DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare i Jönköpings län.

Assistancekåren – Bärgning & vägassistans dygnet runt, positionering och ankomsttid direkt, gäller alla försäkringsbolag.

Bärgare i Jönköpings län

Här listas samtliga bärgare anslutna till Assistancekåren i Jönköping som året runt och dygnet runt är redo att hjälpa dig när du behöver bärgning.
Klicka på den ort där du behöver assistans/bilbärgning.

Om du behöver bärgning i Jönköpings län finns alltid en bärgare ansluten till Assistancekåren i din närhet, redo att hjälpa dig med bilbärgning, tungbärgning, starthjälp och annan assistans. Jönköpings län har E4 som går genom stora delar av länet, där mycket tung trafik passerar dygnet runt.

Inte sällan drabbas Jönköping av stillastående fordon, lastbilar eller bussar, som drabbats av motorhaveri eller varit inblandad i en olycka. Stationerna är strategiskt placerade i hela Jönköpings län för att se till att hjälpen aldrig är långt borta.

Hitta bärgare i hela Jönköpings län

Assistancekåren är din bärgare i Jönköpings län. Vi utför en rad olika tjänster som är både akuta eller förbokade i Jönköping. Från att bärga bilar och agera starthjälp till planerad fordonstransport. Bilbärgning i Eksjö och övriga orter som Tranås innebär att vi kommer dit du befinner dig.

Det kan vara ett trångt parkeringshus, ute på en åker eller efter vägen. Våra bärgare har lång erfarenhet och är snabbt på plats för att hjälpa dig på bästa sätt.

Bilbärgning i Värnamo, Gislaved och Vetlanda

Varje situation är unik vilket är anledningen till att Assistancekåren har Sveriges största fordonspark av bärgningsbilar. Arbetet utförs alltid utifrån den aktuella situationen som du befinner dig där vi arbetar med stort fokus på säkerhet.

Det gör att vi kan utföra bilbärgning i Värnamo av den lilla bilen lika väl som att hjälpa en lastbil i Gislaved. Många bilar är utrustad med vinsch vilket gör att vi enkelt kan dra upp en bil från diket i Vetlanda

Stort utbud av vägassistans när du behöver oss

Assistancekåren har en populär tjänst som heter vägassistans. Vägassistans i Gislaved betyder att vi kommer dit du är för att hjälp till. Punktering i Nässjö eller en bil där batteriet har laddat ur helt i Jönköping.

Vårt mål är alltid att hjälpa dig på plats och som sista alternativ använda bärgaren för att ta ditt fordon till verkstad. Vi är i tjänst dygnet runt under årets alla dagar och är alltid redo att hjälpa dig.