DYGNET RUNT
020-912 912

Hjälp på plats

020-912 912 DYGNET RUNT I HELA SVERIGE – DU FÅR SMS MED ANKOMSTTID OCH DIREKTKONTAKT MED BÄRGAREN PÅ VÄG

Hjälp på plats – vi hjälper dig med fel på bilen


Dygnet runt, året om finns Assistancekåren tillgängliga för att hjälpa dig med din bil på plats i hela Sverige, oavsett om du har en assistansförsäkring eller inte. Vi hjälper dig när du har fått punktering och kan antingen laga det befintliga däcket eller sätta ditt ett reservdäck. Om du har låst dig ute ur bilen eller tappat bilnyckeln erbjuder vi låsöppning, om bilen inte startar finns vår starthjälp och skulle bilen behöva bärgas från platsen har vi lång erfarenhet av att utföra en trygg och säker bärgning. Vi gör vad vi kan för att hjälpa dig och din bil direkt på plats.

Jourreparation av bil


Vi har lång och bred erfarenhet av att hjälpa till med olika sorters fordon inom hela Assistancekåren, vi kan därför ofta hjälpa till när bilen plötsligt stannar eller inte vill starta. Vi är finns redo dygnet runt i alla Sveriges kommuner för att snabbt rycka ut och hjälpa till. Att bilen plötsligt slutar fungera beror ofta på ett mindre fel, men det krävs kunskap om vad och hur felsökningen ska genomföras och hur felet kan åtgärdas. Vi kommer ut på plats och har med oss den utrustning som krävs.

  • Bärgning till verkstad

Assistancekåren har ett nationellt verkstadsregister som ständigt uppdateras och är tillgängligt för alla bärgare, oavsett var i landet du befinner dig. Vi kan se om ditt fordon är knuten till en speciell verkstad eller så kan vi föreslå en verkstad som passar i närområdet. Här har du ofta nytta av vår lokala förankring och att vi känner folket på orten. Vi kommer till platsen med rätt typ av bärgningsbil och utbildade bärgare. Om vi inte får igång din bil kommer vi att bärga den till en verkstad. Det innebär att du aldrig kommer behöva lämna din bil efter vägen utan du kan alltid känna dig trygg i att bilen kommer att vara väl omhändertagen av oss.

  • Ersättning för hyrbil

Blir det ett fel på bilen som inte går att åtgärda på plats ingår ersättning för hyrbil i många bilförsäkringar, även i vår försäkring vid valet Premium. Via Assistancekårens kundtjänst kan du alltid få hjälp att ordna fram en hyrbil då vi på flera orter har vi egna hyrbilar och ett gott samarbete med biluthyrare. Allt för att du som kund så snabbt som möjligt ska få riktigt bra hjälp.

Vi hjälper dig att åka vidare – teckna Väghjälp


Assistancekåren finns representerade i hela Sverige och bärgar från alla kommuner. Vi arbetar dagligen med akuta och förbokade uppdrag för både privatpersoner och företag. Om en olycka inträffar eller om bilen slutar att fungera är vi endast ett telefonsamtal bort. Med vår vägassistansförsäkring så slipper du din självrisk och gäller oavsett vem som kör den försäkrade bilen. Oförutsedda händelser kan vara till exempel punktering, bärgning, starthjälp, bränslebrist och låsöppning. Om du får ett stopp på vägen kommer vi att hjälpa dig att åka vidare på ett eller annat sätt, vilket är en av alla fördelar för dig som väljer att teckna försäkringen Assistancekåren Väghjälp.

VÄGASSISTANSFÖRSÄKRING

TECKNA ASSISTANCEKÅREN VÄGHJÄLP FR 459 KR/ÅR

Sveriges mest omfattande vägassistansförsäkring, oavsett vem som kör fordonet, överallt i hela Sverige, dygnet runt och alltid utan självrisk.

Teckna Väghjälp här