DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912 dygnet runt

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare i Ystad.

Assistancekåren bärgning & vägassistans. Vi positionerar dig under samtalet och du får ankomsttid direkt. Gäller alla försäkringsbolag.

Bärgare i Ystad

Bärgning vägassistans med Assistancekåren  i Ystad

Assistancekåren i Ystad är din dedikerade partner när det kommer till vägassistans och extra trygghet med Assistancekåren Väghjälp. Vi är här för att säkerställa din vägsäkerhet och erbjuder en omfattande uppsättning tjänster, från vägassistans till komplexa bärgningar. Låt oss utforska Ystad, dess omgivningar, de viktigaste vägarna och några kända platser som du kan upptäcka.

Upptäck Ystad och Dess Omnejd

Ystad är en vacker stad vid Östersjökusten i Skåne och har ett utmärkt vägnät. Här är några viktiga vägar:

  • Väg 9: Denna väg tar dig norrut mot andra delar av Skåne och söderut längs kusten till Trelleborg.
  • Väg 19: En pittoresk väg som tar dig längs Östersjökusten och förbinder Ystad med orter som Simrishamn och Kivik.
  • Väg 11: Denna väg tar dig till Tomelilla och vidare till Kristianstad.
  • E65: En viktig europaväg som kopplar Ystad till Malmö och Köpenhamn.

När du utforskar området runt Ystad kommer du att upptäcka många charmiga orter och natursköna platser. Besök Simrishamn med sina pittoreska fiskelägen, Sandhammaren Beach med sina vita sanddyner och Ales stenar, en imponerande stenformation som är känd för sin historiska betydelse.

Extra trygghet med Assistancekåren Väghjälp

Assistancekåren Väghjälp ger dig extra trygghet när du är ute på vägarna i Ystad och dess omgivningar. Oavsett om du stöter på en platt däck, har startproblem eller behöver akut bärgning, kan du lita på oss för att vara din pålitliga partner som alltid är redo att hjälpa dig i en nödsituation.

Alltid Tillgänglig 24/7 – Assistancekåren i Ystad

Assistancekåren i Ystad är alltid tillgänglig för att erbjuda vägassistans och extra trygghet med Assistancekåren Väghjälp. Vår främsta prioritet är din säkerhet på vägen, och vi är redo att assistera dig dygnet runt, året om. Oavsett om du är en privatperson som behöver vägassistans eller en yrkesförare som kräver bärgningstjänster, kan du lita på oss som din lokala partner i Ystad för vägassistans och extra trygghet med Assistancekåren Väghjälp.