DYGNET RUNT
020-912 912

HOTELL

020-912 912 DYGNET RUNT I HELA SVERIGE – SMS MED ANKOMSTTID OCH DIREKTKONTAKT MED BÄRGAREN SOM ÄR SNABBAST PÅ PLATS

Hotellövernattning vid driftstopp


Ett driftstopp när du har långt till hemmet kan orsaka rejäla besvär, särskilt om bilen behöver repareras på en verkstad. Med Assistancekårens Väghjälp Premium får du ersättning för hotellvistelse, om du behöver övernatta innan du kan ta dig hemåt. Att ha en försäkring med hotellövernattning blir en trygghet när det oförutsedda inträffar, oavsett vilken tid på dygnet som det händer. Det spelar inte någon roll om du enbart är ute och åker över dagen eller är på en planerad semester. Hotellövernattningen ingår i försäkringen om vi inte har fått igång bilen inom fyra timmar från att vi kom till platsen.

Ersättning för hemresa


Oftast vill du bara komma hem så snabbt som möjligt om bilen har fått haveri. Genom vår försäkring kan du få ersättning för hemresan. Beroende på situationen kan resan ske med hyrbil, tåg eller flyg. Driftstopp och oväntade verkstadsbesök med bilen är aldrig kul, men vi är alltid redo att hjälpa dig på bästa sätt. Även om bilen inte går att få igång kommer du alltid att kunna ta dig hem. Vilket sätt du reser hem på beror bland annat på avståndet till hemorten. Om du är ute på semester i andra delar av Europa kan det bli kostsamt att behöva ta sig hem utan någon försäkring.

  • Åk med tåg eller flyg

Beroende på avståndet hem och hur möjligheterna till att resa ser ut kan du välja mellan att ta dig hem med tåg eller flyg. Vid kontakt med vår kundtjänst kan vi hjälpa dig att hitta den bästa lösningen för att du på snabbast och smidigast sätt ska kunna komma hem, trots att din bil står på verkstaden. Kontakta oss så berättar vi mer om du har frågor gällande försäkringen och vad den innefattar.

  • Övernatta på hotell i sju dygn

Vid ett driftstopp har du möjlighet att övernatta på hotell upp till sju dygn. Förhoppningsvis blir din bil klar tidigare än så på verkstaden och att du då kan köra vidare. Observera att du kan inte kombinera övernattning på hotell tillsammans med hyrbil. Passa istället på att koppla av på hotellet under tiden som bilen blir lagad. En chans för lite återhämtning för både dig och din bil.

Var försäkrad med Assistancekåren Väghjälp


Assistancekårens Väghjälp är det självklara valet för ett tryggare liv ute på vägarna. Vår försäkring gäller för bilen oavsett vem det är som kör. Vi finns här för dig dygnet runt, varje dag på året för att hjälpa dig när du till exempel kan ha råkat tankat fel bränsle, varit inblandad i en trafikolycka eller att bilen inte startar. Det är ingen självrisk på Assistancekåren Väghjälp och den finns i flera olika nivåer. Om du väljer att teckna premium har du rätt till hotellövernattning eller hemresa med tåg eller flyg och är försäkrad vid resor inom Gröna kort-länder i Europa (ej Ryssland).

VÄGASSISTANSFÖRSÄKRING

TECKNA ASSISTANCEKÅREN VÄGHJÄLP FR 425 KR/ÅR

Sveriges mest omfattande vägassistansförsäkring, oavsett vem som kör fordonet, överallt i hela Sverige, dygnet runt och alltid utan självrisk.

Teckna Väghjälp här