DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912 dygnet runt

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare.

Assistancekåren – Bärgning & vägassistans dygnet runt, positionering och ankomsttid direkt, gäller alla försäkringsbolag.

Assistancekåren Karlshamn

Bärgningscenter i Västra Blekinge AB

Telefon: 0454-32 17 10
Sverige dygnet runt: 020-912 912
Adress: Smidesvägen 3,374 50 Asarum
Email: 10-01@assistancekaren.se
Bärgare station: 10-01 Assistancekåren Bärgning & Vägassistans i Karlshamn
Hemsida: www.assistancekaren.se

Assistancekåren Bärgning, vägassistans och fordonstransporter i Karlshamn

Assistancekåren i Karlshamn är en av de 150 samverkande och digitalt sammanlänkade stationerna runt om i Sverige inom Assistancekårens nätverk. Med en stark lokal förankring är vi det självklara valet när det gäller vägassistans och bärgning i Karlshamn och dess närområden. Med vår gedigna erfarenhet inom bärgning och vägassistans har vi satt samman en fordonsflotta som inkluderar tungbärgare och flakbärgare för att snabbt och effektivt bistå både privatpersoner och yrkesförare.

Vi förstår vikten av att vara väl förtrogna med de lokala vägarna, kända platserna och trafikförhållandena i Karlshamn och dess omgivningar. Karlshamn är känd för sina populära platser såsom Kastellet, Trefaldighetskyrkan och Marine Museum, och vår service sträcker sig även till närliggande områden som Mörrum, Sölvesborg och andra grannorter vid behov.

Ring oss på 020-912 912 – Vi är tillgängliga dygnet runt, året om

Oavsett tid på dygnet eller årstid kan du alltid lita på Assistancekåren i Karlshamn för snabb och pålitlig vägassistans och bärgning. När du kontaktar oss kan du förvänta dig snabb hjälp. Vi ser till att du får ankomsttid direkt och har kontakt med vår bärgare under hela processen. Detta säkerställer omedelbar assistans vid tekniska problem, bärgning, punktering, låsöppning, starthjälp, bränsleproblem eller när du behöver hjälp med att komma loss eller transportera ditt fordon.

Vägarna i Karlshamn och dess omgivningar, inklusive E22, väg 29 och länsvägar som länsväg 121 och länsväg 122, utgör de vitala förbindelserna som knyter samman olika delar av staden och dess många kända platser. Vi är här för att säkerställa att du når din destination säkert och att du får den hjälp du behöver, precis när du behöver den som mest.

Assistancekåren hjälper dig oavsett vilket försäkringsbolag du har

Oavsett vilket försäkringsbolag du har kan du alltid lita på Assistancekåren i Karlshamn. Vårt dedikerade team står till ditt förfogande dygnet runt. Vi är redo att erbjuda bärgning och vägassistans närhelst behovet uppstår, oavsett om du är yrkesförare eller privatperson. Vi är din pålitliga partner på vägarna i Karlshamn och dess omgivningar.

Vi tackar dig för att du väljer Assistancekåren i Karlshamn för din vägassistans och bärgning. Vi finns här för dig när du behöver oss som mest.

Tung flakbärgare från Assistancekåren som visar både fjällmiljö i norr och Öresundsbron i söder

Tung flakbärgare från Assistancekåren som visar att vi är rikstäckande med fjällmiljö i norr och Öresundsbron i söder.

Assistancekårens tjänster som gäller i hela Sverige

Assistancekårens bärgare kör upp personbil på flakbärgare i Stockholm

Bilbärgning

Bilbärgning av alla fordonstyper som personbil, elbil och yrkesfordon. Beroende av fordonstyp utför vi bärgning med tungbärgare, flakbärgare eller garagebärgare.

Tungbärgare från Assistancekåren används för bärgning av lastbilar, bussar och tunga yrkesfordon.

Tungbärgning

Bärgning av större fordon för Sveriges yrkestrafik. I Blekinge län samordnas insatser av våra bärgare genom samverkan med närliggande stationer inom Assistancekåren.

Tungbärgning

Vägassistans

Du får snabbt hjälp på vägen dygnet runt i hela landet med bärgning, vid punktering, starthjälp, låsöppning, bränslebrist, nyckelöppning, feltankning och hjälp på plats.

Vägassistans av tung lastbil med Assistancekåren

Väghjälp Tung Lastbil

Vägassistansförsäkring tar bort självrisk för åkerier med fler än 5 fordon. Ingår gör motorstopp, elektriska fel, drivmedelsbrist, låsöppning feltankning, punktering eller fel i tryckluftssystem och hydraulik. Kontakta forsakring@assistancekaren.se

Flakbärgare från Assistancekåren. Det är den vanligaste typen av bärgarfordon och finns på de flesta orterna i Sverige och används både till bilbärgning, fordonstransport och vägassistans.

