DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912 dygnet runt

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare.

Assistancekåren bärgning & vägassistans. Vi positionerar dig under samtalet och du får ankomsttid direkt. Gäller alla försäkringsbolag.

Assistancekåren Uddevalla

Tungbärgarna i Väst AB

Telefon: 0522-155 00
Sverige dygnet runt: 020-912 912
Adress: Kärragårdsvägen 2,451 63 Uddevalla
Email: 14-21@assistancekaren.se
Bärgare station: 14-21 Assistancekåren i Uddevalla och Trollhättan
Hemsida: www.assistancekaren.se

Välkommen till Assistancekåren Trollhättan och Uddevalla

Assistancekåren är ditt pålitliga val för snabb och pålitlig vägassistans och bärgning i Trollhättan, Uddevalla, Bäckefors och de omkringliggande områdena i Bohuslän, Dalsland och Södra Värmland. Tungbärgarna i Väst AB har varit en stolt medlem av Assistancekåren sedan 1998, och vi är här för att hjälpa dig när olyckan är framme.

Vi har etablerat fysiska stationer i Trollhättan, Uddevalla och Bäckefors för att kunna erbjuda våra tjänster över hela regionen. Vår imponerande fordonsflotta består av tio olika fordon i olika storlekar, inklusive en terrängbil som är utmärkt för att ta sig fram i svår terräng och en tungbärgare med kran och jibb, komplett med en motorsåg för att snabbt ta hand om nedfallna träd på vägen. Dessutom erbjuder vi TMA-bilar och krokbilar som hanterar asfaltarbete under sommarmånaderna och snöröjning under vintern. Oavsett när du behöver hjälp, är vi tillgängliga dygnet runt för att se till att du kommer till din destination säkert.

020-912 912 – Kundservice som tillgänglig dygnet runt

Oavsett om det är mitt i natten eller mitt på vintern kan du alltid lita på Assistancekåren Trollhättan för snabb och pålitlig vägassistans och bärgning. När du kontaktar oss, får du omedelbar hjälp. Vi informerar dig om när vår bärgare kommer att vara på plats och ger dig direktkontakt med bärgaren som är på väg. Vår kontinuerliga tillgänglighet garanterar omedelbar assistans med bärgning och vägassistans, något som är av högsta vikt för alla trafikanter i området.

Bärgning och vägassistans i hela regionen

Trollhättan och dess omgivningar är en mångfacetterad region med en mängd kända platser och viktiga vägar. Vi betjänar inte bara Trollhättan, utan även städer som Uddevalla och Bäckefors. Vårt område omfattar även många välkända destinationer, inklusive Trollhättans vackra vattenfall, de pittoreska kustsamhällena längs Bohusläns skärgård, och de natursköna vägarna som förbinder städerna genom regionen. Vägar som E6 och E45 är livsviktiga för trafiken i området och spelar en central roll i att koppla samman dessa vackra platser.

Assistancekårens tjänster är tillgängliga för alla försäkringsbolag Assistancekåren Trollhättan har en gedigen erfarenhet av att bistå både yrkesförare och privatpersoner, och vi samarbetar med alla försäkringsbolag. Vårt dedikerade team finns tillgängligt dygnet runt för att erbjuda bärgning och vägassistans vid tekniska problem, punkteringar, starthjälp, låsöppningar, bränsleproblem eller när du behöver hjälp att komma loss eller transportera ditt fordon. Vi är här för att ge dig den hjälp du behöver när du behöver det som mest, oavsett var du befinner dig i vårt vackra område.

Tung flakbärgare från Assistancekåren som visar både fjällmiljö i norr och Öresundsbron i söder

Tung flakbärgare från Assistancekåren som visar att vi är rikstäckande med fjällmiljö i norr och Öresundsbron i söder.

Assistancekårens tjänster som gäller i hela Sverige

Assistancekårens bärgare kör upp personbil på flakbärgare i Stockholm

Bilbärgning

Bilbärgning av alla fordonstyper som personbil, elbil och yrkesfordon. Beroende av fordonstyp utför vi bärgning med tungbärgare, flakbärgare eller garagebärgare.

Tungbärgare från Assistancekåren används för bärgning av lastbilar, bussar och tunga yrkesfordon.

Tungbärgning

Bärgning av större fordon för Sveriges yrkestrafik. I Västra Götalands län samordnas insatser av våra bärgare genom samverkan med närliggande stationer inom Assistancekåren.

Tungbärgning

Vägassistans

Du får snabbt hjälp på vägen dygnet runt i hela landet med bärgning, vid punktering, starthjälp, låsöppning, bränslebrist, nyckelöppning, feltankning och hjälp på plats.

Vägassistans av tung lastbil med Assistancekåren

Väghjälp Tung Lastbil

Vägassistansförsäkring tar bort självrisk för åkerier med fler än 5 fordon. Ingår gör motorstopp, elektriska fel, drivmedelsbrist, låsöppning feltankning, punktering eller fel i tryckluftssystem och hydraulik. Kontakta forsakring@assistancekaren.se

Flakbärgare från Assistancekåren. Det är den vanligaste typen av bärgarfordon och finns på de flesta orterna i Sverige och används både till bilbärgning, fordonstransport och vägassistans.

Fordonstransport

Förbokade och akuta fordonstransporter i hela landet. Vi transporterar personbilar, yrkesfordon i alla storlekar, specialfordon, MC och utför båttransporter.

Fordonstransport

UpTimes för bilverkstäder

Bilverkstäder får information i realtid från skadeplatsen och kan välja när bärgaren ska leverera skadade fordon direkt till verkstaden eller via lokala uppställningsplats och välja ny leveranstid.

Assistancekåren på Instagram