DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912 dygnet runt

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare.

Assistancekåren – Bärgning & vägassistans dygnet runt, positionering och ankomsttid direkt, gäller alla försäkringsbolag.

Assistancekåren Tranås

Tranås Bilbärgning AB

Telefon: 0140-172 70
Sverige dygnet runt: 020-912 912
Adress: Svärdsfalla Kullen, 573 99 Tranås
Email: 06-22@assistancekaren.se
Bärgare station: 06-22 Assistancekåren Tranås

Bärgning och vägassistans dygnet runt i Tranås

.

Ring 020–912 912 så positionerar vi dig med närmsta bärgare i Tranås

Assistancekåren i Tranås hjälper dig dygnet runt med bärgningtungbärgning och vägassistans för bil, lastbil, buss, personbil, motorcykel i Smålands län. Under samtalet positionerar vi dig med rätt lokal bärgare i Tranås som är närmast din plats. Du får SMS med ankomsttid och direktkontakt med bärgaren som snart är på väg till dig.

Assistancekårens station i Tranås

Assistancekåren i Tranås, även känd som Tranås Bilbärgning, är ett familjeägt företag med en gedigen närvaro i samhället i över 30 år. Vi har varit stolta medlemmar i Assistancekåren sedan vår grundande och har fortsatt att erbjuda våra tjänster med dedikation och professionalism. Sommaren 2022 övergick ägarskapet till paret Ludvig Lindquist och Diana Jonsson, som har fortsatt att bygga på vårt arv.

Vår främsta styrka ligger i vår lokala förankring och förmågan att skapa starka och förtroendefulla relationer med våra kunder, oavsett om de är privatpersoner eller företag. Vi är specialister inom bärgning, vägassistans och fordonstransporter och har en flotta med två fordon: en tvåaxlig Scania och en treaxlig fordon med en kraftfull kran. Vårt utbud sträcker sig långt bortom enbart bärgning av fordon.

Den kraftfulla kranen på vår stora bil möjliggör lyft för företag och privatpersoner i det lokala området och dess omgivningar. Vi kan även hantera transport av andra maskiner och utrustning som behöver flyttas från en plats till en annan. Det inkluderar redskap till olika maskiner och andra föremål som inte kan transporteras självständigt från punkt A till B.

Vårt övergripande mål är att du som kontaktar oss ska känna dig prioriterad och få den bästa och mest kompetenta hjälpen för dina behov. Som Assistancekåren i Tranås är vi dedikerade till att säkerställa att du får den hjälp du önskar och att din resa fortsätter smidigt och säkert.

Assistancekårens upptagningsområde i Småland

I Tranås och dess omgivande områden, inklusive Aneby, Gränna, Eksjö och andra närliggande platser, möter vi en varierande och utmanande väginfrastruktur som kan förändras dramatiskt beroende på årstid. Dessa vägar utgör en kritisk del av regionens transportbehov och inkluderar vägar som E4, E12, E22 och en mängd andra lokala vägar.

Assistancekåren i Tranås är alltid redo att hantera de olika utmaningar som de skiftande årstiderna medför. Våra erfarna bärgare är inte bara specialiserade på att hantera trafikolyckor och tekniska problem, utan de har också en djup förståelse för hur vägförhållandena kan variera. Under vintermånaderna kan vi ställas inför snö och is, vilket kräver särskild expertis och utrustning för att hantera. På våren och hösten kan våta och hala vägbanor vara en utmaning på grund av regn och lövfall. Sommaren kan ha sina egna utmaningar med ökad trafik och potentiella halkrisker efter regnskurar.

Oavsett årstid är Assistancekåren i Tranås redo att säkerställa att vägarna förblir säkra och trafiken flyter smidigt. Genom att anpassa våra insatser efter rådande vägförhållanden och årstidsvariationer bidrar vi till att skapa en tryggare och mer pålitlig transportmiljö för invånarna i vårt område. Vi är dedikerade till att hålla våra vägar säkra, oavsett de utmaningar som naturen kastar på oss.

Assistancekåren hjälper dig oavsett vilket försäkringsbolag du har

Assistancekåren är det pålitliga valet när det kommer till både yrkestrafik och personbilar i Smålands län, och vi har etablerade samarbeten med alla försäkringsbolag. Vårt engagerade team är tillgängligt dygnet runt för att vara där när du behöver hjälp med olika former av bärgningstjänster och vägassistans.

Oavsett om du är förare av en lastbil, buss, personbil eller motorcykel, är vi redo att assistera dig när du möter tekniska problem, punkteringar, brist på drivmedel eller om du hamnar i en situation där du behöver hjälp med bärgning. Vårt breda utbud av tjänster är utformat för att säkerställa att du får den nödvändiga assistansen när du behöver den som mest. Vårt engagerade team är här för att göra din resa säkrare och bekvämare, oavsett när behovet uppstår. Vi är stolta över att vara en pålitlig partner för trafikanter i Smålands län.

Assistancekåren består av 150 lokala stationer som samverkar i hela landet. Varje bärgare som tillhör Assistancekåren i Tranås är uppkopplade och geopositionerad via vårt nationella ärendehanteringssystem Assist, där varje uppdrag fotas och dokumenteras. Vårt Servicecenter 020-912 912 samordnar alla uppdrag med rätt bärgarfordon i hela landet. Det gör att du som kund får snabb hjälp dygnet runt oavsett var du befinner dig, från Ystad till oss i norra Sverige.

Assistancekåren Tranås

Assistancekåren Tranås

Assistancekårens tjänster som gäller i hela Sverige

Assistancekårens bärgare kör upp personbil på flakbärgare i Stockholm

Bilbärgning

Bilbärgning av alla fordonstyper som personbil, elbil och yrkesfordon. Beroende av fordonstyp utför vi bärgning med tungbärgare, flakbärgare eller garagebärgare.

Tungbärgare från Assistancekåren används för bärgning av lastbilar, bussar och tunga yrkesfordon.

Tungbärgning

Bärgning av större fordon för Sveriges yrkestrafik. I Jönköpings län samordnas insatser av våra bärgare genom samverkan med närliggande stationer inom Assistancekåren.

Tungbärgning

Vägassistans

Du får snabbt hjälp på vägen dygnet runt i hela landet med bärgning, vid punktering, starthjälp, låsöppning, bränslebrist, nyckelöppning, feltankning och hjälp på plats.

Vägassistans av tung lastbil med Assistancekåren

Väghjälp Tung Lastbil

Vägassistansförsäkring tar bort självrisk för åkerier med fler än 5 fordon. Ingår gör motorstopp, elektriska fel, drivmedelsbrist, låsöppning feltankning, punktering eller fel i tryckluftssystem och hydraulik. Kontakta forsakring@assistancekaren.se

Flakbärgare från Assistancekåren. Det är den vanligaste typen av bärgarfordon och finns på de flesta orterna i Sverige och används både till bilbärgning, fordonstransport och vägassistans.

Fordonstransport

Förbokade och akuta fordonstransporter i hela landet. Vi transporterar personbilar, yrkesfordon i alla storlekar, specialfordon, MC och utför båttransporter.

Fordonstransport

UpTimes för bilverkstäder

Bilverkstäder får information i realtid från skadeplatsen och kan välja när bärgaren ska leverera skadade fordon direkt till verkstaden eller via lokala uppställningsplats och välja ny leveranstid.

Assistancekåren på Instagram