DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912 dygnet runt

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare.

Assistancekåren bärgning & vägassistans. Vi positionerar dig under samtalet och du får ankomsttid direkt. Gäller alla försäkringsbolag.

Assistancekåren Örebro

Örebrobärgarna AB

Telefon: 019-14 77 00
Sverige dygnet runt: 020-912 912
Adress: Transportgatan 4 , 702 27 Örebro
Email: 18-09@assistancekaren.se
Bärgare station: 18-09 Assistancekåren Bärgning & Vägassistans Örebro
Hemsida: https://orebrobargarna.se/

Välkommen till Assistancekåren Örebro

Assistancekåren är din pålitliga partner på vägarna i och runt Örebro, med anslutning till några av stadens mest kända platser och viktiga vägnät, inklusive E20, samt mindre vägar och lokala orter. Örebro är en central knutpunkt för vägtrafiken i Sverige och erbjuder anslutning till flera viktiga vägar och platser. Många resenärer stannar här för att äta och tanka på sin resa längs E20 mot Göteborg, Helsingborg, Malmö eller Stockholm. Våra vägar förbinder också Örebro med närliggande destinationer som Karlstad, Eskilstuna, Kumla och Nora. Oavsett var du befinner dig längs E20 eller mindre vägar som leder till lokala orter i Örebro och dess omgivningar kan du alltid lita på Assistancekåren när olyckan är framme.

Ring oss på 020-912 912 – Vi är alltid redo, dygnet runt

Oavsett tid på dygnet eller väderförhållandena kan du ha full tillit till Assistancekåren i Örebro för snabb och pålitlig vägassistans och bärgning längs E20 och andra vägar, inklusive mindre vägnamn och lokala orter. Vi är väl medvetna om Örebros speciella dynamik med dess omfattande vägtrafik och tunga transporter. Vårt team är här för att erbjuda omedelbar hjälp vid tekniska problem, punkteringar, låsöppningar, bränsleproblem eller när du behöver hjälp med att komma loss eller transportera ditt fordon.

Assistancekåren tjänster gäller oavsett vilket försäkringsbolag du har

Oavsett vilket försäkringsbolag du har kan du förlita dig på Assistancekåren i Örebro. Vårt dedikerade team finns här för att stötta dig dygnet runt. Vi är redo att erbjuda bärgning och vägassistans längs E20 och andra vägar, inklusive mindre vägnamn och lokala orter, när det behövs, oavsett om du är yrkesförare eller privatperson. Vi är din följeslagare på vägarna i Örebro och omgivningarna, och har kunskap om de kända vägnamnen och platserna i området samt hur man navigerar genom lokala orter. Assistancekåren i Örebro är din förtroendefulla partner på vägarna i denna centrala och livliga region. Oavsett om du är yrkesförare eller privatperson finns vi här för att hjälpa dig när du behöver det som mest.

Assistancekårens tjänster som gäller i hela Sverige

Assistancekårens bärgare kör upp personbil på flakbärgare i Stockholm

Bilbärgning

Bilbärgning av alla fordonstyper som personbil, elbil och yrkesfordon. Beroende av fordonstyp utför vi bärgning med tungbärgare, flakbärgare eller garagebärgare.

Tungbärgare från Assistancekåren används för bärgning av lastbilar, bussar och tunga yrkesfordon.

Tungbärgning

Bärgning av större fordon för Sveriges yrkestrafik. I Örebro län samordnas insatser av våra bärgare genom samverkan med närliggande stationer inom Assistancekåren.

Tungbärgning

Vägassistans

Du får snabbt hjälp på vägen dygnet runt i hela landet med bärgning, vid punktering, starthjälp, låsöppning, bränslebrist, nyckelöppning, feltankning och hjälp på plats.

Vägassistans av tung lastbil med Assistancekåren

Väghjälp Tung Lastbil

Vägassistansförsäkring tar bort självrisk för åkerier med fler än 5 fordon. Ingår gör motorstopp, elektriska fel, drivmedelsbrist, låsöppning feltankning, punktering eller fel i tryckluftssystem och hydraulik. Kontakta forsakring@assistancekaren.se

Flakbärgare från Assistancekåren. Det är den vanligaste typen av bärgarfordon och finns på de flesta orterna i Sverige och används både till bilbärgning, fordonstransport och vägassistans.

Fordonstransport

Förbokade och akuta fordonstransporter i hela landet. Vi transporterar personbilar, yrkesfordon i alla storlekar, specialfordon, MC och utför båttransporter.

Fordonstransport

UpTimes för bilverkstäder

Bilverkstäder får information i realtid från skadeplatsen och kan välja när bärgaren ska leverera skadade fordon direkt till verkstaden eller via lokala uppställningsplats och välja ny leveranstid.

Frågor och svar om bärgning och vägassistans i Örebro

Är Assistancekårens tjänster i Örebro tillgängliga för både privatpersoner och företag?

Ja, Assistancekåren erbjuder tjänster till både privatpersoner och företag dygnet runt.

Kan Assistancekåren i Örebro assistera med punkteringar på plats?

Ja, vi erbjuder vägassistans som inkluderar hjälp med punkteringar på plats.

Vilka typer av vägassistans erbjuder Assistancekåren i Örebro?

Vi erbjuder en bred kompetens som täcker allt från enklare vägassistans, som startproblem eller punktering, till mer komplexa uppdrag såsom bärgning av stora lastbilar eller specialfordon.

Är Assistancekåren i Örebro tillgänglig för assistans dygnet runt, alla dagar i veckan?

Ja, vi är tillgängliga dygnet runt, alla dagar i veckan, året runt.

Vilka områden täcker Assistancekåren i Örebro geografiskt?

Assistancekåren i Örebro täcker inte bara Örebro stad utan även omgivande områden och är redo att hjälpa till längs viktiga vägar som E20 samt mindre vägar och lokala orter.

Kan Assistancekåren i Örebro hantera situationer med felaktigt tankat bränsle?

Ja, vägassistansen inkluderar hjälp vid felaktigt tankat bränsle.

Hur samarbetar Assistancekåren i Örebro med försäkringsbolag?

Assistancekårens tjänster är tillgängliga för alla försäkringsbolag, och vi erbjuder hjälp oavsett vilket försäkringsbolag du har.

Finns det några särskilda tjänster för tunga fordon eller lastbilar genom Assistancekåren i Örebro?

Ja, vi erbjuder väghjälp specifikt anpassad för tunga lastbilar samt andra specialfordon.

Hur kan Assistancekåren i Örebro hjälpa till vid bilolyckor?

Vi erbjuder bärgning och vägassistans vid bilolyckor, inklusive transport till verkstad om bilen inte kan startas på plats.

Hur påverkar väderförhållandena Assistancekårens tjänster i Örebro?

Assistancekåren är redo att bistå oavsett väderförhållanden, med tjänster anpassade för att hantera olika utmaningar som kan uppstå på vägarna.

Assistancekåren på Instagram