DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare.

Assistancekåren – Bärgning & vägassistans dygnet runt, positionering och ankomsttid direkt, gäller alla försäkringsbolag.

Assistancekåren Jönköping

Autolarm Bilbärgning AB

Telefon: 036-187700
Sverige dygnet runt: 020-912 912
Adress: Materialvägen 5,553 02 Jönköping
Email: 06-10@assistancekaren.se
Bärgare station: 06-10 Assistancekåren Bärgning & Vägassistans i Jönköping
Hemsida: www.autolarm.com

Välkommen till Assistancekåren Jönköping – Din hjälp på vägarna i hjärtat av Sveriges vägnät

Jönköping utgör en centralpunkt i Sveriges vägnät, med en betydande mängd logistikcenter och en ständig ström av tung trafik. Här stannar många för att äta och tanka på sin resa mot Göteborg, Helsingborg, Malmö och Stockholm. På vägarna delar lastbilar E4 med motorcyklar och personbilar. Oavsett var du befinner dig längs vägen, finns Assistancekåren redo att hjälpa just dig om olyckan är framme. Vartannat år är vi även på plats på Elmiamässan, där du kan känna och klämma på våra bärgningsbilar. Det är ett tillfälle för oss att träffa er och för er att se våra specialiserade fordon som används för att hantera olika situationer på vägen.

020-912 912 – Alltid redo, dygnet runt

Oavsett tidpunkt på dygnet eller väderförhållandena kan du lita på Assistancekåren i Jönköping för snabb och pålitlig vägassistans och bärgning. Vi är medvetna om den speciella dynamiken i Jönköping med dess omfattande vägtrafik och tunga transporter. Vårt team är här för att erbjuda omedelbar hjälp vid tekniska problem, punktering, låsöppning, bränsleproblem eller när du behöver hjälp med att komma loss eller transportera ditt fordon.

Assistancekårens tjänster gäller alla försäkringsbolag

Oavsett ditt försäkringsbolag kan du lita på Assistancekåren i Jönköping. Vårt dedikerade team är här för att stötta dig dygnet runt. Vi är redo att erbjuda bärgning och vägassistans när det behövs, oavsett om du är yrkesförare eller privatperson. Vi är din trygghet på vägarna i Jönköping och omgivningarna. Assistancekåren i Jönköping är din trygghet på vägarna i denna centrala och livliga region. Oavsett om du är yrkesförare eller privatperson finns vi här för att stötta dig när du behöver oss som mest.

Tack för att du väljer Assistancekåren i Jönköping för din vägassistans och bärgning. Vi är här för att göra dina vägresor så smidiga och säkra som möjligt.

Här är en översikt över Assistancekårens tjänster:

Bärgning

Bilbärgning av alla fordonstyper med olika bärgningfordon, exempel är tungbärgare och flakbärgare.


Tungbärgning

Bärgning av större fordon för Sveriges yrkestrafik. I Jönköpings län samordnar vi våra insatser genom samverkan med andra stioner inom Assistancekåren.


Vägassistans

Du får snabbt hjälp på vägen med bärgning, punktering, låsöppning, bränslebrist, nyckelöppning, feltankning och hjälp på plats.


Assistancekåren Väghjälp från 459 kr/år utan självrisk

Assistancekårens vägassistansförsäkring utan självrisk gäller oavsett vem som kör fordonet. Försäkra dig om snabb hjälp på vägen i hela landet. Gå till Teckna Väghjälp och skriv in ditt reg nummer så får du alla alternativ som gäller ditt fordon.


Laddassistans för elbil 259 kr/år utan självrisk

Vid akut elbrist tar vi din elbil till närmsta laddstolpe eller akutladdar på plats, dygnet runt från Ystad och Gotland till Kiruna, i tätort eller landsbygd.


Väghjälp Tung Lastbil

Vägassistansförsäkring tar bort självrisk för åkerier med fler än 5 fordon. Ingår gör motorstopp, elektriska fel, drivmedelsbrist, låsöppning feltankning, punktering eller fel i tryckluftssystem och hydraulik. Kontakta forsakring@assistancekaren.se


Fordonstransport

Förbokade och akuta fordonstransporter i hela landet. Vi transporterar personbilar, yrkesfordon i alla storlekar, specialfordon, MC och utför båttransporter.