DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare.

Assistancekåren – Bärgning & vägassistans dygnet runt, positionering och ankomsttid direkt, gäller alla försäkringsbolag.

Assistancekåren Karlskrona

Bärgningscenter i Östra Blekinge AB

Telefon: 0455-259 00
Sverige dygnet runt: 020-912 912
Adress: Titanvägen 1,371 50 Karlskrona
Email: 10-06@assistancekaren.se
Bärgare station: 10-06 Assistancekåren Bilbärgning i Karlskrona

Välkommen till Assistancekåren bilbärgning i Karlskrona och Ronneby!

Bärgningscenter i östra Blekinge AB är stolta medlemmar av Assistancekåren sedan 1997 och vi är här för att erbjuda professionell och pålitlig vägassistans och bärgning i Östra Blekinge, med fokus på Karlskrona och Ronneby. Vår station i Karlskrona/Ronneby har en bred och mångsidig fordonsflotta som täcker allt från lättbärgning till tungbärgning, låsöppning, starthjälp och transporter. Vi har även kranbilar och TMA-fordon för att säkerställa vår personal och våra kunders säkerhet på vägen.

Bärgning, vägassistans och fordonstransporter i östra Blekinge

När det gäller vägar och vägnät i Blekinge Län är vi väl insatta i de viktigaste transportvägarna som binder samman Karlskrona och Ronneby med andra delar av regionen. Vi har omfattande erfarenhet av de lokala vägarna och är här för att hjälpa dig oavsett var du befinner dig i vårt upptagningsområde.

Oavsett när du behöver hjälp, är vi tillgängliga dygnet runt för att se till att du kommer till din destination säkert och smidigt. När du kontaktar oss får du omedelbar hjälp. Vi informerar dig om när vår bärgare kommer att vara på plats och ger dig direktkontakt med bärgaren som är på väg. Din säkerhet och trygghet är vår högsta prioritet.

Vackra vägar i en fin del av Sverige

Karlskrona och Ronneby är städer med en rik historia och många kända platser att utforska. Från den vackra skärgården med dess öar och stränder till historiska platser som Marinmuseum och Karlskrona Amiralitetskyrka, finns det alltid något spännande att upptäcka i vår region. Som en del av Assistancekåren är vi stolta över att vara en del av detta unika område och är här för att säkerställa att du kommer till din destination på de vägar som omger Karlskrona och Ronneby på ett säkert och smidigt sätt.

Assistancekåren Karlskrona/Ronnebys tjänster är tillgängliga för alla försäkringsbolag. Med vår omfattande erfarenhet av att hjälpa både yrkesförare och privatpersoner, samarbetar vi med alla försäkringsbolag för att ge dig den hjälp du behöver när du behöver den som mest.

 

Här är en översikt över Assistancekårens tjänster:

Bärgning

Bilbärgning av alla fordonstyper med olika bärgningfordon, exempel är tungbärgare och flakbärgare.


Tungbärgning

Bärgning av större fordon för Sveriges yrkestrafik. I Östra Blekinge samordnar vi våra insatser genom samverkan med närliggande stationer inom Assistancekåren.


Vägassistans

Du får snabbt hjälp på vägen med bärgning, punktering, låsöppning, bränslebrist, nyckelöppning, feltankning och hjälp på plats.


Assistancekåren Väghjälp från 459 kr/år utan självrisk

Assistancekårens vägassistansförsäkring utan självrisk gäller oavsett vem som kör fordonet. Försäkra dig om snabb hjälp på vägen i hela landet. Gå till Teckna Väghjälp och skriv in ditt reg nummer så får du alla alternativ som gäller ditt fordon.


Laddassistans för elbil 259 kr/år utan självrisk

Vid akut elbrist tar vi din elbil till närmsta laddstolpe eller akutladdar på plats, dygnet runt från Ystad och Östra Blekinge till Kiruna, i tätort eller landsbygd.


Väghjälp Tung Lastbil

Vägassistansförsäkring tar bort självrisk för åkerier med fler än 5 fordon. Ingår gör motorstopp, elektriska fel, drivmedelsbrist, låsöppning feltankning, punktering eller fel i tryckluftssystem och hydraulik. Kontakta forsakring@assistancekaren.se


Fordonstransport

Förbokade och akuta fordonstransporter i hela landet. Vi transporterar personbilar, yrkesfordon i alla storlekar, specialfordon, MC och utför båttransporter.