Ring för bilbärgning och vägassistans dygnet runt på 020-912 912.
Ha position (se Google maps) och registreringsnummer till hands.

Vårt Servicecenter förmedlar ditt uppdrag till rätt bärgare i hela landet. Vi har uppgifter om ditt fordon, ägare, vägnät, försäkringsbolag, verkstäder mm. Sverige dygnet runt: 020 – 912 912. Europa dygnet runt: +46 8 627 57 57
Hitta lokal bärgare Information in other languages

DYGNET RUNT
020-912 912

Låsöppning - Snart kommer du in i bilen igen

Bilnyckeln är borttappad, trasig eller så har hunden lagt tassen på centralklåset. Ring 020-912 912 så ser vi direkt vilken bärgare som är snabbast på plats.

.
Lite fakta om bilnycklar


Billåsen har blivit bättre och mer komplicerade på nyare bilar än på äldre bilmodeller, vilket kan göra att vi behöver förbereda oss. Var noga med att tala om vilken årsmodell, märke eller modell du har när du kontaktar oss.

Assistancekåren ser till att du kan snart åka vidare


Assistancekåren har stor kunskap att med olika metoder kunna hjälpa till att öppna låsta bildörrar, oavsett om nycklarna är borta, låset är fruset eller trasigt. Kan vi mot all förmodan inte lösa det på plats tar vi din bil till närmsta verkstad.

Låsöppning är en del av Väghjälp dygnet runt


Vi hjälper alla på vägen, oavsett tid på dygnet, om du har assistansförsäkring eller inte. Har du hel- eller halvförsäkring så brukar självrisken vara 1 000-1 500 kr. Har du tecknat Assistancekåren Väghjälp för ditt fordon så är det 0 kr i självrisk varje gång (max 2 ggr/år). Pris från 425 kr/år. Teckna Väghjälp här