DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912 dygnet runt

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare.

Assistancekåren bärgning & vägassistans. Vi positionerar dig under samtalet och du får ankomsttid direkt. Gäller alla försäkringsbolag.

Assistancekåren Upplands Bro/Håbo kommun

Stenbergs Bärgning, AB

Telefon: 08-582 440 00
Sverige dygnet runt: 020-912 912
Adress: Verkstadsvägen 2, 746 40 Bålsta
Email: 02-87@assistancekaren.se
Bärgare station: 02-87
Hemsida: www.

Assistancekåren i Upplands Bro / Håbo – Bärgning, vägassistans och fordonstransporter

Assistancekåren i Upplands Bro / Håbo är en viktig del av Assistancekårens nätverk med över 150 stationer runt om i Sverige. Med en stark lokal förankring är vi det självklara valet när det kommer till vägassistans och bärgning i Upplands Bro, Håbo och deras omgivningar. Med vår gedigna erfarenhet inom bärgning och vägassistans är vi redo att hjälpa både privatpersoner och yrkesförare i dessa områden.

Vi förstår vikten av att vara väl förtrogna med de lokala vägarna, kända platserna och trafikförhållandena i Upplands Bro, Håbo och deras omgivningar. Dessa områden kännetecknas av vacker natur och många småorter. Några av de kända platserna och områdena inkluderar:

  • Kungsängen, en trevlig småort med närhet till grönområden och skogspromenader.
  • Bro centrum, med sina lokala affärer och restauranger.
  • Bålsta, en större ort med bra service och kommunikationer.
  • Skokloster, känt för sitt imponerande slott och vackra parker.
  • Sigtuna, en historisk stad med anor från medeltiden och välbevarade byggnader.

020-912 912 – Hjälp på vägen dygnet runt

Oavsett var du befinner dig i Upplands Bro, Håbo och deras omgivningar är vi bara ett samtal bort för snabb och pålitlig vägassistans och bärgning. När du kontaktar oss kan du förvänta dig snabb hjälp. Vårt dedikerade team finns tillgängligt dygnet runt för att erbjuda assistans vid tekniska problem, bärgning, punktering, låsöppning, starthjälp, bränsleproblem eller när du behöver hjälp med att komma loss eller transportera ditt fordon.

Vägarna i Upplands Bro, Håbo och deras omgivningar, inklusive E18 och de lokala vägarna som knyter samman området, är vårt expertområde. Vi är här för att säkerställa att du når din destination säkert och att du får den hjälp du behöver, precis när du behöver den som mest.

Assistancekårens tjänster gäller oavsett vilket försäkringsbolag du har

Oavsett vilket försäkringsbolag du har kan du alltid lita på att du får hjälp av Assistancekåren i Upplands Bro / Håbo. Vi är redo att erbjuda bärgning och vägassistans närhelst behovet uppstår, oavsett om du är yrkesförare eller privatperson. Vi är din pålitliga partner på vägarna i Upplands Bro, Håbo och deras omgivningar.

Vi tackar dig för att du väljer Assistancekåren i Upplands Bro / Håbo för din vägassistans och bärgning. Vi finns här för dig när du behöver oss som mest.

Tung flakbärgare från Assistancekåren som visar både fjällmiljö i norr och Öresundsbron i söder

Tung flakbärgare från Assistancekåren som visar att vi är rikstäckande med fjällmiljö i norr och Öresundsbron i söder.

Assistancekårens tjänster som gäller i hela Sverige

Assistancekårens bärgare kör upp personbil på flakbärgare i Stockholm

Bilbärgning

Bilbärgning av alla fordonstyper som personbil, elbil och yrkesfordon. Beroende av fordonstyp utför vi bärgning med tungbärgare, flakbärgare eller garagebärgare.

Tungbärgare från Assistancekåren används för bärgning av lastbilar, bussar och tunga yrkesfordon.

Tungbärgning

Bärgning av större fordon för Sveriges yrkestrafik. I Stockholms Län samordnas insatser av våra bärgare genom samverkan med närliggande stationer inom Assistancekåren.

Tungbärgning

Vägassistans

Du får snabbt hjälp på vägen dygnet runt i hela landet med bärgning, vid punktering, starthjälp, låsöppning, bränslebrist, nyckelöppning, feltankning och hjälp på plats.

Vägassistans av tung lastbil med Assistancekåren

Väghjälp Tung Lastbil

Vägassistansförsäkring tar bort självrisk för åkerier med fler än 5 fordon. Ingår gör motorstopp, elektriska fel, drivmedelsbrist, låsöppning feltankning, punktering eller fel i tryckluftssystem och hydraulik. Kontakta forsakring@assistancekaren.se

Flakbärgare från Assistancekåren. Det är den vanligaste typen av bärgarfordon och finns på de flesta orterna i Sverige och används både till bilbärgning, fordonstransport och vägassistans.

Fordonstransport

Förbokade och akuta fordonstransporter i hela landet. Vi transporterar personbilar, yrkesfordon i alla storlekar, specialfordon, MC och utför båttransporter.

Fordonstransport

UpTimes för bilverkstäder

Bilverkstäder får information i realtid från skadeplatsen och kan välja när bärgaren ska leverera skadade fordon direkt till verkstaden eller via lokala uppställningsplats och välja ny leveranstid.

