DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912 dygnet runt

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare.

Assistancekåren bärgning & vägassistans. Vi positionerar dig under samtalet och du får ankomsttid direkt. Gäller alla försäkringsbolag.

Assistancekåren Jönköping

Autolarm Bilbärgning AB

Telefon: 036-187700
Sverige dygnet runt: 020-912 912
Adress: Materialvägen 5,553 02 Jönköping
Email: 06-10@assistancekaren.se
Bärgare station: 06-10 Assistancekåren Bärgning & Vägassistans i Jönköping
Hemsida: www.autolarm.com

Välkommen till Assistancekåren Jönköping – Din hjälp på vägarna i hjärtat av Sveriges vägnät

Jönköping utgör en centralpunkt i Sveriges vägnät, med en betydande mängd logistikcenter och en ständig ström av tung trafik. Här stannar många för att äta och tanka på sin resa mot Göteborg, Helsingborg, Malmö och Stockholm. På vägarna delar lastbilar E4 med motorcyklar och personbilar. Oavsett var du befinner dig längs vägen, finns Assistancekåren redo att hjälpa just dig om olyckan är framme. Vartannat år är vi även på plats på Elmiamässan, där du kan känna och klämma på våra bärgningsbilar. Det är ett tillfälle för oss att träffa er och för er att se våra specialiserade fordon som används för att hantera olika situationer på vägen.

020-912 912 – Alltid redo, dygnet runt

Oavsett tidpunkt på dygnet eller väderförhållandena kan du lita på Assistancekåren i Jönköping för snabb och pålitlig vägassistans och bärgning. Vi är medvetna om den speciella dynamiken i Jönköping med dess omfattande vägtrafik och tunga transporter. Vårt team är här för att erbjuda omedelbar hjälp vid tekniska problem, punktering, låsöppning, bränsleproblem eller när du behöver hjälp med att komma loss eller transportera ditt fordon.

Assistancekårens hjälper dig oavsett vilket försäkringsbolag du har

Oavsett ditt försäkringsbolag kan du lita på Assistancekåren i Jönköping. Vårt dedikerade team är här för att stötta dig dygnet runt. Vi är redo att erbjuda bärgning och vägassistans när det behövs, oavsett om du är yrkesförare eller privatperson. Vi är din trygghet på vägarna i Jönköping och omgivningarna. Assistancekåren i Jönköping är din trygghet på vägarna i denna centrala och livliga region. Oavsett om du är yrkesförare eller privatperson finns vi här för att stötta dig när du behöver oss som mest.

Tack för att du väljer Assistancekåren i Jönköping för din vägassistans och bärgning. Vi är här för att göra dina vägresor så smidiga och säkra som möjligt.

Assistancekårens tjänster som gäller i hela Sverige

Assistancekårens bärgare kör upp personbil på flakbärgare i Stockholm

Bilbärgning

Bilbärgning av alla fordonstyper som personbil, elbil och yrkesfordon. Beroende av fordonstyp utför vi bärgning med tungbärgare, flakbärgare eller garagebärgare.

Tungbärgare från Assistancekåren används för bärgning av lastbilar, bussar och tunga yrkesfordon.

Tungbärgning

Bärgning av större fordon för Sveriges yrkestrafik. I Jönköpings län samordnas insatser av våra bärgare genom samverkan med närliggande stationer inom Assistancekåren.

Tungbärgning

Vägassistans

Du får snabbt hjälp på vägen dygnet runt i hela landet med bärgning, vid punktering, starthjälp, låsöppning, bränslebrist, nyckelöppning, feltankning och hjälp på plats.

Vägassistans av tung lastbil med Assistancekåren

Väghjälp Tung Lastbil

Vägassistansförsäkring tar bort självrisk för åkerier med fler än 5 fordon. Ingår gör motorstopp, elektriska fel, drivmedelsbrist, låsöppning feltankning, punktering eller fel i tryckluftssystem och hydraulik. Kontakta forsakring@assistancekaren.se

Flakbärgare från Assistancekåren. Det är den vanligaste typen av bärgarfordon och finns på de flesta orterna i Sverige och används både till bilbärgning, fordonstransport och vägassistans.

Fordonstransport

Förbokade och akuta fordonstransporter i hela landet. Vi transporterar personbilar, yrkesfordon i alla storlekar, specialfordon, MC och utför båttransporter.

Fordonstransport

UpTimes för bilverkstäder

Bilverkstäder får information i realtid från skadeplatsen och kan välja när bärgaren ska leverera skadade fordon direkt till verkstaden eller via lokala uppställningsplats och välja ny leveranstid.

Assistancekåren på Instagram