DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912 dygnet runt

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare i Jönköping.

Assistancekåren bärgning & vägassistans. Vi positionerar dig under samtalet och du får ankomsttid direkt. Gäller alla försäkringsbolag.

Bärgare i Jönköping

Assistancekåren med bärgning och vägassistans i Jönköping

Assistancekåren i Jönköping är en av de mest pålitliga och framstående aktörerna inom bärgning och vägassistans. Dessutom har de etablerat sig starkt inom Jönköpings län med ett imponerande nätverk av lokala stationer från Assistancekåren. Vidare kan var och en av dessa stationer stoltsera med omfattande erfarenhet och en djup förståelse för de specifika vägarna, trafikförhållandena och verkstäderna i sina respektive områden. Denna kompetens möjliggör skräddarsydd hjälp på vägen och service på högsta nivå för alla våra kunder i Jönköping och dess omgivningar.

Trafikledning för bärgare i Jönköping

Assistancekårens stationer är ständigt i kontakt med vår centrala trafikledning och är alltid redo att svara på nödsamtal dygnet runt, alla dagar om året. Detta garanterar omedelbar hjälp med bärgning och vägassistans i varje situation, vilket är av största vikt för trafikanter i Jönköping. Vårt dedikerade Kundcenter finns tillgängligt dygnet runt på nummer 020–912 912, vi ser direkt vilken bärgare som passar för uppdraget och är närmast dig just då. På så vis kan våra kunder alltid räkna med att få snabb och bästa möjliga service när de behöver det som mest.

Assistancekårens upptagningsområde i Jönköping

Jönköping är en av landets mest trafikerade storstadsregioner med en intensiv resande ström genom stadens omgivningar och över närliggande vägar. Assistancekåren i Jönköping har ett omfattande verksamhetsområde som sträcker sig över staden och dess omkringliggande områden. Exempel på platser där vi erbjuder bärgning och vägassistans inkluderar Huskvarna, Bankeryd, Taberg, Gränna, Mullsjö, Vätterstranden, Habo, Tenhult, Fossrum, Bottnaryd, Reg och Vaggeryd. Jönköping är känt för sitt omfattande vägnät och den stora mängd trafik som passerar genom regionen, vilket innebär att motorvägar som E4, länsvägar som riksväg 40 och riksväg 195 är vältrafikerade och avgörande för områdets sammanbindning.

Assistancekårens tjänster gäller alla försäkringsbolag

Assistancekåren i Jönköping besitter omfattande erfarenhet när det kommer till att bistå både yrkestrafik och personbilar, oavsett vilket försäkringsbolag du har. Vårt dedikerade team står redo dygnet runt för att erbjuda bärgning och vägassistans när du ställs inför tekniska problem, punktering, bränslebekymmer eller om du hamnar i en svår situation och behöver hjälp att komma loss.

Här är en översikt över Assistancekårens tjänster:

Bärgning

Bilbärgning av alla fordonstyper med olika bärgningfordon, exempel är tungbärgare och flakbärgare.


Tungbärgning för yrkestrafik

Bärgning av större fordon för Sveriges yrkestrafik. I Jönköping samordnar vi våra insatser genom samverkan med Assistancekårens stationer i Jönköpings län.


Vägassistans 

Du får snabbt hjälp på vägen med bärgning, punktering, låsöppning, bränslebrist, nyckelöppning, feltankning och hjälp på plats.


Assistancekåren Väghjälp från 459 kr/år utan självrisk

Assistancekårens vägassistansförsäkring utan självrisk för personbil, elbil, lätt lastbil, husvagn och husbil. Försäkra dig om snabb hjälp på vägen i hela landet och som gäller oavsett vem som kör fordonet. Gå till Teckna Väghjälp och skriv in ditt reg nummer så får du alla alternativ som gäller ditt fordon.


Laddassistans för elbil 259 kr/år utan självrisk

Vid akut elbrist tar vi din elbil till närmsta laddstolpe eller akutladdar på plats, dygnet runt från Ystad och Jönköping till Kiruna, i tätort eller landsbygd.


Väghjälp Tung Lastbil

Vägassistansförsäkring tar bort självrisk för åkerier med fler än 5 fordon. Ingår gör motorstopp, elektriska fel, drivmedelsbrist, låsöppning feltankning, punktering eller fel i tryckluftssystem och hydraulik. Kontakta forsakring@assistancekaren.se


Fordonstransport

Förbokade och akuta fordonstransporter i hela landet. Vi transporterar personbilar, yrkesfordon i alla storlekar, specialfordon, MC och utför båttransporter.


Frågor och svar om bärgning och vägassistans i Jönköping

Vilka tjänster erbjuder Assistancekåren i Jönköping?

Assistancekåren i Jönköping tillhandahåller ett brett utbud av tjänster, inklusive vägassistans, fordonstransport och bärgning av både personbilar och tunga fordon. Vi är specialiserade på att erbjuda snabb och effektiv vägassistans och fordonstransporter. Vårt team är utrustat och tränat för att hantera olika situationer, vilket innebär att vi kan erbjuda professionell hjälp i alla scenarier.

Hur skiljer sig Assistancekårens bärgningstjänster i Jönköping?

Alla stationer inom Assistancekåren i Sverige erbjuder samma hjälp, samma tjänster för att effektivt kunna hantera en mängd olika fordonssituationer. Vi strävar efter att ge en säker och pålitlig service och fokuserar på att tillgodose kundens behov med högsta möjliga kvalitet.

Hur omfattande är Assistancekårens nätverk i Jönköping?

Vårt nätverk i Jönköping är både omfattande och välutrustat, med stor lokalkännedom och kunskap om verkstäder. Med flera stationer i regionen är vi positionerade för att snabbt kunna svara på olika bärgningsbehov. Vår lokala närvaro säkerställer att vi kan erbjuda en snabb och effektiv service över hela Jönköping.

Är Assistancekåren i Jönköping tillgänglig dygnet runt?

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra tjänster dygnet runt, varje dag. Vår beredskap garanterar att våra kunder alltid har tillgång till hjälp när de behöver det, oavsett tid på dygnet.