DYGNET RUNT
020-912 912

Hyrbil

Ersättning för hyrbil


Oavsett om du får driftstopp i vardagen eller under en resa kan det bli problematiskt. Du behöver fortfarande kunna ta dig till och från jobbet eller så kan ni har flera dagar kvar av semesterresan. I vår försäkring Assistancekåren Väghjälp Premium ingår ersättning för hyrbil. Det innebär att livet kan fortsätta att snurra med allt vad det innebär. I vissa försäkringar ingår hyrbil, men det som utmärker Assistancekårens kundservice är att vi aktivt hjälper dig med att skaffa fram en hyrbil. Många av våra stationer har dessutom egna hyrbilar, i annat fall har vi samarbete med lokala uthyrare på orten. Det innebär att vi oftast kan få fram en hyrbil snabbt, oavsett tid på dygnet, året runt. Allt för att du som kund ska få en bra service och kunna fortsätta resan utan onödigt krångel och väntetid.

Åk hem med tåg eller flyg


Om bilen går sönder och du behöver ta dig hem med tåg eller flyg ingår det i vår försäkring. När du tecknar väghjälp kan du se vad som skiljer Bas och Premiumr försäkringen även i stora delar av Europa. Utan den kan det bli dyrt och kostsamt att behöva köpa nya flygbiljetter för att ta sig hem i förtid. Med vår försäkring kan du känna en trygghet i att veta om att du alltid kommer att kunna ta dig hem. Vi tar dessutom inte ut någon självrisk, vilket gäller för alla delar inom vår Väghjälp.

  • Hyrbil i upp till sju dygn

När bilen måste repareras på verkstaden ingår hyrbil i upp till sju dygn för dig som har Väghjälp Premium, förutsatt att verkstaden inte kan få igång bilen inom fyra timmar från det att den anlände till dem. I försäkringen ingår en hyrbil som motsvarar det försäkrade fordonets värde. Om du väljer en dyrare modell står du själv för mellanskillnaden. Snabb tillgång till hyrbil gör att du på ett smidigt sätt kan ge dig ut på vägen igen.

  • Vad ingår inte?

Observera att en hyrbil inte kan kombineras med hotellövernattning och hemresa med tåg eller flyg. I ersättningen för hyrbil ingår inte heller kostnaden för drivmedel, eventuell extrautrustning, självriskeliminering och liknande avgifter från biluthyraren. Om du önskar extrautrustning som exempelvis GPS är det något som du själv kommer att få betala för. Försäkringen täcker den faktiska kostnaden för hyran av bilen, vilket är merparten av summan för en hyrbil. Men det är bra att veta om vad du själv behöver betala för.

Stå inte utan hyrbil – teckna Assistancekåren Väghjälp


När du har tecknat Assistancekåren Väghjälp riskerar du aldrig att stå utan en hyrbil. Din bilen kan gå sönder när du minst anar det, både hemma på uppfarten och många mil hemifrån. Om ett problem uppstår kan du ringa vårt servicecenter dygnet runt och få hjälp med en hyrbil. Du kan sedan använda den i upp till sju dagar. Vi har kontakter i hela landet och kan snabbt hjälpa dig att få fram en hyrbil så att livet kan fortsätta precis som vanligt. Vår försäkring innebär en stor trygghet för dig, särskilt om du är i stort behov av en bil för att få livet att fungera.

VÄGASSISTANSFÖRSÄKRING

TECKNA ASSISTANCEKÅREN VÄGHJÄLP FR 459 KR/ÅR

Sveriges mest omfattande vägassistansförsäkring, oavsett vem som kör fordonet, överallt i hela Sverige, dygnet runt och alltid utan självrisk.

Teckna väghjälp här