DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912 dygnet runt

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare i Visby.

Assistancekåren bärgning & vägassistans. Vi positionerar dig under samtalet och du får ankomsttid direkt. Gäller alla försäkringsbolag.

Bärgare i Visby

Assistancekåren vägassistans och bärgning i Visby

Assistancekåren på Visby ligger på Gotland och earbetar med bärgning och vägassistans. Med olika bärgningsfordon hjälper vi privatpersoner och yrkestrafik. Vår lokalt förankring sedan länge har gett omfattande kunskap om öns vägar, trafik under alla årstider och verkstäder på hela ön.

Ring 020-912 912 dygnet runt

Assistancekårens Kundcenter finns tillgängligt dygnet runt på nummer 020–912 912. Assistancekåren på Gotland är redo för att hjälpa dig med vägassistans och bilbärgning dygnet runt, hela året. När du ringer får du ankomstttid och direktkontakt med bärgaren som är på väg till dig.

Assistancekårens på Gotland

Gotland är en levande region med fastboende och besökare hela året, men med ett mer hektiskt sommarhalvår. Assistancekåren på Gotland erbjuder bärgning och vägassistans i bland annat Visby, Slite, Roma, Klintehamn, Fårösund, Hemse, Hemse, Fårö, Burgsvik och Kappelshamn. Gotland är känt för sina vackra vägar och de många turistattraktioner som drar trafik genom regionen, men också för svartis på vägarna som kan vara förrädiskt på vinterhalvåret. Vägar som väg 140, väg 148 och länsvägar som länsväg 142 och länsväg 143 är vältrafikerade och sammanbinder ön.

Assistancekårens tjänster gäller alla försäkringsbolag

Assistancekåren på Gotland har stor erfarenhet när det kommer till att hjälpa både yrkestrafik och personbilar, och för alla försäkringsbolag. Vårt engagerade företag står redo dygnet runt för att erbjuda bärgning och vägassistans när du ställs inför tekniska problem, punktering, låsöppning, bränslebekymmer eller om du hamnar i en svår situation, behöver hjälp att bli bärgad eller frakta fordon. Här är Assistancekårens tjänster:

 • Bärgning

  Bilbärgning av alla fordonstyper med olika bärgningfordon, exempel är tungbärgare och flakbärgare.

 • Tungbärgning

  Bärgning av större fordon för Sveriges yrkestrafik. I Visby samordnar vi våra insatser i Gotlands Län.

 • Vägassistans

  Du får snabbt hjälp på vägen med bärgning, punktering, låsöppning, bränslebrist, nyckelöppning, laddassistans, feltankning och hjälp på plats.

 • Assistancekåren Väghjälp från 459 kr/år utan självrisk

  Assistancekårens vägassistansförsäkring utan självrisk gäller oavsett vem som kör fordonet. Försäkra dig om snabb hjälp på vägen i hela landet. Gå till Teckna Väghjälp och skriv in ditt reg nummer så får du alla alternativ som gäller ditt fordon.

 • Laddassistans för elbil 259 kr/år utan självrisk

  Vid akut elbrist tar vi din elbil till närmsta laddstolpe eller akutladdar på plats, dygnet runt från Ystad och Malmö till Kiruna, i tätort eller landsbygd.