DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912 dygnet runt

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare.

Assistancekåren bärgning & vägassistans. Vi positionerar dig under samtalet och du får ankomsttid direkt. Gäller alla försäkringsbolag.

Assistancekåren Eksjö

Bärgning & Transport i Nässjö AB

Telefon: 0380-168 00
Sverige dygnet runt: 020-912 912
Adress: Industrigatan 42, 571 38 Nässjö
Email: 06-19@assistancekaren.se
Bärgare station: 06-19 Assistancekåren bärgning och vägassistans i Eksjö
Hemsida: www.assistancekaren.se

Assistacekåren i Eksjö – Bärgning vägassistans och fordonstransporter

Välkommen till Assistancekåren i Eksjö som drivs av Bärgning & Transport i Nässjö AB. Vi är din pålitliga partner när det gäller snabb och pålitlig vägassistans och bärgning längs vägarna i Eksjö och dess omgivningar. Vi på Assistancekåren har varit en del av samhället sedan lång tid tillbaka och är stolta över att kunna erbjuda vår expertis och service till invånare och besökare i vårt upptagningsområde som inkluderar Eksjö, Vetlanda, Nässjö och de omkringliggande områdena i Småland.

För att säkerställa att vi kan hjälpa dig när du behöver det som mest, så är vi en del av Assistancekåren i Sverige, med 150 samverkande stationer. Vår imponerande fordonsflotta består av olika fordon i olika storlekar, inklusive flakbärgare, terrängbärgare och tungbärgare för hantering av olika situationer längs vägen. Oavsett när du behöver hjälp, finns vi tillgängliga dygnet runt för att se till att du når din destination på ett säkert sätt.

020-912 912 – Kundservice tillgänglig dygnet runt

Oavsett om det är mitt i natten eller mitt på vintern kan du alltid förlita dig på Assistancekåren i Eksjö för snabb och pålitlig vägassistans och bärgning. När du kontaktar oss, får du omedelbar hjälp. Vi informerar dig om när vår bärgare kommer att vara på plats och ger dig direktkontakt med bärgaren som är på väg. Vår kontinuerliga tillgänglighet garanterar omedelbar assistans med bärgning och vägassistans, något som är av högsta vikt för alla trafikanter i området.

Bärgning och vägassistans i hela regionen

Eksjö och dess omgivningar är rika på kända platser och betydelsefulla vägar. Assistancekåren i Eksjö är här för att bistå inte bara i Eksjö, utan även i de omkringliggande områdena som Vetlanda, Nässjö och de vackra platserna som omger staden. Vårt verksamhetsområde inkluderar flera välkända destinationer, såsom Eksjö stadskärna med dess charmiga trähus, de grönskande skogarna i Småland och de natursköna vägarna som binder samman städerna i detta område. Vägar som Riksväg 31 och Länsväg 128 utgör livsnerven för trafiken i området och spelar en central roll när det handlar om att förena dessa vackra platser. Oavsett om du är en lokal invånare eller en besökare i Eksjö och dess omgivningar, kan du alltid lita på Assistancekåren i Eksjö för snabb och pålitlig vägassistans och bärgning när du behöver det som mest. Vi finns här för att se till att du når din destination säkert och smidigt på de vägar som omger denna mångfacetterade region.

Assistancekårens tjänster är tillgängliga oavsett ditt försäkringsbolag

Vi har lång erfarenhet av att bistå både yrkesförare och privatpersoner, och våra tjänster är tillgängliga oavsett vilket försäkringsbolag du har. Vårt dedikerade team finns tillgängligt dygnet runt för att erbjuda bärgning och vägassistans vid tekniska problem, punkteringar, startproblem, låsöppningar, bränsleproblem eller när du behöver hjälp att komma loss eller transportera ditt fordon. Vi är här för att ge dig den hjälp du behöver när du behöver det som mest, oavsett var du befinner dig i vårt vackra område.

Tung flakbärgare från Assistancekåren som visar både fjällmiljö i norr och Öresundsbron i söder

Tung flakbärgare från Assistancekåren som visar att vi är rikstäckande med fjällmiljö i norr och Öresundsbron i söder.

Assistancekårens tjänster som gäller i hela Sverige

Assistancekårens bärgare kör upp personbil på flakbärgare i Stockholm

Bilbärgning

Bilbärgning av alla fordonstyper som personbil, elbil och yrkesfordon. Beroende av fordonstyp utför vi bärgning med tungbärgare, flakbärgare eller garagebärgare.

Tungbärgare från Assistancekåren används för bärgning av lastbilar, bussar och tunga yrkesfordon.

Tungbärgning

Bärgning av större fordon för Sveriges yrkestrafik. I Jönköpings län samordnas insatser av våra bärgare genom samverkan med närliggande stationer inom Assistancekåren.

Tungbärgning

Vägassistans

Du får snabbt hjälp på vägen dygnet runt i hela landet med bärgning, vid punktering, starthjälp, låsöppning, bränslebrist, nyckelöppning, feltankning och hjälp på plats.

Vägassistans av tung lastbil med Assistancekåren

Väghjälp Tung Lastbil

Vägassistansförsäkring tar bort självrisk för åkerier med fler än 5 fordon. Ingår gör motorstopp, elektriska fel, drivmedelsbrist, låsöppning feltankning, punktering eller fel i tryckluftssystem och hydraulik. Kontakta forsakring@assistancekaren.se

Flakbärgare från Assistancekåren. Det är den vanligaste typen av bärgarfordon och finns på de flesta orterna i Sverige och används både till bilbärgning, fordonstransport och vägassistans.

Fordonstransport

Förbokade och akuta fordonstransporter i hela landet. Vi transporterar personbilar, yrkesfordon i alla storlekar, specialfordon, MC och utför båttransporter.

Fordonstransport

UpTimes för bilverkstäder

Bilverkstäder får information i realtid från skadeplatsen och kan välja när bärgaren ska leverera skadade fordon direkt till verkstaden eller via lokala uppställningsplats och välja ny leveranstid.

Assistancekåren på Instagram