Frågor och svar om bärgning och vägassistans i Upplands Bro/Håbo kommun

Hur skiljer sig tjänsterna för personbilar jämfört med tjänster för husbilar och husvagnar?

Vi anpassar våra tjänster baserat på fordonstypens specifika behov. För personbilar fokuserar vi på snabbhet och effektivitet, medan tjänster för husbilar och husvagnar kräver specialutrustning och tekniker på grund av deras storlek och konstruktion.

Vilka försäkringsbolag samarbetar Assistancekåren med, och påverkar det kostnaden för bärgning?

Vi samarbetar med flera ledande försäkringsbolag, vilket ofta kan påverka kostnaden för bärgning för våra kunder positivt. Detta samarbete innebär att kunder med en försäkring som täcker bärgning kan få vissa tjänster utan extra kostnad, beroende på deras försäkringsavtal.

Hur anpassar Assistancekåren sina tjänster under extrema väderförhållanden som snöstormar eller översvämningar?

Under extrema väderförhållanden, såsom snöstormar eller översvämningar, ökar vi vår beredskap och använder specialutrustade fordon för att hantera de utmaningar som vädret för med sig. Vi ser också till att vårt team är välutbildat för att arbeta under dessa förhållanden, vilket garanterar att vi kan erbjuda säker och effektiv service även under de mest utmanande situationerna.

Vilka ytterligare tjänster, utöver bärgning, erbjuder Assistancekåren (t.ex. däckbyte, bränsleleverans)?

Utöver bärgning erbjuder vi en rad ytterligare tjänster för att täcka våra kunders behov på vägen. Detta inkluderar däckbyte vid punktering, bränsleleverans om du råkar köra slut på bränsle, låsöppning om du låst in nycklarna i bilen, och starthjälp vid batteriproblem. Vårt mål är att vara din helhetslösning för vägassistans.

Hur påverkar de unika väderförhållandena i Upplands Bro/Håbo kommun frekvensen av bilbärgningsfall, särskilt under vintermånaderna?

De unika väderförhållandena i Upplands Bro/Håbo, särskilt under vintermånaderna, leder till en ökad frekvens av bilbärgningsfall. Snö, is, och temperaturfall bidrar till svårare körförhållanden och ökar risken för olyckor och fordon som fastnar. Vi förbereder oss för dessa förhållanden genom att öka vår beredskap och säkerställa att våra team och utrustning är redo att hantera det ökade antalet uppdrag.

Finns det specifika vägavsnitt eller korsningar i Upplands Bro/Håbo kommun som är särskilt benägna till incidenter som kräver vägassistans?

Ja, det finns specifika vägavsnitt och korsningar i Upplands Bro/Håbo kommun som är mer benägna till incidenter. Dessa områden kräver extra uppmärksamhet från vår sida, och vi arbetar nära lokala myndigheter för att identifiera och prioritera insatser i dessa högriskområden för att snabbt kunna tillhandahålla vägassistans när det behövs.

Hur hanterar Assistancekåren situationer där vilda djur orsakar trafikincidenter i Upplands Bro/Håbo kommun?

När vilda djur orsakar trafikincidenter i Upplands Bro/Håbo kommun agerar vi snabbt för att säkerställa både människors och djurens säkerhet. Vi har rutiner för att hantera dessa situationer, inklusive samarbete med lokala djurskyddsorganisationer och polis, för att hantera incidenten på ett säkert och ansvarsfullt sätt.

Hur påverkas tillgängligheten och svårighetsgraden av bilbärgningsuppdrag av de geografiska egenskaperna i Upplands Bro/Håbo kommun, såsom landsbygd eller skogsmark?

De geografiska egenskaperna i Upplands Bro/Håbo, som landsbygd och skogsmark, kan öka svårighetsgraden och påverka tillgängligheten för bilbärgningsuppdrag. Dessa områden kan kräva specialutrustning och fordon för att navigera i terrängen och utföra bärgningen. Vi är dock väl förberedda med den nödvändiga utrustningen och kunskapen för att effektivt hantera uppdrag i dessa områden, säkerställande att vi kan erbjuda vår service även under dessa utmanande förhållanden.

Vilka är de mest utmanande aspekterna för Assistancekåren när det gäller att erbjuda snabb och effektiv service under högsäsonger eller stora evenemang i Upplands Bro/Håbo kommun?

En av de mest utmanande aspekterna för oss är den ökade trafikvolymen som kan leda till längre responstider. Vi möter också utmaningen att säkerställa tillräcklig personal och resurser för att hantera den ökade efterfrågan på våra tjänster under dessa perioder. För att hantera dessa utmaningar, förstärker vi vårt team och optimerar våra rutter och insatser för att säkerställa att vi fortsatt kan erbjuda högkvalitativ service.

Vad ingår i standardpaketet för vägassistans hos Assistancekåren i Upplands Bro/Håbo kommun?

Vårt standardpaket för vägassistans inkluderar tjänster som bilbärgning, starthjälp, låsöppning samt hjälp vid punkteringar och feltankningar. Vi ser till att vara tillgängliga dygnet runt för att erbjuda snabb och professionell assistans när våra kunder behöver det som mest. Vårt mål är att alltid se till att du som kund känner dig trygg på vägen, oavsett de utmaningar du kan möta.

Assistancekåren på Instagram