DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912 dygnet runt

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare.

Assistancekåren bärgning & vägassistans. Vi positionerar dig under samtalet och du får ankomsttid direkt. Gäller alla försäkringsbolag.

Assistancekåren Visby

Gotlands Bilbärgning AB

Telefon: 0498-21 91 75
Sverige dygnet runt: 020-912 912
Adress: Follingbo Krämpeskog 241,621 91 Visby
Email: 09-03@assistancekaren.se
Bärgare station: 09-03 Assistancekåren Bilbärgning på Gotland
Hemsida: https://assistancekaren.se/sok-station/gotlands-lan/visby/09-03/

Välkommen till Assistancekåren Gotland – Snabb hjälp med vägassistans och bärgning på hela Gotland

Assistancekåren Gotland drivs av AB Gotlands Bilbärgning. Det är ett respekterat företag med lång erfarenhet inom bärgning och vägassistans. Fordonsflottan är mångsidig, inklusive flakbärgare och tungbärgare, för att kunna assistera både privatpersoner och yrkesförare. Med vårt stora engagemang på ön har vi omfattande erfarenhet och förståelse för Gotlands vägnät, trafikförhållanden och lokala verkstäder.

020-912 912 – Kundservice som aldrig stänger

Oavsett när på dygnet eller året det är, kan du alltid lita på att Assistancekåren på Gotland är redo att hjälpa dig med vägassistans och bärgning. När du ringer till oss blir du positionerad direkt, du får information när vår bärgare är på plats och direktkontakt med bärgaren på väg. Vår kontinuerliga tillgänglighet garanterar omedelbar assistans med bärgning och vägassistans, något som är av yttersta vikt för alla trafikanter på Gotland.

Assistancekåren på Gotland

Gotland är en efterfrågad destination som lockar boende, turister och besökare året om. Assistancekåren på Gotland har utvecklat en effektiv samverkan som täcker hela ön för att kunna ge snabb hjälp när behovet uppstår. Vi erbjuder våra tjänster på hela Gotland, med kända tätorter som Visby, Slite, Roma, Klintehamn, Fårösund, Hemse, Fårö, Burgsvik och Kappelshamn. Gotland är känt för sina natursköna vägar och de många turistattraktioner som drar trafik genom regionen. Vi är medvetna om de utmaningar som vinterväglaget kan medföra och våra tjänster är särskilt värdefulla när det gäller att hantera dessa förhållanden. Vägar som väg 140, väg 148 och länsvägar som länsväg 142 och länsväg 143 är vältrafikerade och har en avgörande roll för att koppla samman öns olika delar.

Assistancekåren hjälper dig oavsett vilket försäkringsbolag du har

Assistancekåren på Gotland har en bred erfarenhet när det gäller att bistå både yrkesförare och privatpersoner, och vi samarbetar med alla försäkringsbolag. Vårt dedikerade team är tillgängligt dygnet runt för att erbjuda bärgning och vägassistans vid tekniska problem, punktering, låsöppning, bränsleproblem eller när du behöver hjälp att komma loss eller transportera ditt fordon.

Assistancekårens tjänster som gäller i hela Sverige

Assistancekårens bärgare kör upp personbil på flakbärgare i Stockholm

Bilbärgning

Bilbärgning av alla fordonstyper som personbil, elbil och yrkesfordon. Beroende av fordonstyp utför vi bärgning med tungbärgare, flakbärgare eller garagebärgare.

Tungbärgare från Assistancekåren används för bärgning av lastbilar, bussar och tunga yrkesfordon.

Tungbärgning

Bärgning av större fordon för Sveriges yrkestrafik. I Gotlands län samordnas insatser av våra bärgare genom samverkan med närliggande stationer inom Assistancekåren.

Tungbärgning

Vägassistans

Du får snabbt hjälp på vägen dygnet runt i hela landet med bärgning, vid punktering, starthjälp, låsöppning, bränslebrist, nyckelöppning, feltankning och hjälp på plats.

Vägassistans av tung lastbil med Assistancekåren

Väghjälp Tung Lastbil

Vägassistansförsäkring tar bort självrisk för åkerier med fler än 5 fordon. Ingår gör motorstopp, elektriska fel, drivmedelsbrist, låsöppning feltankning, punktering eller fel i tryckluftssystem och hydraulik. Kontakta forsakring@assistancekaren.se

Flakbärgare från Assistancekåren. Det är den vanligaste typen av bärgarfordon och finns på de flesta orterna i Sverige och används både till bilbärgning, fordonstransport och vägassistans.

Fordonstransport

Förbokade och akuta fordonstransporter i hela landet. Vi transporterar personbilar, yrkesfordon i alla storlekar, specialfordon, MC och utför båttransporter.

Fordonstransport

UpTimes för bilverkstäder

Bilverkstäder får information i realtid från skadeplatsen och kan välja när bärgaren ska leverera skadade fordon direkt till verkstaden eller via lokala uppställningsplats och välja ny leveranstid.

Frågor & svar om bärgning & vägassistans på Gotland

Vilken bärgare ska jag välja på Gotland?

På Gotland finns flera bärgare representerade. Assistancekåren positionerar dig direkt med en lokal bärgare som är snabbt på plats. Du får alltid ankomsttid och direktkontakt med bärgaren som är på väg.

Vilken vägassistans kan jag få hjälp med på Gotland?

Assistancekåren på Gotland hjälper dig med all vägassistans dygnet runt hela året. Exemepel är punktering, låsöppning, bärgning, feltankning, motorfel, starthjälp och laddassistans, för personbil, husbil, husvagn och yrkestrafik.

Vilka bärgningsbilar finns på Gotland?

Assistancekåren på Gotland arbetar med alla privata fordon och yrkestrafik. Till det används bärgningsbilar som flakbärgare, tungbärgare och garagebärgare? Via Assistancekårens  verkstadsregister kan vi vid behov se vilken verkstad som ditt fordon ska till.

Assistancekåren på Instagram