DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare.

Assistancekåren – Bärgning & vägassistans dygnet runt, positionering och ankomsttid direkt, gäller alla försäkringsbolag.

Assistancekåren Örebro

Örebrobärgarna AB

Telefon: 019-14 77 00
Sverige dygnet runt: 020-912 912
Adress: Transportgatan 4 , 702 27 Örebro
Email: 18-09@assistancekaren.se
Bärgare station: 18-09 Assistancekåren Bärgning & Vägassistans Örebro
Hemsida: https://orebrobargarna.se/

Välkommen till Assistancekåren Örebro

Assistancekåren är din pålitliga partner på vägarna i och runt Örebro, med anslutning till några av stadens mest kända platser och viktiga vägnät, inklusive E20, samt mindre vägar och lokala orter. Örebro är en central knutpunkt för vägtrafiken i Sverige och erbjuder anslutning till flera viktiga vägar och platser. Många resenärer stannar här för att äta och tanka på sin resa längs E20 mot Göteborg, Helsingborg, Malmö eller Stockholm. Våra vägar förbinder också Örebro med närliggande destinationer som Karlstad, Eskilstuna, Kumla och Nora. Oavsett var du befinner dig längs E20 eller mindre vägar som leder till lokala orter i Örebro och dess omgivningar kan du alltid lita på Assistancekåren när olyckan är framme.

Ring oss på 020-912 912 – Vi är alltid redo, dygnet runt

Oavsett tid på dygnet eller väderförhållandena kan du ha full tillit till Assistancekåren i Örebro för snabb och pålitlig vägassistans och bärgning längs E20 och andra vägar, inklusive mindre vägnamn och lokala orter. Vi är väl medvetna om Örebros speciella dynamik med dess omfattande vägtrafik och tunga transporter. Vårt team är här för att erbjuda omedelbar hjälp vid tekniska problem, punkteringar, låsöppningar, bränsleproblem eller när du behöver hjälp med att komma loss eller transportera ditt fordon.

Assistancekårens tjänster är tillgängliga för alla försäkringsbolag

Oavsett vilket försäkringsbolag du har kan du förlita dig på Assistancekåren i Örebro. Vårt dedikerade team finns här för att stötta dig dygnet runt. Vi är redo att erbjuda bärgning och vägassistans längs E20 och andra vägar, inklusive mindre vägnamn och lokala orter, när det behövs, oavsett om du är yrkesförare eller privatperson. Vi är din följeslagare på vägarna i Örebro och omgivningarna, och har kunskap om de kända vägnamnen och platserna i området samt hur man navigerar genom lokala orter. Assistancekåren i Örebro är din förtroendefulla partner på vägarna i denna centrala och livliga region. Oavsett om du är yrkesförare eller privatperson finns vi här för att hjälpa dig när du behöver det som mest.