DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912 dygnet runt

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare i Gotlands län.

Assistancekåren bärgning & vägassistans. Vi positionerar dig under samtalet och du får ankomsttid direkt. Gäller alla försäkringsbolag.

Bärgare i Gotlands län

Assistancekåren vägassistans och bärgning på Gotland

Assistancekåren på Gotland ligger i Roma mitt på ön och är ett välrenommerat företag inom bärgning och vägassistans. Våra olika bärgningsfordon som flakbärgare och tungbärgare finns för att kunna hjälpa privatpersoner och yrkestrafik. Dessutom är vi lokalt förankrade sedan länge med omfattande kunskap om vägar, trafikförhållanden och verkstäder på hela ön.

020-912 912 – Kundservice dygnet runt

Assistancekårens Kundcenter finns tillgängligt dygnet runt på nummer 020–912 912. Assistancekåren på Gotland är ständigt redo för att hjälpa dig med vägassistans och bärgning dygnet runt, alla dagar om året. När du ringer får du direk ankomstttid och kontakt med bärgaren på väg. Vår kontinuerliga tillgänglighet garanterar omedelbar hjälp med bärgning och vägassistans vilket är av högsta betydelse för alla trafikanter på Gotland.

Assistancekårens på Gotland

Gotland är en populär region med boende, turister och besökare året om. Assistancekåren på Gotland har en omfattande samverkan över hela ön för att hantera detta stora område och erbjuda snabb hjälp när det behövs. Exempel på platser där vi erbjuder bärgning och vägassistans inkluderar Visby, Slite, Roma, Klintehamn, Fårösund, Hemse, Hemse, Fårö, Burgsvik och Kappelshamn. Gotland är känt för sina vackra vägar och de många turistattraktionerna som drar trafik genom regionen, men också för svartis på vägarna som kan vara förrädiskt på vinterhalvåret. Vägar som väg 140, väg 148 och länsvägar som länsväg 142 och länsväg 143 är vältrafikerade och avgörande för öns sammanbindning.

Assistancekårens tjänster gäller alla försäkringsbolag

Assistancekåren på Gotland besitter omfattande erfarenhet när det kommer till att bistå både yrkestrafik och personbilar, och arbetar med alla  försäkringsbolag. Vårt dedikerade team står redo dygnet runt för att erbjuda bärgning och vägassistans när du ställs inför tekniska problem, punktering, låsöppning, bränslebekymmer eller om du hamnar i en svår situation, behöver hjälp att komma loss eller frakta fordon.

.

Här är en översikt över Assistancekårens tjänster:

Bärgning

Bilbärgning av alla fordonstyper med olika bärgningfordon, exempel är tungbärgare och flakbärgare.


Tungbärgning för yrkestrafik

Bärgning av större fordon för Sveriges yrkestrafik. På Gotland samordnar vi våra insatser vid större händelser.


Vägassistans 

Du får snabbt hjälp på vägen med bärgning, punktering, låsöppning, bränslebrist, nyckelöppning, feltankning och hjälp på plats.


Assistancekåren Väghjälp från 459 kr/år utan självrisk

Assistancekårens vägassistansförsäkring utan självrisk för personbil, elbil, lätt lastbil, husvagn och husbil. Försäkra dig om snabb hjälp på vägen i hela landet och som gäller oavsett vem som kör fordonet. Gå till Teckna Väghjälp och skriv in ditt reg nummer så får du alla alternativ som gäller ditt fordon.


Laddassistans för elbil 259 kr/år utan självrisk

Vid akut elbrist tar vi din elbil till närmsta laddstolpe eller akutladdar på plats, dygnet runt från Ystad och Gotland till Kiruna, i tätort eller landsbygd.


Väghjälp Tung Lastbil

Vägassistansförsäkring tar bort självrisk för åkerier med fler än 5 fordon. Ingår gör motorstopp, elektriska fel, drivmedelsbrist, låsöppning feltankning, punktering eller fel i tryckluftssystem och hydraulik. Kontakta forsakring@assistancekaren.se


Fordonstransport

Förbokade och akuta fordonstransporter i hela landet. Vi transporterar personbilar, yrkesfordon i alla storlekar, specialfordon, MC och utför båttransporter.