DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912 dygnet runt

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare i Blekinge län.

Assistancekåren bärgning & vägassistans. Vi positionerar dig under samtalet och du får ankomsttid direkt. Gäller alla försäkringsbolag.

Bärgare i Blekinge län

Assistancekåren – Alla bärgare i Blekinge Län

Välkommen till Assistancekåren i Blekinge, dina pålitliga bärgare när det kommer till bärgning och fordonsassistans i Blekinge län. Vi har samlat alla våra professionella bärgare som är anslutna till Assistancekåren här, och de är redo att rycka ut dygnet runt om du behöver hjälp på vägarna.

För att snabbt få den assistans du behöver, klicka helt enkelt på den ort där du befinner dig och vill ha bärgning. Och kom ihåg att du alltid kan nå oss på vårt rikstäckande larmnummer: 020-912 912.

När olyckan inträffar i Blekinge kan du alltid lita på våra erfarna bärgare för att erbjuda hjälp. Oavsett om du har problem med en personbil, lastbil, buss eller vilket fordon som helst, så finns våra bärgare i Blekinge här för dig dygnet runt, året om.

Blekinge län har en av de största vägarna i form av E22, där tung trafik passerar varje dag. För att kunna hantera och assistera vid eventuella problem med lastbilar har vi en imponerande vagnpark med tillgång till många tungbärgare. Det innebär att vi har de resurser som krävs för att ge dig den hjälp du behöver vid haverier och nödsituationer på vägen.

Så nästa gång du befinner dig i en svår situation på vägarna i Blekinge, tveka inte att kontakta våra bärgare på Assistancekåren i Blekinge. Vi är här för att hjälpa dig och ser till att du kommer tillbaka på vägen igen, oavsett tidpunkt eller plats. Din trygghet är vår högsta prioritet.


Välkommen till oss när du behöver bärgning i Blekinge!

.

Här är en översikt över Assistancekårens tjänster:

Bärgning

Bilbärgning av alla fordonstyper med olika bärgningfordon, exempel är tungbärgare och flakbärgare.


Tungbärgning för yrkestrafik

Bärgning av större fordon för Sveriges yrkestrafik. I Dalarna samordnar vi våra insatser genom samverkan med Assistancekårens stationer i Blekinge län.


Vägassistans 

Du får snabbt hjälp på vägen med bärgning, punktering, låsöppning, bränslebrist, nyckelöppning, feltankning och hjälp på plats.


Assistancekåren Väghjälp från 459 kr/år utan självrisk

Assistancekårens vägassistansförsäkring utan självrisk för personbil, elbil, lätt lastbil, husvagn och husbil. Försäkra dig om snabb hjälp på vägen i hela landet och som gäller oavsett vem som kör fordonet. Gå till Teckna Väghjälp och skriv in ditt reg nummer så får du alla alternativ som gäller ditt fordon.


Laddassistans för elbil 259 kr/år utan självrisk

Vid akut elbrist tar vi din elbil till närmsta laddstolpe eller akutladdar på plats, dygnet runt från Ystad och och Dalarna till Kiruna, i tätort eller landsbygd.


Väghjälp Tung Lastbil

Vägassistansförsäkring tar bort självrisk för åkerier med fler än 5 fordon. Ingår gör motorstopp, elektriska fel, drivmedelsbrist, låsöppning feltankning, punktering eller fel i tryckluftssystem och hydraulik. Kontakta forsakring@assistancekaren.se


Fordonstransport

Förbokade och akuta fordonstransporter i hela landet. Vi transporterar personbilar, yrkesfordon i alla storlekar, specialfordon, MC och utför båttransporter.