda för att hantera de unika utmaningar som tunga fordon presenterar, vilket säkerställer att vi kan tillhandahålla effektiv och säker bärgning för alla typer av tunga fordon​.

Hur kontaktar jag Assistancekåren i Karlstad om jag behöver vägassistans?

För att kontakta oss på Assistancekåren i Karlstad för vägassistans, kan våra kunder enkelt nå oss genom att ringa vårt larmnummer: 020-912 912. Vårt team är alltid redo att svara på ditt samtal och koordinera snabb assistans oavsett din situation.

Hur många kommuner kan Assistancekåren i Karlstad utföra bärgning från?

Vår verksamhet är en del av ett nationellt nätverk som omfattar bärgning från alla Sveriges 290 kommuner. Detta omfattande nätverk säkerställer att vi kan erbjuda våra tjänster över ett stort geografiskt område, vilket ger våra kunder trygghet oavsett var de befinner sig, och vi är alltid redo att ge professionell hjälp och support när det behövs.

Vilka samarbetspartners har Assistancekåren i Karlstad?

Vi samarbetar med alla försäkringsbolag​​. Detta samarbete är en grundpelare i vår verksamhet, vilket möjliggör för oss att erbjuda sömlös och effektiv service till våra kunder, oavsett vilket försäkringsbolag de använder.

Erbjuder Assistancekåren i Karlstad tjänster för motorcyklar och mopeder?

Ja, vår service inkluderar hjälp för motorcyklar och mopeder. Vi förstår att ägare av dessa fordon står inför unika utmaningar och situationer på vägarna, och vi är här för att erbjuda anpassad hjälp som möter dessa specifika behov.

Erbjuder Assistancekåren i Karlstad någon form av vägassistansförsäkring?

Vi erbjuder en omfattande vägassistansförsäkring utan självrisk, som är designad för att ge våra kunder extra trygghet på vägen. Denna försäkring är tillgänglig från 459 kr/år och gäller oavsett vem som kör bilen. Med denna försäkring strävar vi efter att minska stress och osäkerhet för våra kunder, genom att tillhandahålla snabb och effektiv assistans när det behövs som mest.

Assistancekåren på Instagram