DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare i Örebro län.

Assistancekåren – Bärgning & vägassistans dygnet runt, positionering och ankomsttid direkt, gäller alla försäkringsbolag.

Bärgare i Örebro län

Här listas alla bärgare anslutna till Assistancekåren i Örebro som dygnet runt är redo att rycka ut när du behöver bärgning.

Klicka på den ort där du behöver bärgning!

Hitta bärgare i Örebro län & hela Närke

Undvik att få oplanerade stopp i hela Närke. Skulle det ändå hända finns Assistancekåren redo att hjälpa till dygnets alla timmar. Bilbärgning i Örebro är behjälplig likaväl centralt i Örebro som ute på en grusväg i Hallsberg eller en parkering i Lindesberg.

Ring oss dygnet runt både vid akuta behov och förbokning av biltransporter. Det går även att boka transport för båten, friggeboden och liknande typer av uppdrag. Närmaste bärgare i Örebro kommer hjälpa till på ett säkert och kontrollerat sätt.

Hjälp med bilbärgning i Örebro, Hallsberg & Lindesberg

Om bilen inte startar eller plötsligt stannar kan det snabbt bli frustration. Assistancekåren har stationer på många platser i landet för att kunna verka lokalt. Bärgare finns exempelvis i Örebro, Hallsberg och Lindesberg. En krock eller att bilen inte startar i ett trångt garage är inte något problem – bilbärgning i Örebro utförs i alla miljöer.

Vi tillhandahåller flera typer av bärgningsbilar som klarar av både små och stora fordon som bussar. Varje uppdrag är unikt och vi anpassar oss alltid till den situation som möter oss.

Vi erbjuder vägassistans i Örebro

Assistancekåren finns för att bidra till trygghet efter vägarna. En låst bil med nyckeln på insidan i Lindesberg, en plötslig punktering i Örebro eller en bil som vägrar starta på en parkering i Hallsberg. Vägassistans i Örebro inkluderar en rad tjänster där vi alltid gör allt vi kan på plats.

Skulle vi inte lyckas starta bilen tar vi med den till en verkstad. Inför varje uppdrag får du SMS med planerad ankomsttid samt möjlighet att ha direktkontakt med föraren som tilldelats uppgiften.