Fordonstransport

Förbokade och akuta fordonstransporter i hela landet. Vi transporterar personbilar, yrkesfordon i alla storlekar, specialfordon, MC och utför båttransporter.

Fordonstransport

UpTimes för bilverkstäder

Bilverkstäder får information i realtid från skadeplatsen och kan välja när bärgaren ska leverera skadade fordon direkt till verkstaden eller via lokala uppställningsplats och välja ny leveranstid.

Frågor och svar om bärgning och vägassistans i Karlshamn

Vilka typer av fordon kan Assistancekåren i Karlshamn bistå med bärgning för?

Vi på Assistancekåren i Karlshamn är stolta över vår breda kompetens och förmåga att erbjuda bärgning och assistans för en mångfald av fordon. Detta inkluderar allt från personbilar, tunga lastbilar och husbilar till lätta lastbilar och husvagnar. Vår expertis och vår utrustning är anpassad för att hantera de specifika utmaningar som varje fordonstyp medför, vilket garanterar att vi alltid kan erbjuda säker och effektiv service.

Hur kan jag kontakta Assistancekåren i Karlshamn för akut hjälp?

För att säkerställa att du snabbt och enkelt kan nå oss vid behov, är vår service tillgänglig dygnet runt. Du kan kontakta oss via vårt nationella nummer på 020-912 912 eller direkt lokalt på 0454-32 17 10. Vi erbjuder även möjligheten att kontakta oss via e-post på 10-01@assistancekaren.se. Oavsett tid på dygnet är vårt team redo att hjälpa dig med dina behov.

Kan Assistancekåren i Karlshamn hjälpa till med däckbyte vid punktering?

Absolut, om du drabbas av en punktering kör vi dig till närmsta däckverkstad. Vårt team har lokal kännedom om däckverkstäder, så att du kan komma iväg på vägen igen med minimal försening.

Vilken är den officiella adressen till Assistancekårens station i Karlshamn?

Vår station är belägen på Smidesvägen 3, 374 50 Asarum. Denna centrala placering gör det möjligt för oss att snabbt nå ut till kunder i Karlshamn och omgivande områden, vilket är avgörande för vår förmåga att erbjuda snabb assistans.

Vilka är öppettiderna för Assistancekåren i Karlshamn?

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra tjänster dygnet runt, varje dag, året om. Detta innebär att oavsett när du behöver assistans, vare sig det är för ett akut ärende eller för ett förbokat uppdrag, kan du lita på att vi är tillgängliga för att hjälpa dig.

Finns det några samarbeten som Assistancekåren är en del av, och i så fall, vilka?

Vi på Assistancekåren arbetar nära med en rad partners. Dessa samarbeten sträcker sig från lokala verkstäder och serviceleverantörer till nationella försäkringsbolag, allt i syfte att förbättra våra tjänster och kundupplevelser. Genom dessa samarbeten kan vi erbjuda ett brett utbud av lösningar som uppfyller våra kunders varierande behov.

På vilka sätt arbetar Assistancekåren med att förbättra kundupplevelsen kontinuerligt?

Vi leder den digitala utvecklingen inom branschen genom att implementera digitaliserade arbetsflöden från det ögonblick ett larm tas emot till dess att uppdraget är slutfört. Denna process inkluderar allt från digital larmhantering och positionering till uppföljning, vilket säkerställer en sömlös och kvalitetssäkrad upplevelse för våra kunder. Vår strävan efter hög kundnöjdhet genomsyrar allt vi gör, från utbildning av vår personal till ständiga förbättringar av våra tjänster.

Hur snabbt kan man förvänta sig hjälp efter att ha kontaktat Assistancekåren i Karlshamn?

Vi strävar efter att ge snabb och effektiv service, men exakta ankomsttider kan variera beroende på din specifika plats och rådande situationer på vägarna. Vårt mål är dock alltid att minimera din väntetid och erbjuda assistans så snart som möjligt, med en tydlig kommunikation om förväntad ankomsttid så att du aldrig lämnas i ovisshet.

Hur fungerar Assistancekårens digitala sammanlänkning för bärgning och vägassistans?

Vårt digitala system är kärnan i vår verksamhet, som möjliggör effektiv larmhantering och snabb positionering av våra bärgningsfordon. Genom detta system kan vi omedelbart identifiera den närmaste tillgängliga enheten och dirigera dem till din plats, vilket minskar tiden det tar för oss att nå fram till dig. Systemet underlättar även en smidig uppföljning och rapportering, vilket bidrar till en transparent och pålitlig service.

Hur hanterar Assistancekåren personuppgifter och informationssäkerhet?

Vi tar informationssäkerhet och skyddet av personuppgifter på största allvar. Vår informationssäkerhetspolicy är utformad för att skydda våra kunders och medarbetares data mot obehörig åtkomst, användning, ändring eller förstörelse. Vi följer strikta protokoll och använder avancerade tekniska lösningar för att säkerställa att all information hanteras säkert och i enlighet med gällande lagar och regler.

Assistancekåren på Instagram