DYGNET RUNT
020-912 912

Fortsatt resa

020-912 912 DYGNET RUNT I HELA SVERIGE – SMS MED ANKOMSTTID OCH DIREKTKONTAKT MED BÄRGAREN SOM ÄR SNABBAST PÅ PLATS

Fortsatt resa med hämtningsresa

Hämtningsresa när bilen är klar


Att bilen går sönder långt hemifrån kan för många kännas som en mardröm, men med Assistancekårens försäkring har du en extra trygghet. Om din bil behöver lagas på en verkstad som befinner sig mer än 100 km från din hemort eller resmålet som du befinner dig på så bekostar försäkringen en hämtningsresa. Det betyder att en person, du eller någon annan, får resa (med det billigaste färdmedlet) till den ort som bilen befinner sig på och därefter köra hem bilen. Det passar extra bra om det tar tid innan verkstaden har hunnit att reparera din bil och du behöver komma hem innan den är klar.

Hemtransport av ditt fordon


Beroende på vilken ort som din bil behöver uppsöka en verkstad kan det ibland gå att ordna en hemtransport av ditt fordon till samma pris som en resa, eller till och med billigare. I de fallen står försäkringen för kostnaden av hemtransporten, vilket kan kännas extra lyxigt om det plötsliga driftstoppet uppstod långt ifrån ditt hem. Vid dessa tillfällen behöver du själv inte resa för att hämta hem fordonet, utan det sköts av en partner till Assistancekåren som tryggt och säkert transporterar ditt fordon tillbaka till hemorten.

  • Gäller dygnet runt och utan självrisk

Det finns främst två anledningar till att försäkringen via Assistancekåren har blivit mycket populär och uppskattad. Dels gäller den dygnet runt, alla dagar om året och när den behöver användas så tar vi aldrig ut någon självrisk. Kostnaden som du har är alltså endast den avgift som du betalar för att ha försäkringen hos oss. Om en olycka eller något annat inträffar behöver du inte vara orolig för att du ska drabbas av höga kostnader.

  • Skydd för dig som reser

Om du drömmer om ta bilen och åka ut i Europa ska du definitivt teckna Assistancekåren Premium. Då gäller försäkringen i alla europeiska länder som är anslutna till det som kallas Gröna kort-systemet (dock inte Ryssland). Om det händer något med bilen under resan omfattas du av försäkringen på samma sätt som om det hade inträffat i Sverige. Var uppmärksam på att vissa länder har krav på ett fysiskt grönt kort vid inresa.

Kom hem utan problem – teckna Assistancekåren Väghjälp


Genom att teckna Assistancekåren Väghjälp kan du alltid vara säker på att du och din bil kommer hem. Hur den kommer hem varierar beroende på vilket alternativ som blir billigast – att själv resa till den ort där bilen befinner sig eller transport av bilen till din hemadress. Detta gäller när du har fått ett driftstopp som verkstaden inte kan åtgärda inom fyra timmar från den tid när bilen anländer till verkstaden och att stoppet sker mer än 100 km från din hemort eller det resmål som du befinner dig på.

VÄGASSISTANSFÖRSÄKRING

TECKNA ASSISTANCEKÅREN VÄGHJÄLP FR 425 KR/ÅR

Sveriges mest omfattande vägassistansförsäkring, oavsett vem som kör fordonet, överallt i hela Sverige, dygnet runt och alltid utan självrisk.